Į ką vyrai atkreipia dėmesį, kai gatvėje prasilenkia su moterimi?

Vyras pamato einančią moterį. Kol kas dar iš toli, todėl regi tik jos siluetą. Tačiau, ji prieina arčiau. Kas pirmiausiai krenta į akis? Ne, ne kojos! Ir net ne ta vieta, iš kur jos auga, o eisena ir laikysena. Nors gatvėse galima išvysti nemažai gražiai ir madingai apsirengusių didžiakrūčių ir ilgakojų jaunų moterų, tačiau jau iš tolo vyras sau pasako: „Ne, niekada“.

Eidamas moteriai iš paskos, vyras nužvelgia jos užpakaliuką.<br>123rf
Eidamas moteriai iš paskos, vyras nužvelgia jos užpakaliuką.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-30 19:04, atnaujinta 2018-03-16 11:25

Kodėl? Jos eina įbedusios akis į šaligatvį, susikūprinusios, sunkiai statydamos kojas. Duotum joms ne 20-30 metų, o šimtą. Bet kokio amžiaus ir sudėjimo moteris turi eiti aukštai pakėlusi galvą, spyruokliuojančiai, laisvai ir kiek kraipydama klubais.

Na štai, mergina priėjo jau visai arti ir vyras ima apžiūrinėti dar atidžiau: jo žvilgsnis kabinasi prie kai kurių moters figūros vietų. Vis dėlto kas pirmiausiai traukia vyrų akį? Viskas priklauso nuo žiūrėjimo kampo.

Jeigu jis pasiveja moterį, tai, žinoma, geriausiai ims apžiūrėti jos užpakalį, paskui liemenį, tiksliau, skirtumą tarp užpakalio ir liemens. Ši kūno dalis vyrams – erotiškiausia. Po to vyro žvilgsnis slysta žemyn kojomis. Tarkime, vaizdas iš nugaros vyrui padarė įspūdį. Tuomet jis neskubėdamas aplenkia moterį, vos paliesdamas jos ranką. Po to drąsiai stabteli ir užkerta jai kelią, apsimesdamas, kad kalbasi telefonu, ieško reikiamos gatvės, užsiriša bato raištelius. Tada jis mato moters biusto privalumus. Tik po to vyras žiūri į veidą. Jis negali atplėšti žvilgsnio nuo jos šypsenos ir galvos palenkimo. Taip, akivaizdu, kad jos išvaizda toli gražu ne modelio. Ne taip ir svarbu, kad jos krūtinė nedidelė, o kojos kiek pilnokos, tačiau vyras negali atitraukti akių nuo jos.

Tuo tarpu moteris įdėmiai pažvelgia į vyro akis. Jis ją užkalbina, pradeda flirtuoti, juoktis, bet ir toliau vyras instinktyviai apžiūri moterį: jos akis, plaukus, rankas, vėlgi krūtinę. Galbūt retai moterys turi išraiškingas akis, tačiau būtent akys viską pasako apie žmogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.