Keturi veiksniai, darantys neigiamą įtaką intymiam gyvenimui

Neretai grįžtate namo iš darbo vos pavilkdami kojas ir daugiau nieko nesinori, kaip tik kuo greičiau kristi į lovą ir ...užmigti. Tuo tarpu mylimas žmogus laukia glamonių, dėmesio ir, suprantama, intymaus artumo, rašo wday.ru. Pateikiame jums keturis pagrindinius veiksnius, darančius neigiamą įtaką seksualiniam gyvenimui.

Moterys ant savo gležnų pečių velka beveik visus namų ruošos darbus. Neverta nieko tikėtis iš mylimosios, kai ji jaučiasi išsunkta tarsi citrina.<br>123rf
Moterys ant savo gležnų pečių velka beveik visus namų ruošos darbus. Neverta nieko tikėtis iš mylimosios, kai ji jaučiasi išsunkta tarsi citrina.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2012, 11:26 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:27 PM

Buitis

Taip jau susiklostė, kad moterys ant savo gležnų pečių velka beveik visus namų ruošos darbus. Neverta nieko tikėtis iš mylimosios, kai ji jaučiasi išsunkta tarsi citrina ir galvoja, kaip greičiau pailsėti. Norint sušvelninti šią problemą vyrai turėtų padėti moterims buityje.

Stresas

Nervai – labai jautrus dalykas, todėl reikia juos tausoti. Bet kokią problemą galima nesunkiai išspręsti, jei apie ją kalbėsitės. Todėl niekada nelaikykite užgniaužę savyje to, kas slegia širdį ir viskuo dalinkitės su savo artimu žmogumi. Be to, stresas trukdo atsipalaiduoti, kausto judesius. Dar blogiau – visa tai gali baigtis depresija.

Darbas

Puiku kai jūsų darbas jums patinka, tačiau nereikėtų dirbti tiek, kad taptumėte darboholikais. Darbas atima ne tik daug jėgų, bet ir laiko. Pinigai pinigais, tačiau rizikuojate prarasti savo mylimą žmogų. Todėl pasistenkite dirbti tiek, kad liktų laiko ir intymiai gyvenimo sferai.

Draugai ir televizorius

Akivaizdu, kad kuo dažniau ir ilgiau žiūrite televizorių, tuo mažiau jums lieka laiko ir jėgų seksui. Tas pats ir su draugais: jie nori, kad skirtumėte daugiau dėmesio ir laiko, o jums nepatogu jiems atsakyti. Tačiau nebijokite įžeisti draugų ar bičiulių, atsisakydami susitikti su jais. Paaiškinkite, kad turite šeimą ar artimą žmogų, kuriam ne mažiau nei draugams reikalingas bendravimas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.