Patarimai moterims, kaip užmegzti sėkmingą pažintį internete

Pagal asmens pateiktą informaciją apie save, galima pasidaryti atitinkamas išvadas. Kai kurie vyrai ieško tik sekso nuotykių. Tai atsispindi ir jų anketose. Vyrai pakankamai atvirai ir nė kiek nesivaržydami rašo, ko nori.

Į pažintis internete reikėtų žvelgti atsargiai.<br>123rf
Į pažintis internete reikėtų žvelgti atsargiai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 10:00 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:33 AM

Pagal asmens pateiktą informaciją apie save, galima pasidaryti atitinkamas išvadas. Kai kurie vyrai ieško tik sekso nuotykių. Tai atsispindi ir jų anketose. Vyrai pakankamai atvirai ir nė kiek nesivaržydami rašo, ko nori.

Jei vyro anketoje parašyta, kad jis ieško patrauklios, modelio išvaizdos merginos, kažin, ar jis ieško merginos rimtiems ilgalaikiams santykiams. Ypač didelį dėmesį reikėtų atkreipti į jo patalpintą fotografiją portale. Jei apskritai nėra vyro nuotraukos arba ji labai neryški, tai gali būti ženklas, kad šis vyras yra vedęs ir bijo, kad jį gali pamatyti žmona.

Jei nuotraukoje kartu su juo pozuoja aukštaūgė gražuolė, tikėtina, kad toks vyras ieško tik sekso partnerės. Tačiau, jei nuotraukoje greta jums patikusio vyro išvysite keturkojį augintinį, galite neabejoti, kad tai – pasitikėjimo vertas žmogus ir jis yra pasirengęs rimtiems ir ilgalaikiams santykiams.

2. Prieš susitikdama išsiaškinkite, ar jis – laisvas

Be to, moterys turėtų atkreipti dėmesį, kaip vyras atsakinėja į jų trumpąsias žinutes ar elektroninius laiškus. Jei dažniausiai gaunate trumpus ir nieko nepasakančius laiškus, tai greičiausiai jo siuntėjas nesigilina į santykius ir nenori gaišti brangaus laiko.

Gerai būtų, jei moteris prieš susitikdama su virtualiu kandidatu į mylimuosius, nebijotų jo paklausti: „Kodėl dabar vienas?“ Jei jis atsakys, kad „beveik laisvas“ arba „neišsiskyręs, bet gyvena atskirai“, akivaizdu, tai – vedęs vyras ir jis tikriausiai nė nesiruošia skirtis. Jei parašys, kad jį išdavė buvusi mergina ar moteris ir iškart ims dėti ją į šuns dienas, vadinasi, toks vyras linkęs kaltinti kitus dėl savo nesėkmių.

3. Pasirašykite tikru vardu, o ne slapyvardžiu

Jei norite, kad į jus vyrai atkreiptų dėmesį pažinčių portale, reikėtų patalpinti kokybišką, ryškią ir efektingą savo nuotrauką. Joje turėtumėte būti nufotografuota stambiu planu ir būtinai su šypsena veide. Taip nusifotografavę žmonės atrodo nuoširdūs ir draugiški.

Taip pat derėtų pasirašyti tikru vardu, o ne pseudonimu. Vardas pabrėžia žmogaus individualumą. Rašyti apie save reikėtų aiškiai ir konkrečiai. Užuot įrodinėjusi, kad esate protinga, intelektuali, smalsi ir panašiai, geriau parašykite, kad mokate skaniai gaminti, siūti, megzti ir panašiai. Taip pat reikėtų vengti skelbti reikalavimus savo būsimam vyrui.

4. Pati aktyviai ieškokite potencialių partnerių

Prieš patalpindama savo anketą internete, dar kartą atidžiai perskaitykite tai, ką parašėte. Parašytas tekstas neretai atspindi žmogaus charakterį. Jei pačioms neišeina gražiai ir originaliai užpildyti savo anketos, reikėtų paprašyti draugė pagalbos.

Jei išsirinkote artimą širdžiai pažinčių portalą ir ten patalpinote savo anketą, tai reikėtų tapti ir aktyvia jo lankytoja. Kitaip tariant, ne tik laukti laiškų, bet ir pačiai ieškoti potencialių partnerių. Jiems siųsti savo laiškus. Jei anketa kiek užsigulėjo, vertėtų ją atnaujinti ir papildyti. Jei nepagailėsite pastangų, neteks ilgai laukti gero rezultato.

5. Pasimatymą skirkite tik viešoje vietoje

Skirdama pasimatymą vyrui, kurio gerai nepažįstate, išsirinkite viešą vietą. Taip pat nereikėtų vyro kviesti į tik moterų pamėgtas vietas.

Susitikę išgerkite po puodelį kavos. Juk tai viso labo tik pirmoji pažintis ir kol kas nežinote, įsižiebs tarp jųdviejų kibirkštėlė ar ne.

6. Išlikite savimi

Prisiminkite, kad pirmasis pokalbis turi būti „nerūpestingas“ ir nieko neįpareigojantis. Juk tai tik pokalbis prie kavos puodelio. Iš pradžių galite papasakoti vienas kitam apie savo pomėgius, darbą, mėgstamus patiekalus.

Tokiame pasimatyme abiems derėtų išlikti savimi. Jei pasimatymo pabaigoje moteris nusprendžia, kad norėtų dar kartą susitikti su tuo vyru, ji turėtų jam padėkoti už puikiai praleistą vakarą. Tai leis naujam vyrui suprasti, kad mergina norėtų dar kartą su juo susitikti.

7. Nepasitikėkite vien intuicija

Nepamirškite svarbiausio: lankantis pažinčių portaluose reikėtų laikytis atsargumo. Prieš susitinkant su nauju pažįstamu, vertėtų šiek tiek daugiau apie jį sužinoti. Tiesa, kai kurie dalykai gali paaiškėti susirašinėjant, tačiau nederėtų pasikliauti vien savo intuicija ar nuojauta. Taip pat, prieš eidama į pasimatymą, praneškite savo draugams, su kuo susitiksite ir kur būsite.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.