Patarimai, padėsiantys susirasti antrąją pusę

Prieš leidžiantis į sau tinkamo partnerio paieškas, jums turėtų nupiešti mintyse savo antrąją pusę. Paskui jums derėtų susidaryti pageidaujamų savybių sąrašą, kuriomis pasižymėtų išrinktasis, rašo girlstalks.ru. Būtent į jas ir reikėtų kreipti dėmesį, kai susipažįstate su vaikinu.

Prieš pasinerdama į naujo vaikino paieškas, nupieškite jo paveikslą savo mintyse.<br>123rf
Prieš pasinerdama į naujo vaikino paieškas, nupieškite jo paveikslą savo mintyse.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 12:56 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:22 AM

1. Apsispręskite, ko tikitės iš santykių

Jei jums neduoda ramybės gailestis, graužia kartėlis, apmaudas ir nusivylimas dėl ankstesnių santykių, neturėtumėte to laikyti savyje. Jums vertėtų išsipasakoti geriausiai draugei. Tai turėtų padėti greičiau atsikratyti praeities šleifo.

2. Nesėdėkite sudėjusi rankas

Vargu, ar sutiksite savo svajonių vyrą, sėdėdama ant minkštasuolio prie televizoriaus ekrano ir žiūrėdama mėgstamą serialą.

3. Puoselėkite svajones

Jei mergina nešioja tą pačią šukuoseną keletą metų, greičiausiai, visus tuos metus ji susipažįsta su vieno ir to paties tipo vaikinais. Galbūt jos svajonių vaikinas – Brado Pitto antrininkas,.

Jei merginai ankstesni santykiai suteikė vien nusivylimą, tikėtina, pats laikas keisti kai kuriuos dalykus savo asmeniniame gyvenime. Reikėtų daugiau galvoti apie tokio tipo vyrus, su kuriais norėtųsi ne tik draugauti, bet ir būti atviresnei bei nuoširdesnei naujuose santykiuose.

4. Susipažinkite su įvairiais vyrais

Mergina turi turėti iš ko rinktis, todėl vienu metu galima susipažinti su keliais vaikinais. Pavyzdžiui, su vienu – internete, kitu – vakarėlyje ir panašiai. Tačiau tai nereiškia, kad mergina turi su jais intymiai suartėti.

5. Neatnaujinkite buvusių santykių

Nereikėtų užmegzti santykių tik dėl to, jog dabar esate viena. Taip pat vertėtų susilaikyti nuo santykių atnaujinimo su buvusiu vaikinu. Paprastai atnaujinus tokius santykius nieko gero neišeina, tik tuščiai eikvojama energija.

6. Nelyginkite savęs su kitomis

Kartais net gražios, dailios merginos puola į depresiją, nes visos merginos yra linkusios lyginti save su draugėmis ar kolegėmis, kurioms labiau sekasi užmegzti ir palaikyti santykius. To nevertėtų daryti, nes kiekvienas žmogus turi savo likimą.

7. Venkite egoizmo santykiuose

Nereikėtų tikėtis sutikti vyrą, kuris iš karto jus apipils brangiomis dovanomis ar nuveš į kurią nors egzotišką šalį apie kurią seniai svajojate. Reikėtų pačiai įgyvendinti šias svajones.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.