Konkursas. Jis metė ją kaip pagalvę, o pats užgriuvo ant viršaus

Ji išėjo iš namų tik tam, kad susitiktų su juo ir eitų pasivaikščioti. Po pasivaikščiojimo jis pakvietė arbatėlės. Ji nuėjo pas jį.

Tavo atkaklumas pasiekė savo ! Dabar aš tavo, nes tu mane užvaldei.<br>123rf
Tavo atkaklumas pasiekė savo ! Dabar aš tavo, nes tu mane užvaldei.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Akimirka

2012-11-17 17:08, atnaujinta 2018-03-15 08:39

Namuose jis padarė arbatos, pavaišino saldainiais. Jiedu žaidė šachmatais. Visą vakarą grojo muzika.

Jis gulėjo ant lovos, atsirėmęs alkūne. Ji sėdėjo ant kėdės šalia stalo. Jiedu šnekučiavosi. Jis žavėjosi ja, troško jos, kaip vandens atsigaivinti. Ji nieko neįtarusi tiesiog sėdėjo ir žvelgė į jį. Ir štai, jis atsikėlė ir timtelėjo ją už rankos - pašokti. Ji dabar pamatė jo stiprų geismą jai, tai išdavė jo akys.

Jis apkabino stipriai rankomis jos liemenį. Ji suprato, kad iš glėbio neištrūks. Nors ir stengėsi pasipriešinti jo ir savo jausmams. Ji įsirėmė į jo pečius rankomis, norėdama atstumti, nors viskas beviltiška. Ji prieš jį. Jų jėgos nelygios. Jis atsisėdo ant lovos, nepaleisdamas jos rankų. Ji priešinosi. Jis metė ją, kaip pagalvę, o pats užgriuvo ant viršaus ir visa jėga ją prispaudė, jog ji negalėjo net kvėpuoti. Jis puolė ją bučiuoti.

Ji neįstengė pajudinti nei rankų, nei kojų. Bet galėjo pasukti galvą, išvengdama bučinio į lupas. Ji tesakė jam, kad nenori jo bučinių. Bet nieko jis negirdėjo, tik bučiavo kaklą, skruostus, krūtinę. Ji neįstengė nė krustelėti.

Galiausiai jos kūnas įkaito nuo bučinių, užliejo karštis, apsvaigo galva ir ji pasakė: „Tavo atkaklumas pasiekė savo ! Dabar aš tavo, nes tu mane užvaldei“.

Jis paėmė ją ant rankų ir nunešė į miegamąjį, ant didelės plačios lovos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.