Kodėl vedę vyrai dairosi į seksualias meilužes?

„Jis labai švelnus, nenuleidžia nuo manęs akių, vadinasi, jis mane myli!“ „Sako, kad jo žmona netikusi lovoje, vadinasi, su manimi jam labai gerai!“ „Jis nenori eiti namo, vadinasi, pas mane jam daug geriau!“ Taip galvoja ne vieno vedusio vyro meilužė.

Jei vyras po sekso greitai atvėsta, tai apie jokius jo jausmus neverta net kalbėti.<br>123rf
Jei vyras po sekso greitai atvėsta, tai apie jokius jo jausmus neverta net kalbėti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Sniegė Pilypienė

Nov 20, 2012, 10:16 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:37 AM

Tačiau greičiausiai atsiranda ir kitokių minčių, kurias meilužės veja iš galvos ir nenori su tuo susitaikyti: „Net jei jam su manimi ir gerai, tai dar nereiškia, kad jis paliks šeimą dėl manęs.“ 

Kiek moteris begirdėtų iki gyvo kaulo įgrisusią frazę, kad ant svetimos nelaimės savos laimės nesusikursi, kiek draugės įtikinėtų, kad esi patraukli, simpatiška ir susirasi laisvą vyrą, tačiau susitikinėji su vedusiu ir neturi jėgų palikti savo aistros objekto. Nes įsimylėjai beviltiškai!

Vedęs vyras šykšti ir meilės žodžių

Vadinasi, pats laikas atsipeikėti ir mėginti priversti save pažvelgti į tuos santykius kitu kampu. Jei vedęs vyras meilužei būna dėmesingas prieš pasimatymą, bet ne po jo, tai greičiausiai jam tai tėra vien seksualinė iškrova.

Iš tiesų vyrą prie meilužės traukia nuoširdžiai, bet tik tada, kai jis būna nepatenkintas žmona ir jam nusibosta šeimyninė lova. Todėl palyginkite, kiek kartų jis skambino ir rašė, kai tariatės dėl susitikimo, ir kiek kartų jis skambino ir parašė po to.

Jei vieną dieną rašo „Mano mieloji, mano angele, labai pasiilgau ir noriu kuo greičiau tave pamatyti!“, o kitą - „Grįžau normaliai. Neturiu laiko. Daug dirbu“, tai dar nereiškia, kad jis ruošiasi palaikyti su jumis ilgalaikius santykius.

Jei vyras po sekso greitai atvėsta, tai apie jokius jo jausmus neverta net kalbėti. Jis viską būna suplanavęs iš anksto. Per artimiausias atostogas jūsų mylimasis svajoja nuvykti į Malaiziją, paskui - į Prancūziją, dar paskui - į Suomiją, bet be jūsų.

Jei į vedusio mylimojo galvą bent retsykiais užklystų mintis palikti žmoną dėl jūsų, kažin ar jis planuotų ateitį metams į priekį. Vadinasi, stabilumas jam neatsiejamas nuo šeimos, todėl kažin ar pavyks jums bent artimiausiu metu patekti į jo svajones apie jųdviejų ateitį.

Vedęs vyras šykšti ir meilės žodžių. Guli lovoje su juo, šnabždi jam į ausį švelnius žodžius. Žinoma, romantiška, moteriška natūra laukia to paties ir iš partnerio, o jis murma: „Ačiū, buvo gerai.“

O gal jums jo akyse pavyko įžvelgti švelnumą ir meilę? Iš tikrųjų gal jis ir puoselėja tuos jausmus, tačiau prisipažinti tai moteriai – jam nepakeliama našta, nes vedęs vyras neužtikrintas, kad myli jus labiau nei savo šeimą.

Jis bijo išsiduoti! Mat yra įsitikinęs, kad atvėrus jausmus moteriai, ji gali pradėti atakuoti ir reikalauti, jog jis paliktų šeimą. O vyras tam dažniausiai nebūna pasiruošęs.

Jo nedomina nei meilužės gyvenimas, nei jos problemos

Vedęs vyras mažai domisi ir meilužės gyvenimu. Aišku, kai kalba sukasi apie seksą, tai jis būna labai atidus ir dėmesingas: „O kaip tu nori? O gal tau geriau taip? Kur tu nori? Galima, aš padarysiu tau taip?“

Tačiau domėjimosi jumis iliuzija kaip mat suduš į šipulius, kai jam paskambinsite ir, tarkim, pasakysite, kad vairuojant automobilį miesto pakraštyje, prastame kelyje, sutemus ėmė ir nuleido padangą. Jis net nesureaguos. Nesulauksite iš jo ir SMS: „Kaip parvažiavai?“

Žodžiu, jo nedomina nei meilužės gyvenimas, nei problemos. Jei nėra galimybės tuojau pat pasimylėti, kam gaišti brangų laiką dėl menkniekių?

Juo labiau nesitikėkite, kad vedęs vyras, paėmęs jus už rankos, išves į viešumą, pristatys visuomenei, supažindins su savo draugais. Greičiau pasiūlys susitikti vakare po darbo kurioje nors atokioje kavinėje, toli nuo jo gyvenamosios vietos, kur vargu ar galėtų užklysti kuris nors iš jo pažįstamų.

Tačiau ir susitikęs vis dėlto jis skubės pašnabždėti į ausį, kad, gink Dieve, kas nors neišgirstų: „Geriau eikim pas tave.“ Žinoma, ir meilužė eina, nes ir jai to paties norisi! Greičiausiai vedęs mylimasis aplanko jus tik jam patogiu laiku. Kartais jis labai aktyviai bendrauja, o kartais priešingai - be jokios priežasties išnyksta mėnesiui. Priežastis aiški: atsiranda kliūčių šeimoje, žmona ima įtarinėti.

Vedusio ir neištikimo vyro gyvenimas paprastai teka dviem kryptimis ir jis galvoja: „Man gerai su ta moterimi, o kada mes išsiskirsime – tai tik laiko klausimas“, „neplanuoju palikti šeimos, bet man gerai su meiluže ir aš tuo pasinaudosiu“.

Kitaip tariant, vyras pasirenka meilužę tik tuo atveju, kai jis jaučiasi nelaimingas su savo teisėta partnere ir sąžiningai sau tai prisipažįsta. Užtat vos tik spėja susitaikyti su žmona, mintys apie skyrybas išnyksta be pėdsako.

Geriau už vedusius vyrus - nebent vibratoriai Tuo tarpu psichologai įvardija dvi datas, per kurias vyras gali priimti sprendimą pakeisti savo gyvenimo moterį: po trijų mėnesių arba po metų. Per pirmuosius tris mėnesius pas meilužes išeina tik tie vyrai, kurių santykiai su žmonomis nesusiklosto vos ne nuo jųdviejų vestuvių dienos.

Tai būna pirmoji ir paskutinė jų meilės naktis, o po to prasideda žmonos nepasitenkinimas, isterija ir indų daužymas į sieną. Jei vyras turi tokią žmoną, meilužė gali tikėtis, kad netrukus jis pasirinks ją.

Tačiau jei vedusio vyro namuose daugmaž viskas pakenčiama, tai greičiausiai nesantuokinis meilės romanas truks ne ilgiau kaip metus.

O jei metai praėjo, o vyras vis tiek nesiruošia palikti šeimos, tai tikriausiai lygiai taip pat praeis ir dar vieneri metai.

Nepaisant to, bent vieną kartą gyvenime vertėtų pabūti meiluže - įsitikintumėt, kas geriau - savas ar svetimas vyras, be to, paskui galėtumėte moralizuoti kitas moteris, piktintis jomis. Kodėl moterims patinka vedę vyrai? Ogi todėl, kad jie - kaip ką tiktai išspaustos sultys: tas pats vaisius, tie patys vitaminai, tik rūpesčių mažiau - nereikia kramtyti. Kalbant apie seksą, tai praktiškesni ir geresni už vedusius vyrus yra nebent vibratoriai, nors ir šiems retsykiais tenka keisti elementus. Tiesa, neaišku, iš kur energijos resursų semiasi vedę vyrai, tačiau jie lovoje darbuojasi iš peties: tokie vyrai yra išradingi, manevringi ir niekada nepavargstantys.

Akivaizdu, kad tokio vyro šeimoje sekso nėra. O kas jis savo namuose? Šeimos maitintojas, pavyzdingas tėvas, kotletų valgytojas, nemokamas santechnikas, elektrikas. Atsižvelgiant į tokį jo krūvį ir atsakomybę, akivaizdu, kad sekso šeimoje ir negali būti.

Svarbiausia – reguliarumas

Be to, seksas su vedusiu vyru – ne tik garantuota kokybė, bet ir saugumas. Nereikia partnerio įkalbinėti gudrumu ar jėga užsimauti prezervatyvą. Atsidūręs meilužės miegamajame jis pats savo noru tai padarys. Menkas juokas, jei ji pastotų. Nes nežinia, kuo visa tai galėtų baigtis. Kaip jam paskui pasiaiškinti žmonai? Intymūs santykiai su vedusiu vyru labai disciplinuoja. Nors ir čia nėra nieko stebėtino. Jis žmogus rimtas, dirba iki 22 valandos, tačiau po to kaip mat prisistato į namus. Nieko nepadarysi, žmonai tenka derintis prie jo darbo grafiko. Juo labiau, jei jis daug uždirba.

Kokiam kitam vyrui galima rodyti kaprizus ir gaišti laiką mokantis naujų pozų? Todėl su vedusiu vyru ir orgazmą galima nesunkiai pasiekti. Orgazmai bus ne tik tikri, bet ir reguliarūs. 

Be to, vedę vyrai, skirtingai nei vienišiai, nepaliauja stebinti. T. y. bet kuris vedusio vyro neplanuotas ir nenumatytas pasirodymas meilužės namuose yra staigmena. O gal tai - ir gerai suplanuota improvizacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.