Kaip atrodo seksualus miegamasis?

Miegamasis – intymiausia vieta namuose, stiprinanti seksualinį geismą. Būtent dėl to jis turi būti tinkamai sutvarkytas, turi būti teisingai pasirinkti sienų apmušalai ir spalvos, patalynė bei šviestuvai.

Raudona spalva miegamajame gali erzinti.<br>123rf
Raudona spalva miegamajame gali erzinti.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2012, 1:18 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:11 AM

Žinomas Skandinavijoje leidinys „Scandinavian Journal of Psychology“ neseniai išspausdino straipsnį, kuriame rašoma, kad moterys yra išradingesnės ne tik lovoje, bet ir miegamojo dekoravime. Kaip jos tai padaro?

Miegamajame reikėtų pastatyti didelį vazoną su gėlėmis, kurios žydėtų visus metus. Jų aromatas turėtų jaudinti, o išvaizda maloninti akis. Galima nusipirkti ir patalynės komplektų su gėlėmis.

Jei nėra vietos dideliam vazonui, tada pasistatykite jame vazą su nuskintomis gėlėmis. Svarbu, kad jos nebūtų aštraus kvapo.

Norint sustiprinti seksualinį geismą, reikėtų pasirinkti tinkamą patalynės komplektą, pasiūtą iš aksomo ar atlaso. Šios medžiagos suteikia jaukumo, komforto ir prabangos pojūtį. Specialistai siūlo vyšninę ir švelniai rudą spalvas.

Minesotos universiteto (JAV) mokslininkai išsiaiškino, kad aukštos lubos namuose skatina fantazuoti, o žemos – priverčia susikaupti ties labiau žemiškais dalykais ir skirti daugiau dėmesio atskiroms detalėms.

Jei nėra galimybių perdaryti lubas, tada pakeiskite jų spalvą ir jos atrodys visai kitaip. Užtektų, jei nudažytumėte jas keliais atspalviais tamsiau nei sienas.

Intymiai aplinkai sukurti padeda ir blausi šviesa, todėl pastatykite miegamajame šviestuvą ir naudokitės tik juo. Toks apšvietimas padeda atsikratyti kai kuriais kompleksais, nes tada kūnas ir veidas nebūna ryškiai matomi partneriui.

Tuo tarpu veidrodžiai suteikia galimybę stebėti savo meilės žaidimus iš šalies. Štai žvakės miegamajame sukuria ne tik romantiškumo atmosferą, bet ir prideda erotikos.

Teigiama, kad oranžinė spalva du kartus labiau sustiprina seksualinį geismą, nors manoma, kad meilužių favoritė – raudona spalva. Psichologų tvirtinimu, visi raudonos spalvos atspalviai tik stimuliuoja seksualumą, tačiau proceso metu gali ir erzinti. Štai oranžinė spalva, psichologiniu požiūriu, stimuliuoja meilės žygdarbiams.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.