Patarimai, kaip mylėtis su nekaltu vyru

Įvairių tyrimų duomenimis, vyrai pirmą kartą pasimyli būdami 17-21 metų. Tuo tarpu merginos lytinį gyvenimą pradeda gerokai anksčiau. Kodėl?

Partnerė turi būti taktiška, subtiliai žiūrėti į jų santykius ir pasistengti, kad vaikinas suprastų, jog jis jai patinka toks, koks yra.<br>123rf
Partnerė turi būti taktiška, subtiliai žiūrėti į jų santykius ir pasistengti, kad vaikinas suprastų, jog jis jai patinka toks, koks yra.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 9:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:36 AM

Vyrui paprastai skiriamas aktyvus vaidmuo lytiniuose santykiuose, o jei pirmas kartas jam nepavyksta, po to jis ilgai jo vengia, o bendraamžai iš tokio vaikino šaiposi, rašo intimhouse.ru. Todėl, jei merginai pasitaikė nekaltas vyrukas, kuriam jau daugiau kaip 20 metų, derėtų pasirengti intymiam suartėjimui. 1. Pirmiausia, nekaltas vyras neturi galvoti, kad jis – nevykėlis, todėl svarbu, kad partnerė būtų taktiška, subtiliai žiūrėtų į tokius santykius ir pasistengtų, jog vaikinas suprastų, kad jis jai patinka toks, koks yra. 2. Jokiu būdu negalima jo klausinėti apie ankstesnius santykius (greičiausiai nepavykusius), nes tai tikrai nesustiprins jo pasitikėjimo savo jėgomis. 3. Tvirtinkite, kad jis – geriausias, patraukliausias ir vienintelis, o apie kitus vyrus net neužsiminkite. Niekas taip neužgauna vyro savimeilės, kaip partnerės atviravimas apie savo seksualinius žygdarbius. 4. Taip pat negalima juokauti su juo lovoje, kadangi, greičiausiai, jis neteisingai supras šiuos juokelius. Tokiu atveju tik sustiprins jo psichologinę įtampą. 5. Kai atsidursite vienoje lovoje, vertėtų peržiūrėti erotinį filmą. Jei partneris nėra labai drovus, galima paaiškinti, kaip jis turėtų elgtis su partnere. 6. Pasistenkite atidėti jau išmėgintas savo sekso pozas ir eksperimentus kitam kartui. Geriau mylėtis ta poza, kur moteris kontroliuoja procesą, tiksliau, partnerė reguliuoja sueities tempą ir penio prasiskverbimo gylį. Vyrai, ilgai neturėję lytinių santykių, paprastai patiria priešlaikinę ejakuliaciją, todėl, tikėtina, kad reikės jį išmokyti sulaikyti ejakuliaciją, kelis kartus nutraukiant lytinį aktą. 7. Jokiu būdu neišsiduokite, jei jam kas nors nepavyks. Neparodykite, kad jūs dėl to nusiminėte ar net nusivylėte. Nepamirškite, kad būtent nuo jūsų elgesio priklauso, kaip susiklostys jo intymusis gyvenimas ateityje.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.