Graikijoje pasidaviau vienos nakties nuotykiui (konkurso rašinys)

Mano meilės istorija neįprasta tuo, kad ji nutiko ne šioje šalyje ir tetruko vos keletą akimirkų.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Kristina

Jan 9, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:30 PM

Kantriai ir ilgai dirbusi sekinantį darbą, vasarą nusprendžiau pailsėti kaime. Tačiau nutiko taip, jog planai pasikeitė. Mat kartą prie arbatos puodelio netyčia su drauge išsikalbėjome apie savo neįgyvendintas svajones. O išsitarusios radome ir vieną bendrą svajonę, kurią nutarėme kartu ir įgyvendinti.

Toji svajonė – aplankyti kokią nors egzotišką šalį, pamatyti joje ką nors gražaus. Neilgai svarsčiusios nusprendėme vykti į senovės civilizacijų lopšį – Graikiją. Paskubomis susikrovėme lagaminus ir, pasinaudojusios paskutinės minutės pasiūlymu, jau kitos dienos ankstyvą rytmetį sėdėjome lėktuve, pačios dar beveik netikėdamos tuo ką darome – pirmą kartą keliaujame už tėvynės ribų.

Nusileidus lėktuvui mus pasitiko karštai kepinanti saulė, žydras dangus ir pasakiško grožio gamtovaizdis. Šalis mus iš karto pakerėjo. Ne mažiau šilti, mieli, draugiški pasirodė ir vietos gyventojai. Viešbutuke, kuriame apsistojome, itin paslaugus personalas suteikė visą mus dominusią informaciją apie vietovę, jos lankytinas vietas.

Paklausite, o kaip jaučiausi aš? Graikijoje pasijutau tarsi pasakoje – kaip pelenė, patekusi į princo rūmus ir nuo tų rūmų spindesio netekusi amo. Akį traukė egzotiški, mūsų šaliai neįprasti augalai, didingi kalnų masyvai, akmenuota jūros pakrantė. Pamalonino ir vyrų dėmesys.

Vakare su drauge sėdėjome vietinės kavinės lauko terasoje, gėrėjomės puikiu reginiu, kai mus užkalbino du jauni, patrauklūs, gerai angliškai kalbantys vyrai. Prisėdo. Susipažinome. Atradome bendrą kalbą. Pažintį pratęsėme vietiniame naktiniame klube.

Ir kas galėjo pagalvoti, jog pirmas vakaras egzotiškoje šalyje atneš ne tik daug įspūdžių, bet ir trumpalaikį, kurortinį romaną? Juk esu gana konservatyvių pažiūrų ir šiaip į kurortinius romanus visada žiūriu skeptiškai. Deja, taisyklės turi išimtis. Ir tai buvo viena jų. Aš patyriau vienos nakties nuotykį su man nepažįstamu vyru, man nepažįstamoje, tačiau kerinčioje šalyje.

Atsidūrusi viena su labai simpatišku naujuoju draugu (mat draugė pasiliko linksmintis klube, o mes išėjome pasivaikščioti jūros pakrante), pasidaviau akimirkos žavesiui. Šaltą protą nustelbė emocijos, todėl apie nieką nebegalvojau. Tik sėdėdama ant jūros kranto ir stebėdama žvaigždes netikėtai pajutau naujojo draugo netikėtą bučinį, stiprias rankas ir... pasidaviau aistrai...

Kaip viskas netikėtai prasidėjo, netikėtai ir pasibaigė. Namo grįžau kartu su drauge, tačiau jau kitokia nei anksčiau. Savyje nešiojau paslaptį. Paslaptį tos nakties. Neįtikėtinos nakties. Viskas, kas nutiko buvo netikėta, nesvajota, bet tikra. Vienos nakties nuotykis. Pelenės virtimas princese ir susitikimas su princu.

Gaila, kad visa tai truko trumpai, nes vėliau to žmogaus nebesutikau, bet viliuosi kada nors, kad ir kitame gyvenime vėl susitikti, nes iki šiolei visos mintys tik apie jį. Žinoma, galite smerkti, vadinti naivuole, tačiau tai buvo, nutiko ir dėl to aš nė kiek nesigailiu.

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.Istorijas siųskite iki sausio 10 d.

Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.