Tu esi tas, kuris suvirpino mano vidų (konkurso rašinys)

Galėjau praeiti pro šalį, bet pačios kojos nuvedė ten, kur sėdėjo jis. Klausiamai susižvalgę, supratome - ilgai ieškojome vienas kito. Pirmas minutes kalbėjome nereikšmingus dalykus - reikėjo gi kažkuo užpildyti nejaukią tylą ir pakilaus nerimo pilną gaivų pavasario orą. To jausmo, kai sutinki sielai artimą žmogų, aprašyti neįmanoma. Jį reikia patirti.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Gintarė S.

2013-01-09 14:01, atnaujinta 2018-03-13 22:37

Medinėmis kojomis ėjau ten, kur vedė jis, o jis manė, kad tai aš jį vedu. Taip norėjosi nepasiekti planuoto susitikimo vietos ir nepradėti kalbų apie darbą, o eiti kartu, bet kur. Svarbu kartu.

Aš ir šiandien einu su tavimi. Mintimis klaidžioju svajonių labirintais. Nenoriu suklysti. Tik ne šįkart. Nenoriu parodyti, ką jaučiu. Bijau apsirikti. Netiki likimu? O aš tikiu. Tad lauksiu. Lauksiu, kol tu apsispręsi.

O iki to laiko palaimingai šypsosiuosi. Mėgausiuosi tuo jausmu, kurį seniai teko patirti. Aš susižavėjau! Taip pat žaviai ir nekaltai, netikėtai kaip tąkart, kai man buvo vos 16-a. Taip, tikra tiesa - meilei amžius nerūpi! Kiek tau bebūtų, jausmas, kurį patiri, kai sutinki sielai artimą pusę – fantastiškas! Jautiesi taip, tarsi būtų išaugę sparnai - norisi šokti, apkabinti kiekvieną pakelės medį ir išbučiuoti kiekvieną pagautą saulės spindulį.

Ech, kūnas suvirpa vien pagalvojus apie tavo prisilietimą. Vieną, mažytį, švelnų mūsų odų susilietimą. Tik protas svarsto, kuo vadovautis. Aklai tikėti lemtimi ir laukti jos įsikišimo. Ar pačiai tęsti pražydusių pavasario kaštonų ataką?

Laukti... Ech, tai ir sunkiausia tokiomis akimirkomis. O aš jau regiu save besiaunančią klasikinius aukštakulnius batelius, vilkinčią moteriškas formas išryškinančią suknelę, lengvai plazdenančią vakarėjančio rudeniško Vilniaus gatvėmis.

Lauksiu tavęs ten, kur buvome pirmąjį kartą. Žinau, tu ateisi. Jei esi TAS, tu grįši... Gersime arbatą kaip anąkart, valgysime šokoladinį pyragą, juoksimės ir sklandysime tik mūsų dviejų laimės erdvėje.

Aš būsiu su tavimi, kada tau manęs reikės. Žiūrėsiu palaikančiu žvilgsniu, o vėliau kuždėsiu į ausį: „Tu pats nuostabiausias!“. Nes tu - tas, kuris suvirpino mano vidų.

Šypsausi, nes žinau, kad dabar tu ten pat, kur ir aš. Pabučiuosiu tave prieš miegą, pažadu.

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.

Istorijas siųskite iki sausio 10 d. Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.