Pažintis parke baigėsi vestuvėmis (konkurso rašinys)

Mano meilės istorija prasidėjo pačią pirmą pažinties dieną.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Jovita

Jan 10, 2013, 9:43 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:21 PM

Tai įvyko beveik prieš 6 metus, vasario 12 dieną. Rytas prasidėjo kiek kitaip nei visada, nes naktį prižiūrėjau savo dukterėčią, kuriai buvo tik 5 mėnesiai.

Leidau sesei pamiegoti. Tad atsikėliau pavargusi. Bet kadangi buvau pažadėjusi draugei aprodyti parką, prie kurio gyvenau, neturėjau pasirinkimo - papusryčiavusi ėjau pasivaikščioti.

Pasiėmėme fotoaparatą ir iškeliavome. Draugė šiame parke lankėsi pirmą kartą, ji buvo atvykusi iš kito miesto. Šis parkas - didžiulis, šalia upės, gražiai sutvarkytas. Vaikščiojome, aš fotografavau. Mano akį patraukė vienas vaikinas. Pirma mintis apie jį - strakaliukas, taip jį pavadinau.

Prasilenkėme vieną kitą kartą. Trečią jis nebepraėjo pri šalį. Sako: „nufotografuok ir mano šuniuką“. Aš nelabai gražiai pasielgiau atsakydama, kad jo šuo - visai negražus. Tačiau nuo to ir prasidėjo visas mūsų pokalbis.

Apsukome kelis ratus aplink diskutuodami apie šuniuko grožį. Pasirodo, kad šuniukas buvo net ne jo, jis jį tik prižiūrėjo, kol šeimininkai buvo išvykę atostogauti.

Jis taip pat buvo po bemiegės nakties. Tik man neleido miegoti dukterėčia, o jam - šunelis.

Kai atėjo laikas išsiskirti, jis paprašė mano telefono numerio. Pasakiau.

Tą patį vakarą sulaukiau jo žinutės. Maždaug po savaitės susitikome antrą kartą. Kai grįžau iš pasimatymo, sesei papasakojau, kad vaikinas tikrai įdomus, tačiau jis - ne man.

Rodos, prisišnekėjau... Ir kas sakė, kad jis ne man?

Surizikavau ir nuėjau į antrą pasimatymą, vėliau - trečią. Galiausiai atšokome vestuves, susilaukėme dukrytės. Po mėnesio švęsime 6-eriu metų pažintį. Nei minutės nepasigailėjau, kad tą dieną nepatingėjau išeiti į parką. Juk ten sutikau tave.

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.Istorijas siųskite iki sausio 10 d.

Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.