Viskas prasidėjo per Heloviną (konkurso rašinys)

Su savo dabartiniu draugu susipažinau universiteto bendrabutyje Helovino vakarėlio metu. Kadangi abu buvome išsipaišę veidus - jis buvo velnias, o aš pragaro zuikis, tai pasirodė visai smagu su panašaus klano kompanionu praleisti vakarą. Tačiau net ir nusivalę savąsias kaukes ir toliau likome dviese.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Neringa Krikščiūnaitė

Jan 10, 2013, 1:40 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:24 PM

Kai vakarėlis jau buvo pamirštas, prasidėjo bėgiojimai iš merginų aukšto į vaikinų - pas jį. Laukimai, kada nebebus kambariokų ir galėsime pabūti dviese. Taip tęsėsi visą pirmą kursą. Toliau - atėjo vasara, aš likau mieste dirbti, o jis - išvyko namo. Tačiau net ir nedidukas atstumas mūsų santykių nenutraukė.

Prasidėjo rudens semestras. Sunkiausia buvo tai, kad jis nebegavo bendrabučio kambario, o mane perkėlė į kitą bendrabutį. Draugas išsinuomavo butą. Vis daugiau laiko praleisdavo nebe bendrabutyje, o pas jį bute. Kol galiausiai, net nepastebimai, persikrausčiau. Ir štai jau metai, kaip mes kartu gyvename, ir du metai, kaip draugaujame.

Nors mano istorija nėra tokia aistringa kaip Anos Kareninos, tačiau aš esu labai laiminga, studijų metais turėdama nuostabų vyrą šalia savęs. Manau, mūsų draugystė ir toliau rutuliosis ir po studijų baigimo.

Parašykite mums laišką pramogos@lrytas.lt ir papasakokite išskirtinę savo meilės istoriją. Geriausias istorijas publikuosime, o 50 istorijų apdovanosime kolekciniu 2 tomų rinkiniu „Ana Karenina“ (autorius – rusų rašytojas Levas Tolstojus) iš interneto knygyno knygos.lt. Taip pat gausite dovanų 8 „Anos Kareninos“ meilės atvirukus bei solidžią sidabruotą dėžutę.Istorijas siųskite iki sausio 10 d.

Nugalėtojus paskelbsime portale sausio 12 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.