Aukščiausia pasaulio paauglė - daugiau kaip 2 metrų ūgio brazilė (video)

17 metų brazilės Elisany Silvos vaikinas jai yra vos iki krūtinės. Ne, jos mylimasis nėra labai žemas. Tai Elisany ūgis neįtikėtinas – net 206 cm. Tačiau mergina visiškai nesivaržydama vaikštinėja su savo širdies draugu, rašo haryanatribune.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-11 16:25, atnaujinta 2018-03-13 21:29

Mergina iš Brazilijos kenčia dėl retos gigantiškumo formos ir dėl auglio posmegeninėje liaukoje, reguliuojančioje ūgį. Tiesa, auglys merginai jau pašalintas. 

„Мano vaikinas man patinka kaip asmenybė, kaip jis elgiasi su žmonėmis. Iš tikrųjų mums nepatogu tik tada, kai mes vaikštinėjame laikydamiesi už rankų. Man atrodo, kad jis mano jaunesnis brolis arba sūnus. Tačiau aš jį išsirinkau, nes Dievas man jį atsiuntė“, – atskleidė savo meilės istoriją būsimas modelis. 

Francinaldo, dirbantis statybose, sako, kad jo draugai dažnai klausinėja, kaip jis apkabina savo merginą.

„Ji – nuostabus žmogus. Taip, ji aukšta, bet ji tokia graži. Man patinka aukštos merginos, – tvirtino Francinaldo. – Šalia jos aš jaučiuosi atsipalaidavęs. Manęs visiškai nejaudina, ką apie mus kalba arba galvoja aplinkiniai.“ 

Elisany dėl itin didelio savo ūgio negalėjo važinėti į mokyklą mokykliniu autobusu, todėl metė mokyklą. Be to, ten iš aukštaūgės merginos nuolat šaipydavosi ir tyčiodavosi. 

„Мan sunku būti namo viduje. Užtenka tik atitraukti dėmesį arba užsisvajoti ir aš iš karto stukteliu galva į lubas“, – skundėsi mergina. 

Elisany gyvena mažame name su savo seserimis, motina Anna Maria Silva ir patėviu Louisu Horhe.

„Aš noriu, kad duktė būtų panaši į kitas merginas, nes žinau, kad ji jaučiasi keistai ir būna tokių momentų, kai ji pati labai nori būti tokia pat, kaip ir visi“, – sakė Elisany mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.