Argentinietė sutiko tekėti už savo sesers dvynės žudiko

22 metų mergina iš Argentinos sukėlė didžiulį skandalą savo šalyje. Ji rengiasi ištekėti už vyro, kuris nužudė jos seserį dvynę ir atlieka bausmę kalėjime, rašo mirror.co.uk.

Argentinietė Edith nusprendė ištekėti už savo sesers Johanos žudiko.<br>"Facebook"
Argentinietė Edith nusprendė ištekėti už savo sesers Johanos žudiko.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-16 13:09, atnaujinta 2018-03-13 19:20

2010 metais Piko Trunkado miesto gyventojai buvo šokiruoti – nužudyta manekenė Johana Casas. Ant merginos kūno ekspertai aptiko kelias šaunamąsias žaizdas. Tą pačią dieną policininkai suėmė Johanos sužadėtinį Victorą Cingolanį.

Visi įkalčiai rodė, kad būtent Johaną nužudė ne kas kitas, o jos sužadėtinis. Cingolaniui buvo skirta 13 metų laisvės atėmimo bausme. Vyras neigė visus jam inkriminuojamus kaltinimus, pareiškęs, kad jis neprisidėjo prie šio nusikaltimo. 

Nužudytos Johanos tėvams liko vienintelė paguoda – kaip du vandens lašai į nužudytą dukterį panaši jos dvynė sesuo Edith. Tačiau niekas net neįtarė, kokią paslaptį slepia dvynė sesuo. Paaiškėjo, kad Edith buvo įsimylėjusi savo sesers sužadėtinį ir paslapčia lankė jį kalėjime. Galų gale jauni žmonės nutarė susituokti. 

22 metų mergina neslėpė džiaugsmo, kai buvęs sesers mylimasis pasiūlė jai savo širdį ir ranką. Laiminga Edith papasakojo tėvams, kad ruošiasi tekėti už Victoro. 

„Victoras nukentėjo dėl teismo klaidos, todėl mes rengiamės paduoti apeliaciją. Aš tikrai neišprotėjau ir esu įsitikinusi, kad teisingai elgiuosi. Mano būsimas vyras visada mylėjo tik mane, o jo draugystė su Johana buvo tik nesusipratimas“, – tikino Edith. 

Мerginos motina Edith žodžiais tiesiog nepatikėjo.

„Po dukters mirties pastebėjau, kad Edith atsirado psichinių problemų. Ji pati nesupranta, ką daro. Juk tai baisi savo šeimos išdavystė. Labiausiai bijau, kad žudikas atims ir jos gyvybę“, – sakė dvynių motina Marcelina.

Tuo tarpu tėvas Valentinas Casas pareiškė, kad nenori matyti savo vienintelės gyvos dukters. Nepaisant neigiamos tėvų ir Piko Trunkado miesto gyventojų reakcijos, Edith rengiasi vestuvėms, kurios turėtų įvykti kalėjime. Šioje ceremonijoje sutiko dalyvauti dvi jos draugės, kurios ir bus liudytojomis.

Tuo tarpu Victoras vietos žurnalistams sakė, kad Edith nepavyduliauja Johanai ir jiedu dažnai kalbasi apie jos mirusią seserį.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.