Ką žada žvaigždės sausio 15–21 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Ožiaragis (12 22–01 19) Norint mainyti, keisti, reikia turėti ką į ką. Bet jei abejojate mainų reikalingumu, geriau palikite viską kaip buvo ir gyvenkite su tuo, su kuo lig šiol gyvenote. Net jei atrodo, kad santykiai išsibaigė, išsibarstė ir tapo beprasmiški.
Ožiaragis (12 22–01 19) Norint mainyti, keisti, reikia turėti ką į ką. Bet jei abejojate mainų reikalingumu, geriau palikite viską kaip buvo ir gyvenkite su tuo, su kuo lig šiol gyvenote. Net jei atrodo, kad santykiai išsibaigė, išsibarstė ir tapo beprasmiški.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

Jan 16, 2013, 1:09 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:20 PM

Kaprizai kaprizais, o gyvenimas – gyvenimu. Nes kad ir kiek maivysitės, kiek stengsitės, vis tiek Kalėdų nebeprišauksite. Užgavėnės arčiau. Todėl jei svajonės nesipildo, pamėginkite tas svajones pakoreguoti, pakeisti ar net visai jų atsisakyti.

Bet nesistenkite bet kokia kaina gauti tai, ko užsigeidėte. Tiems, kurie savo norus įgyvendina patys, bus paprasčiau: jei ne dabar, tai kitą savaitę bus taip, kaip norite.

Jautis (04 20–05 20)

Labai smagu, kai yra planas. Bet ar tas planas žino apie jus? Dabar svarbu ne tik planuoti savo darbus, susitikimus, pasilinksminimus, bet ir kitus laiku apie tai informuoti. Taip galėsite daug nuveikti ir daug pamatyti.

Jei savaitgalis – linksmai, tai antradienis – griežtai. Čia tam, kad pernelyg neatsipalaiduotumėte ir nepamirštumėte, kas svarbu, o kas tik šalutiniai dalykai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Smegenų plovimas nebūtinai yra nusikalstama veikla. Kartais tai galima daryti stilingai. Kad ir ką jums sakytų, laikykitės savo versijos, nepasiduokite silpnumo akimirkai papasakoti visą tiesą.

Tiems, kurie linkę būti sąžiningi ir niekada nemeluoja, bus daug paprasčiau – pasaulis mulkins juos. Ir nereikės nei nieko galvoti, nei išsisukinėti.

Savaitės pradžia sudėtingesnė, bet nuo ketvirtadienio atsivers nauji vartai į laisvę.

Vėžys (06 21–07 22)

Kai skambina buvęs draugas – lauk bėdos. Be reikalo, o dar ypač keblaus, tikrai neskambins. Prieš puldami padėti gerai pagalvokite, kur veliatės, kas iš to bus ir kodėl išsiskyrėte. Ir jei visa tai apsvarsčius dar norėsis padėti – tada pirmyn.

Jei namie jaučiate moralinį spaudimą, tai dar nereiškia, kad esate engiami. Gal tiesiog ką nors jums bandoma pasakyti. Paklauskite tiesiai, bus paprasčiau.

Liūtas (07 23–08 22)

Metas, kai problemos sprendžiasi savaime. Gali pasirodyti, kad tai net nebuvo problemos. Tačiau jūs iki šiol negalėjote matyti, kas ir kodėl. Pasinaudokite palankesniu laiku ir skubėkite padaryti tai, kas buvo sustoję. O kai pabaigsite, nepamirškite to pažymėti, savęs apdovanoti.

Todėl nedidelė kelionė po parduotuves – ne tik būtinybė, bet ir pramoga. Nepamirškite ir tų, kurie jumis tikėjo. Geriausia savaitės diena bus ketvirtadienis.

Mergelė (08 23–09 22)

Nesistenkite atrodyti blogesni nei esate. Jau ir taip visko sočiai prisidirbote. Todėl tiesiog tyliai taisykite klaidas, bandykite viską pradėti iš naujo. Apkalbų nebus, tik nuosėdos jūsų pačių sąžinėje.

Tiesiog visą jos turinį perpilkite į kitą sielos ąsotį ir viskas vėl bus skaidru. Truputį papildomų pareigų, visuomeninių įsipareigojimų gali padėti gyvenimui grįžti į įprastą ritmą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Tik muškietininkui D’Artanjanui leista beprotiškai rizikuoti. Jūs tiek sau leisti negalite. Turite jausti atsakomybę ne tik sau, bet ir tiems, kurie gyvena greta.

Atrodytų, kad viskas lyg ir neperžengia ribų, be didesnių ekskursijų į praeitį ir nerealiai dramatiškų ateities planų. Svarbu tinkamai vertinti situaciją ir save, savo laimėjimus ir galimybes. Viskas dabar priklauso nuo savivertės.

Skorpionas (10 23–11 21)

Neverta trukdyti liūtui suėsti antilopės. Jis vis tiek ją suės, tik tada, kai jūsų nebus. Taigi nesikiškite ne į savus reikalus, negelbėkite to, kas jau pasmerkta, ir negaiškite laiko.

Tą laiką galima panaudoti visai kitiems reikalams: nedidelėms kelionėms paslidinėti, paplaukioti ar kitaip sutrumpinti žiemą. Tiesiog daugiau aktyvaus poilsio ir viskas bus daug paprasčiau. Darboholikams laisvas teliks sekmadienis. Bet labai tikėtina, kad bent jis bus aktyvus sportiškai.

Šaulys (11 22–12 21)

Kaip pokeryje: jei blogam žaidėjui pakliuvo geros kortos, jis vis tiek praloš, nes nemoka slėpti savo džiaugsmo. Pabandykite sėkmę bent trumpam paslėpti nuo kitų, kad jos nesugadintų ir neapčiupinėtų, pasidžiaukite vieni.

Kitą savaitę savas naujienas galite atskleisti visiems, joms jau niekas nebepakenks. Gerais dalykais reikia džiaugtis, o jei kas nutiko ne taip, išsiverkite draugei ant peties.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Norint mainyti, keisti, reikia turėti ką į ką. Bet jei abejojate mainų reikalingumu, geriau palikite viską kaip buvo ir gyvenkite su tuo, su kuo lig šiol gyvenote. Net jei atrodo, kad santykiai išsibaigė, išsibarstė ir tapo beprasmiški.

Turi būti polėkis. O be jo dabar ir jausmai, ir kasdienybė, ir norai. Leiskite vakarus ramiai su knyga prie židinio ir neskubinkite gyvenimo.

Vandenis (01 20–02 18)

Grįžti pas seną meilę – visai ne retro, dažniausiai tai žingsnis atgal. Pasvarstykite, kur norite eiti, ar norite eiti. Net tada, kai viskas jaukiasi, kažkur yra atsvara, svertai, kurie sureguliuoja gyvenimą. Tačiau iliuzijų vis tiek dabar labai daug.

Sudarykite planą savaitei, metams, dvejiems. Surašykite tai, kas svarbu, suraskite tą vietą, kur žemė po kojomis stabili.

Žuvys (02 19–03 20)

Poreikis linksmintis ateina ir išeina, kaip daugelis dalykų. Bet rimtai įklimpti į skanius gėrimus galimybė dabar labai didelė. Gerti už muziką mūsų širdyse – irgi tostas, gal net geras, bet ne vidury darbo savaitės.

Neleiskite, kad malonumai pakeistų suplanuotus darbus. Atsisakykite nereikalingų susitikimų kavinėse, juos perkelkite į neutralią erdvę.

Kūrybingiems, meno žmonėms tai pakylėjimo laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.