Seksualinis moters gyvenimas priklauso nuo jos liemens apimties

Vakarų Škotijos universiteto mokslininkai (Didžioji Britanija) atliko tyrimą ir suprato, kodėl vyrams patinka liauno liemens moterys. Tyrėjai išsiaiškino, kad kuo plonesnis moters liemuo, tuo rečiau vyras susiduria su erekcinės disfunkcijos problemomis, rašo dailymail.co.uk. Dėl tos pačios priežasties moterys, kurių liemenys mažų apimčių, atrodo fiziškai patrauklesnės, o jų lytinis gyvenimas suteikia joms daugiau pasitenkinimo.

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:46 PM

Tiesa, iki tol ekspertai jau įrodė, kad daugumai vyrų moteris, kurios plonas liemuo, atrodo seksualiai patrauklesnė. O apkūnūs žmonės, kurių kūnai tampa neproporcingi, pasąmonėje siejami su ligomis.

Norėdami akivaizdžiai pademonstruoti sąsajas tarp moters liemens apimties ir vyro lytinių funkcijų veiklos, ekspertai pasinaudojo tarptautiniu erekcinės funkcijos indeksu, taip pat buvo atsižvelgta ir į lytinių kontaktų dažnumą. Iš viso tyrime dalyvavo 700, 35-65 metų vyrai.

Per jų apklausą paaiškėjo, kad tie vyrai rečiausiai susidurdavo su problemomis lytinėje gyvenimo sferoje, kurie turėjo jaunas, plono liemens partneres, tiesa, ir jie patys buvo jaunesni. Tada jų seksualinis pasitenkinimas pasiekdavo aukščiausią lygį.

Vakarų Škotijos universiteto psichologijos profesorius Stuartas Brody, vadovavęs tyrimui, padarė išvadą: „Nedidelės apimties moters liemuo patrauklesnis vyrui, nepriklausomai nuo abiejų partnerių amžiaus. O riebalų klostelė ant moters liemens,mažina ne tik jos hormoninį lygį bet ir seksualinį geismą bei pojūčių aštrumą“.

Parengė Sniegė Pylipienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.