Britė nuo 15 metų darėsi plastines operacijas, norėdama tapti J. Lopez

23 metų Jennifer iš Didžiosios Britanijos – užkietėjusi Jennifer Lopez gerbėja. Ji pasisavino ne tik garsios pop žvaigždės vardą ir pavardę, bet ir, plastikos chirurgams padedant, nusikopijavo kai kurias kūno vietas. Pirmiausiai – krūtinę ir užpakalį, rašo thesun.co.uk.

Britė pasisavino J. Lopez vardą, plastinės chirurgijos būdu norėjo pasisavinti ir išvaizdą.<br>AP
Britė pasisavino J. Lopez vardą, plastinės chirurgijos būdu norėjo pasisavinti ir išvaizdą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:19 PM

Britę, vadinančią save Jennifer, dar nuo vaikystės pakerėjo amerikiečių dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez.

„Joje man patinka viskas: išvaizda, sceninis įvaizdis, balsas. Aš tiesiog dievinu Jey Lo. Ji stipri, nepriklausoma ir sėkminga moteris. Net ir gimus vaikams ji atrodo nuostabiai“, – susižavėjusi kalbėjo jauna britė. 

Todėl paauglė nusprendė, kad jos kūnas turi atrodyti lygiai taip pat, kaip ir pop žvaigždės. Savo sumanymais moksleivė pasidalino su motina ir paprašė pinigų būsimoms plastinėms operacijoms.  Motinos nė kiek nesutrikdė dukters norai ir ji sutiko sumokėti už plastikos chirurgų paslaugas. Ji iškėlė tik vieną sąlygą: operacijos turi būti atliktos Kolumbijoje. Ten plastinė chirurgija gerokai pigesnė.

Plastikos chirurgai per vieną dieną atliko riebalų nusiurbimo operaciją, įdėjo silikoninius implantus į krūtis ir užpakalį.

Nuo operacijos praėjo septyneri metai. Dabar britė priaugo svorio, todėl vėl prisiminė plastikos chirurgijos specialistus.

„Prieš septynerius metus vyrai negalėjo atplėšti nuo manęs akių . Dabar esu vyresnė ir storesnė, todėl vėl galvoju apie riebalų nusiurbimo operaciją, tačiau kol kas neturiu pinigų“, – aiškino žinomos dainininkės gerbėja. 

Beje, jos jaunesnioji sesuo nuo 14 metų pradėjo sekti sesers pavyzdžiu. Jai buvo atliktos tokios pat plastinės operacijos.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.