Kaip tapti geidžiama žmona?

Kаip tapti žmona, kurią vyras ne tik  garbintų, ja didžiuotųsi, bet ir susijaudintų nuo jos prisilietimų bei jos geistų? Santykių specialistai teigia, kad galima. Jei atsižvelgsite į jų patarimus, tikėtina, viskas eisis lyg iš pypkės, rašo raut.ru. Nors iš pirmo žvilgsnio kai kurios gudrybės atrodo labai paprastos, jos gali pakreipti jųdviejų santykius į gerąją pusę.

Kаip tapti žmona, kurią vyras ne tik garbina ir didžiuojasi, bet ir susijaudina nuo jos prisilietimų ir geistų? Ar galima išmokti būti geriausia jo meiluže?<br>123rf
Kаip tapti žmona, kurią vyras ne tik garbina ir didžiuojasi, bet ir susijaudina nuo jos prisilietimų ir geistų? Ar galima išmokti būti geriausia jo meiluže?<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-20 10:16, atnaujinta 2018-03-13 15:59

1. Išmokite vairuoti automobilį

Seksas automobilyje – vienas iš būdų paįvairinti savo santykius. Kaip tapti geidžiama žmona? Ogi išmokite vairuoti automobilį ir vaizdingai perjunginėkite pavaras. Vyras tikrai neliks abejingas, tad bus galima mylėtis tiesiog garaže. 2. Žadinkite vyrą ne žadintuvu, o rankomis

Norint tapti geidžiama žmona, reikia išmokti teisingai žadinti savo mylimąjį rytais. Jei vietoj žadintuvo skambučio vyras pajus ant savo mieguisto kūno švelnias žmonos rankas, jis bus dėkingas pažadintas tokiu būdu. Tik po to, suprantama, turi būti ir atitinkamas tęsinys.

3. Nusipirkite internetinę kamerą

Iki darbo dienos pabaigos liko vos viena valanda – tai pats laikas priminti vyrui apie save. Bendrauti su vyru per internetinę kamerą apsinuoginusiai, tai ne tik puikus būdas tapti geidžiama žmona, bet ir įveikti šeimyninę krizę.

4. Įsirašykite jaudinamus garsus

Įsirašykite ne tik garsus, bet ir visą procesą į diktofoną ar filmavimo kamerą. Vyrus nepaprastai jaudina, kai visas procesas vyksta prieš kamerą. Po to galima kartu perklausyti ar peržiūrėti įrašus.

5. Labiau mylėkite save

Norint būti geidžiama, reikia labiau save mylėti. Todėl į lovą keliaukite apsivilkusi ne šilta pižama, o erotišku apatiniu trikotažu, kukliu makiažu ir išplautais plaukais. Lovos link eikite kiek linguodama klubais, pakelta krūtine. Galų gale pažiūrėkite į save veidrodyje ir pasakykite, kad „tas kūnas negali jo neužvesti“. 6. Veidrodis miegamajame

Nelaukite, kad vyras pradėtų įkalbinėti, jog reikia pastatyti didelį veidrodį miegamajame priešais lovą arba virš lovos. Tegul miegamasis tampa veidrodžių galerija. Juk norite, kad vyras patirtų didesnį malonumą. Todėl pati sugalvokite naujų pozų, kurios ir atsispindėtų veidrodyje.

7. Provokuokite

Išprovokuokite mylimąjį, kad jis siektų jūsų jėga, todėl priešinkitės kaip įmanydama. Ką čia slėpti, nemažai moterų tai labai patinka. Be to, tada vyras jaučiasi nugalėtoju. O tai jam labai svarbu. 8. Kinas dviese

Pasirinkite erotinių ar pornografinių filmų kolekciją ir peržiūrėkite kartu su vyru. 9. Мeilės valgis

Masažuokite vyrą, ištepusi jo kūną grietinėle ar skystu šokoladu, o paskui nulaižykite. Toks masažas turėtų kaip reikiant sustiprinti antrosios pusės pojūčius.

10. Daugiau nepadorumo

Nesivaržykite kalbėtis lovoje nepadoriomis temomis. Mat nepadorūs žodžiai ne tik įaudrina vyrą, bet ir padeda pamiršti lovoje visus tabu. 11. Pykitės ir taikykitės lovoje

Moters išprovokuotas konfliktas su vyru – tai ir puikus strateginis ėjimas bei pretekstas aistringai susitaikyti lovoje. Vienas iš būdų tai padaryti – priversti jį pavydėti. Tik nepriveskite vyro iki nekontroliuojamo įniršio, antraip jis gali nenorėti su jumis taikytis net ir lovoje.

12. Tegul jis stebi

Vyrams patinka stebėti, kaip moteris pasiekia orgazmą. Kitas variantas – padovanokite jam visų įsimylėjėlių dieną erotinį žurnalą su savo fotografijomis, kur būsite pusiau apsinuoginusi ir su seksualiu apatiniu trikotažu. Tik įteikdama žurnalą būtinai pasakykite, kad fotografavo moteris.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.