Plačiausių klubų savininkė didžiuojasi savo pustrečio metro apvalumais (video)

39 metų Mikel Ruffinelli – plačiausių pasaulyje natūralių klubų savininkė. Jos klubų apimtis – daugiau kaip 2,4 metro, o svoris – 190 kilogramų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-21 10:40, atnaujinta 2018-03-13 14:39

M. Ruffinelli suvartoja 3000 kalorijų per dieną ir sako, kad jokiu būdu nenori numesti svorio. Jai patinka dėmesys, kurio ji sulaukia gatvėje. Tiesa, dauguma žmonių į ją žiūri pašaipiai. Tačiau jai tai nė motais.

„Žinau, kad daug kas galvoja, jog mano klubai – ne natūralūs, o padaryti plastikos chirurgų. Tačiau tai netiesa. Platūs klubai – mano giminės bruožas, be to, pagimdžiau keturis vaikus“, – tikina ji.

Mikel svoris pradėjo augti sulaukus 22 metų, kai ji pagimdė pirmąjį sūnų.

Kiek anksčiau moteris bandė numesti svorio ir susireguliuoti mitybą, bet dabar tikina, kad turėdama tokius plačius klubus jaučiasi laiminga ir visomis jėgomis stengiasi išlikti sveika.

Tiesa, platūs klubai Mikel sukelia ir šiokių tokių nepatogumų. Skrendant lėktuvu jai reikia dviejų sėdimų vietų, ji vengia viešojo transporto, mat netelpa į jame esančias sėdynes. M. Ruffinelli prasitarė, kad kartais užstringa tarpduryje.

„Kai maudausi duše, negaliu uždaryti durų, nes tiesiog netelpu“, – juokiasi ji.

M. Ruffinelli dirba psichologe, augina keturis vaikus, o laisvalaikiu pozuoja vienam internetiniam puslapiui kaip ypač didelių dydžių modelis. Taip moteris užsidirba papildomų pinigų.

Nepaisant didelio antsvorio, M. Ruffinelli teigia, kad jos seksualinis gyvenimas yra puikus. „Mano vyras mato manyje labai seksualią moterį. Jis kiekvieną dieną kartoja, kad esu pati gražiausia. Jam nepatinka perdžiūvusios ir kaulėtos merginos“, – prisipažino M. Ruffinelli.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.