Ką žada žvaigždės sausio 22–28 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Vandenis (01 20–02 18) Net jei jus užvers įvairiausiais keistais dalykais, jei visi aplink sakys, kad tai dovanos, iš visos širdies tuo suabejokite. Ieškokite, vertinkite, tikslinkite.
Vandenis (01 20–02 18) Net jei jus užvers įvairiausiais keistais dalykais, jei visi aplink sakys, kad tai dovanos, iš visos širdies tuo suabejokite. Ieškokite, vertinkite, tikslinkite.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Stilius")

2013-01-22 17:31, atnaujinta 2018-03-13 11:45

Metas draugams, linksmoms kompanijoms ir plepesiams. Ar bus iš to naudos, ar tik tuščiai praleistas laikas? Svarbiausia – bendravimo malonumas.

Penktadienį neskubėkite reikalauti, piktintis ar įvesti tvarkos namuose. Tai sukels daug neigiamų emocijų, bet laukiamo rezultato nepavyks išpešti. Gal geriau šeštadienio rytą, po skanios kavos, omleto su traškia bandele – tada viskas susidėlios daug paprasčiau.

Jautis (04 20–05 20)

Nespalvoti būna ne tik atvirukai ar senas kinas. Tokia gali būti ir ši savaitė. Be kompromisų, su slaptais šešėliais ir labai permainingomis nuotaikomis. Problema ta, kad niekas nenorės nusileisti, niekam nepatiks būti pilkiems.

Pasistenkite nekrauti partneriui papildomų darbų, nenurodinėkite, koks jis turi būti ir kaip elgtis. Jis viską pats žino. Tikėkimės, kad jau penktadienį kuriame nors krašte spalvų atsiras.

Dvyniai (05 21–06 20)

Emocionaliai reaguodami, gestikuliuodami ir skubėdami nieko doro nenuveiksite. O ir šios emocijos gyvuos vos kelias dienas.

Todėl labai atsakingai žiūrėkite į tai, ką darote, sakote, o dar labiau į tai, ko prašote. Jūsų norai gali būti impulsyvūs ir neapgalvoti.

Dar kartą peržvelkite favoritus ir pratrinkite tai, kas nebedomina. Palikite tik tai, kas svarbu, būtina ir reikalinga. Šeštadienį į darbą geriau neiti.

Vėžys (06 21–07 22)

Atrodo, kad kažkur sėdi vikšras ir labai gudriai viską rezga. Ne tas, kur Alisai patarinėjo (ką gali patarti toks, kuris visą dieną rūko kaljaną?). Bet slaptas planas egzistuoja. Ne piktas – geras, bet vis tiek slaptas ir jums nelabai suprantamas.

Meilės fronte – keblumai, o vaikų užgaidos nueina per toli. Reikia atsisėsti, rimtai pasvarstyti ir nuspręsti, kas esate, ko norite ir ką galite sau leisti. Filosofiniai pamąstymai, bet jie labai reikalingi.

Liūtas (07 23–08 22)

Neatsargiai kas nors timpteli už uodegos – ir šypsena nuo veido dingsta.

Nesutarimai galimi ir namuose, ir darbe. Mat kažkas abejoja jūsų autoritetu, kažkam atrodo, kad gali ir sugeba už jus geriau. Didesnį įžeidimą sunku sugalvoti.

Bet jūs drąsiai imsitės veiksmų ir viską į savo vietas grąžinsite jau savaitės pabaigoje. Tiems, kurie jus glostė prieš plauką, bus riesta. Tačiau prisiminkite, kad esate kilnūs, gailestingi, ir palikite juos gyvus.

Mergelė (08 23–09 22)

Rūpinkitės savimi, suraskite laiko asmeniniam gyvenimui, grožio procedūroms, mielai veiklai. Ir nesvarbu, kad kitiems tai nepatiks. Svarbiausia – jūs patys.

Nors pagrindinių įsipareigojimų niekas nesumažins, viską, kas nebūtina, be ko galima gyventi, atidėkite vėlesniam laikui. Susiraskite žalią oazę, kad galėtumėte akis pailsinti, pasimėgauti šiltu vėju.

Likimo prašyti dovanų palankiausia trečiadienį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kvietimas susitikti labai malonus, bet pasvarstykite, ar tikrai norite eiti. Gal einate vien tam, kam pašnekėtumėte apie nieką, tik tam, kad kur nors nueitumėte?

Alisa sakė, kad su gėlėmis šnekėtis malonu, bet kur kas puikiau su Karaliene.

Laiką leiskite su tais, kurie jus vertina, padeda tobulėti, suteikia gerų minčių, naujų idėjų. Tuščiam laiko švaistymui bus palankesnis vasaris nei sausio pabaiga.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kol galvojate, ką sakysite, darykite reveransą – taip laimėsite laiko. O reveransus teks daryti, nes gyvenimas mokys paklusnumo ir nuolankumo. Tiesiog neleis elgtis taip, kaip norite, ar būti savimi. Su tuo teks susitaikyti ir prisitaikyti.

Tačiau taisykles bandysite apeiti, nepasitenkinimą reikšite garsiai ir sulauksite itin nemalonių pasekmių. Bet jums juk ne naujiena griauti nusistovėjusią tvarką.

Šaulys (11 22–12 21)

Patikėti neįmanomais dalykais sunku. Sunku ne tik tikėti melu, bet ir patiems meluoti, ypač jei jūsų to nemokė vaikystėje. Todėl sąžiningai toliau gyvensite įprastu maršrutu darbas–namai, namai–darbas.

Savaitgalio išlaidos nebus labai didelės, bet jas gali lydėti kaltės jausmas arba apgailestavimas, kad tokie maži dalykai taip brangiai kainuoja. Bet malonumai todėl ir yra malonumai, kad jie brangūs.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei manote, kad pinigai gali pakeisti likimą, klystate. Niekas nepakeis charakterio – nei valdžia, nei pinigai. Jie tik gali parodyti, kokie iš tiesų esate.

Todėl pasitenkinkite tuo, ką turite, nereikalaukite daugiau, nei galima, ir viskas eisis tolygiai ir sėkmingai.

Ir net jei namai ištuštėja, atsiranda laisvos erdvės, žinokite: tai tik tam, kad kas nors naujas, mielas ir geras ją užimtų.

Vandenis (01 20–02 18)

Net jei jus užvers įvairiausiais keistais dalykais, jei visi aplink sakys, kad tai dovanos, iš visos širdies tuo suabejokite. Ieškokite, vertinkite, tikslinkite.

Nepasilikite to, kas jums nereikalinga. Neapsikraukite smulkmenomis, kurios užstoja horizontą.

Laikas kelionėms – trumpoms, gal ne itin trokštamoms, bet atveriančioms naujų galimybių. Neatsisakykite jų, tegul gyvenimas juda pirmyn.

Žuvys (02 19–03 20)

Ar padarėte viską, ką galėjote? Padainavote, pašokote ir parodėte mėnulio taką? Tada jau viskas. Belieka laukti atsako į savo pastangas.

Laukti ilgai neteks, penktadienį bus aišku, kiek vertas jūsų įdėtas darbas. Savaitgaliui suplanuokite ką nors linksmo, ekstravagantiško, stulbinamo. Vien tam, kad pirmadienį visi turėtų apie ką kalbėti. O pabūti dėmesio centre jums tikrai nepakenktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.