Sunkiausia savaitės diena – trečiadienis

Anot mokslininkų, kiekvieną trečiadienio popietę, tiksliau pusę keturių vakaro, moteris atrodo keleriais metais vyresnė nei įprastai. Tai lemia per kelias darbo dienas susikaupęs stresas ir nuovargis, praneša telegraph.co.uk. Britų atliktas tyrimas atskleidė, kad 12 proc. moterų trečiadienis atrodo sunkiausia savaitės diena. Net 19 proc. moterų būtent trečiadieniais dirba ir pietų pertraukos metu.

Mokslininkai nustatė, kad sunkiausiai žmonės ištveria ne pirmadienį, o trečiadienį.<br>123rf
Mokslininkai nustatė, kad sunkiausiai žmonės ištveria ne pirmadienį, o trečiadienį.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-23 11:50, atnaujinta 2018-03-13 10:41

Užtat ketvirtadienį dauguma dailiosios lyties atstovių yra nusiteikusios intymiai santykiauti. Šis faktas puikiai paaiškina tai, kad net 60 proc. moterų penktadienį nurodo kaip laimingiausią savaitės dieną.

Odos priežiūros produktų gamintojų užsakymu atliktos apklausos metu paaiškėjo, kad du trečdaliai respondenčių trečiadieniais jausdavosi išsekusios. Norėdamos susigrąžinti energiją jos užkandžiaudavo saldumynais.

„Neįtikėtina, bet trečiadieniais pusę keturių vakaro moteris atrodo senstelėjusi. Tuomet tarytum susijungia didžiausias per savaitę patirtas stresas su natūraliu popietės tingumu. Tai yra priežastis, kodėl moteris tuo metu atrodo vyresnė nei yra iš tiesų“, – sakė odos ekspertė Nichola Joss.

Beveik pusė moterų savaitgaliais mėgsta atsipalaiduoti triukšminguose vakarėliuose. Tai dar viena priežastis, kodėl jos taip blogai jaučiasi trečiadieniais. Gali praeiti net 72 valandos, kol veide pasimatys alkoholio vartojimo pasekmės.

Praėjus trečiadieniui patiriamo streso lygis mažėja, tuo pačiu gerėja moters savijauta. Anot N. Joss, seksas taip pat daro didelę įtaką tam, kaip moteris jaučiasi. Puikus intymus gyvenimas priverčia moterį jausti jaunesne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.