Eksperimentas: kaip vyrai pakelia gimdymo kančias (video)

Yra argumentas, kuris vyrus pasmerkia pralaimėti bet kokį ginčą su moterimi apie patirtą skausmą. Jos gimdo! Tūkstančius metų vyrai kariavo, kentė žaizdas, priešų kankinimus ir tarnybą armijose, tačiau tai visiškas niekis, palyginti su moterų žygiu – jos kančiose pagimdė visus pasaulio žmones. Deja, ligi šiol vyrai tą kančią galėjo tik įsivaizduoti, tačiau neturėjo jokios galimybės pajusti.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jan 24, 2013, 9:55 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:34 AM

O gal jos visos susitarusios apsimetinėja? Gal ne taip ten jau ir skauda?

Du olandai, pasitelkę šiuolaikinę įrangą, nufilmavo, kaip atkūrė ir patys išmėgino sąrėmių sukeliamą skausmą. Skauda vien žiūrint.

Nespėliosime, ko užvalgė olandai prieš pasiryždami paversti save laboratorinėmis pelytėmis šiam eksperimentui, tačiau jį atlikusių moterų negailestingumas kelia šiokį tokį nerimą.

Deja, visas klipas yra olandų kalba, nes jis buvo rodomasi olandų televizijos transliuojamame Denis Stormo ir Valerio Zeno šou, tačiau gimdymo klyksmams (prasideda nuo 4 min. 30 s.) juk vertimo nereikia.

Taigi, du tikri vyrai atėjo į tikrus gimdymo namus, ten (ne)gailestingosios slaugės prijungė prie jų pilvų elektrodus, kuriais leidžiama specialiai parinkto dažnio ir įtampos srovė, privertė dirbti vyrų raumenis taip, kaip tai vyktų, jei jie patirtų sąrėmius. Pradžioje viskas gražu – pirmieji du „gimdymo sąrėmiai" televizijos žvaigždėms sukėlė tik kikenimo priepuolį. Tačiau sąrėmiai tęsėsi, vis intensyvėjo ir, štai, du vyrai jau ašarodami raitėsi iš skausmo, nebenumanydami, ko griebtis. Toliau nepasakosiu – tokias žiaurybes reikia pamatyti.

Baisiausia, kad mazgotėmis vyrus pavertė tik sąrėmiai. Techniškai kol kas neįmanoma simuliuoti prasiskiriančių dubens kaulų, atsiveriančio gimdos kaklelio, besiplečiančio gimdymo kanalo…

Gal toliau nepasakosiu. Manau, ir tiek pakanka, kad tiesiog dabar visi, vis dar per klaidą vadinantys save „stipriąja lytimi“, kristume prieš moteris ant kelių ir išreikštume joms begalinę savo padėką ir pagarbą už skausmą, kurio rezultatą dažnas didžiuodamasis vadiname svarbiausiu savo gyvenimo darbu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.