Pagyvenusi britė atidavė jaunam meilužiui 70 tūkst. svarų ir tapo bename

Iš pirmo žvilgsnio banali ir labai pažįstama istorija: garbaus amžiaus britė Pat Akins susipažino su 28 metų Ibrahimu Halilu Turkijos Marmario kurorte. Jis ėmė vaizduoti aistringą įsimylėjėlį, supratęs, kad moteris labai patikli ir turi daug pinigų.

Atsistoti ant kojų po istorijos su turkų žigolo, nusivylusiai gyvenimu Akins padėjo senas draugas, papasakojęs jai apie tarptautinę labdaros bendruomenę „Emmaus“.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Atsistoti ant kojų po istorijos su turkų žigolo, nusivylusiai gyvenimu Akins padėjo senas draugas, papasakojęs jai apie tarptautinę labdaros bendruomenę „Emmaus“.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-25 19:42, atnaujinta 2018-03-13 05:51

Jaunasis alfonsas suokė pagyvenusiai moteriai apie savo meilę kaip įmanydamas, įtikinėdamas jau anūkų turinčią moterį, kad jo stiprūs, nuoširdūs ir tikri jausmai ir kad jiems lemta būti kartu. Po to Halilas atskleidė patikliai moteriai savo seną svajonę - atidaryti populiarų barą, tačiau pasiguodė, kad neturi tam pinigų. O moteris taip norėjo padėti jam, kad ne tik ji, bet ir jis jaustųsi laimingas. Kilniaširdė ir be galo įsimylėjusi Pat grįžo namo ir paslapčia nuo savo vyro ir dukterų, sugebėjo parduoti namą už 70 tūkst. svarų sterlingų. „Tai buvo namas, kurį mes nusipirkome su mano buvusiu vyru, mano jaunesniosios dukters tėvu. Aš galvojau, kad mano mylimasis, gautą pelną iš baro, padengs bent kažkiek išlaidų iš tos sumos, duotos jam, ir aš grąžinsiu saviškiams ne tik jų dalį, bet dar ir su procentais“, - guodėsi moteris.

Laiminga Pat išskubėjo į Turkiją pas savo mylimą ir brangų berniuką, kur ir pervedė visus pinigus į jo sąskaitą. „Jis pasakė, kad jam reikia išeiti pasirašyti kažkokius popierius. Daugiau aš nebemačiau nei jo, nei savo pinigų, - ašarodama guodėsi meilės auka. – Tai buvo baisu. Aš galvojau, kad mes mylime vienas kitą. Buvau tokia laiminga, bet vieną akimirką viskas sudužo į šipulius mano akyse“.

Padedant senam bičiuliui, kuris išsiuntė Pat pinigų, moteris šiaip ne taip grižo namo. Tačiau šeima užtrenkė duris prieš pat jos nosį ir pasakė, kad daugiau nenori jos matyti. Garbaus amžiaus Pat motina, seserys, vyresnioji duktė Clar bei brolis liepė laikytis kuo toliau jų. „Aš juos išdaviau“, - sielvartavo moteris. P. Atkins nebuvo kur eiti. Ji miegojo parke ant suoliukų, kuisėsi atliekų konteineriuose, ieškodama valgio. „Aš netikėjau, kad visa tai vyksta su manimi“, - atviravo Pat.

Tačiau ir iki tol buvo sunkus Pat gyvenimas: išsiskyrusi su antruoju vyru ji pamėgo svaigalus. Jaunesniosios dukters auklėjimu užsiėmė vyresnioji Pat duktė Clar. „Bet ji labai anksti tapo nėščia ir išėjo iš namų, todėl man teko suimti save į rankas dėl Karen. Gyvenimą gadino marichuana, azartiniai žaidimai ir bendravimas su linkusiais nusikalsti žmonėmis. Karen augo, viską matydama“, - sakė Pat.

Atsistoti ant kojų po istorijos su turkų žigolo, nusivylusiai gyvenimu Akins padėjo senas draugas, papasakojęs jai apie tarptautinę labdaros bendruomenę „Emmaus“. Ten jai padėjo susirasti darbą ir gauti 35 svarų pašalpą per savaitę. „Tai tarsi didelė šeima. Čia aš jaučiuosi saugiai. Dabar palaikau ryšį su dukterimi Karen. Ji net atsiuntė man savo vaikų fotografijas. Iš viso turiu tris anūkus. Tačiau aš negaliu grįžti pas juos. Motina labai serga, tačiau jei mirtų, neisiu į laidotuves. Atsisveikinsiu su ja mintyse. Jie nepadėjo man, kai atsidūriau gatvėje. Ir dabar noriu būti tik čia - „Emmaus“. Tik tai man padeda prabusti rytais“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.