Apsišaukėlis plastikos chirurgas didino pacienčių užpakalius, suleisdamas į juos savadarbio mišinio

Netrukus pas Tamieką atėjo pirmosios pacientės, nepatenkintos savo užpakalio formomis. Be to, jas sudomino ir prieinama procedūros kaina – vieno stebuklingo preparato injekcija tekainavo vos 200 JAV dolerių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2013, 1:21 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:11 AM

Netrukus pas Tamieką atėjo pirmosios pacientės, nepatenkintos savo užpakalio formomis. Be to, jas sudomino ir prieinama procedūros kaina – vieno stebuklingo preparato injekcija tekainavo vos 200 JAV dolerių.

Apsišaukėlio pacienčių nė kiek netrikdė ir tai, kad „chirurgas“ priėmimo metu vilkėjo įprastais drabužiais, nemūvėjo veido kaukės ir pirštinių. Pati užpakalio didinimo procedūra buvo atliekama viešbučio kambario lovoje.

„Jis paprašė manęs nusirengti žemiau juosmens, o paskui pasižymėjo flomasteriu vietas, kur trūko papildomų apimčių. Butleris sakė, kad į šias zonas jis įšvirkš specialaus silikono. Po švirkšto injekcijos jis ištrynė kraują audinio skiaute ir pranešė, kad galiu su juo atsiskaityti“, – papasakojo policijoje viena iš „plastikos chirurgo“ aukų.

Įdomu tai, kad su aferistu bendravo ne tik moterys, bet ir vyrai. Jiems „daktarėlis“ draugiškai pritaikydavo 100 JAV dolerių nuolaidą.

Po procedūrų visi klientai atkreipdavo dėmesį, kad injekcijos vietose greitai susidarydavo skausmingi gumbai. „Gydytojas“ patarė jiems pagulėti karštoje vonioje ir masažuoti skaudamas vietas.

Žinoma, jo rekomendacijos mažai tepadėjo nukentėjusiems. Po to jie kreipėsi į tikrus medikus, kuriuos apimdavo siaubas, kai pamatydavo išdarkytus užpakalius.

„Visi pacientai skundėsi dėl limfinių mazgų padidėjimo, stipraus kosulio ir skausmo sėdynės raumenyse. Mums teko pašalinti turinį iš minkštųjų audinių chirurginiu būdu“, – pranešė medicinos centro atstovas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.