Moteriai po nesėkmingos operacijos pilvas užaugo iki kelių (video)

38 metų Svetlanai Stoliarčuk užaugo didžiulis pilvas, kabantis iki kelių, todėl jai labai sunku vaikščioti net namuose. Koja, ant kurios ir laikosi nusviręs pilvas, ištinusi, pamėlusi ir stipriai skauda. Svetlana sunkiai įtelpa į vonią. Moteris paskutinį kartą lovoje miegojo prieš penkerius metus. Nuo to laiko, kai užaugo didžiulis pilvas, ji miega tik ant grindų. Drabužių ji neperka, nes tokių dydžių paprasčiausiai nėra parduotuvėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2013, 7:33 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 2:27 AM

Svetlana priversta sėdėti tarp keturių sienų, tačiau ji vis dėlto ryžosi ateiti į NTV laisą „Kalbame ir rodome“, norėdama papasakoti savo istoriją ir rasti pagalbos. Atsistojus ant specialių svarstyklių, paaiškėjo, kad moteris sveria 222 kilogramus, o vien jos pilvas - 24 kilogramus.

Svetlanai pilvas ėmė smarkiai augti po operacijos. Norėdama išsigydyti dėl nevaisingumo, ji ryžosi gultis ant operacinio stalo. Tačiau operacija nepadėjo ir Svetlanai buvo skirta hormoninė terapija. Būtent po jos ir pradėjo smarkiai augti pilvas į dešinę pusę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.