Septyni gestai, išduodantys, kad vyras rimtai jumis susidomėjo

Norite sužinoti, ar patinkate naujam pažįstamam? Atidžiai stebėkite jo gestus. Vos per penkias minutes galėsite susidaryti gana tikslią nuomonę apie savo naująjį gerbėją, – rašo wday.ru. Tyrimo duomenimis, 57 proc. informacijos apie žmogų sužinoma būtent iš jo gestų, 38 proc. per intonacijas ir balsą, o likusius 5 proc. iš žodžių. Taigi, jis rimtai jumis susidomėjo, jei: 

Jei vyras vis nužvelgia jūsų lūpas, vadinasi, tikisi kažko daugiau nei flirto.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Jei vyras vis nužvelgia jūsų lūpas, vadinasi, tikisi kažko daugiau nei flirto.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 3:52 AM

1. Įdėmiai žiūri į jūsų akis. Jei jis vis nužvelgia jūsų lūpas, vadinasi, tikisi kažko daugiau nei flirto.

2. Jis vis suraukia antakius ir kaktą, tarsi apie kažką įdėmiai galvotų. Jei tuo metu nevalgo citrinos, reiškia, jis jaučia jums simpatiją ir nori užmegzti rimtus santykius. 3. Nesąmoningai kiek linkteli į jūsų pusę. Puiku! Jis ne šiaip sau susidomėjo jūsų kalba, bet ir intuityviai stengiasi būti kiek galima arčiau jūsų. O jei naujasis pažįstamas sėdi akmeniniu veidu, greičiausiai, jis jums abejingas.

4. Jis nesąmoningai mėgdžioja jūsų gestus. Vienas iš dviejų: arba jis iš tikrųjų taip įsijautė, kad nebekontroliuoja savęs, arba jis tai daro sąmoningai, norėdamas jums patikti. Ir vienu, ir kitu atveju, gestų kopijavimas – geras ženklas.

5. Vyras kažką nori jums pasakyti į ausį, kad kiti negirdėtų ir „netyčia“ prisiliečia prie tavo lūpų, pasmakrės, skruostų. Nusišypsokite jam ir pamatysite jo plačią ir žavingą šypseną.

6. Lengvai paglosto vyno taurę ar arbatos puodelį. Jis jau įsivaizduoja kai kurias švelnias jūsų kūno vietas ir nesąmoningai demonstruoja „žaidimą“ su jomis.

7. Bare jis prilaiko jus už alkūnės, o sankryžoje paima už parankės. Šiais gestais vyras leidžia suprasti, kad greta yra jam itin brangi moteris.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.