Kaip elgtis, kad pirmas pasimatymas būtų sėkmingas?

Visi jaudinasi prieš pirmąjį pasimatymą. Jei nežinai, kaip atrodo žmogus, su kuriuo rengiesi susitikti, panika gali visai užvaldyti protą. Ką reikėtų daryti, kad toks pasimatymas būtų sėkmingas? - klausia wday.ru.

Pasimatymui išsirinkite viešą vietą - restoraną ar kavinę.<br>123rf
Pasimatymui išsirinkite viešą vietą - restoraną ar kavinę.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 18, 2013, 1:35 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 4:02 PM

1. Valdykite situaciją

Neleiskite kitiems elgtis taip, kaip jūs nenorite. Nesivaržykite atsisakyti. Aktyviai dalyvaukite planuodama pasimatymą. Neleiskite kitiems skirti pasimatymo laiką ir vietą be jūsų sutikimo. Pasistenkite išsiaiškinti bent svarbiausias pasimatymo aplinkybes.

2. Išsirinkite pasimatymo vietą

Paskirkite pasimatymą ten, kur bus nemažai žmonių. Paprašykite savo pažįstamų, kad paskambintų jums praėjus pusvalandžiui nuo susitikimo pradžios. Tada, jei jums nepatiktų naujasis pažįstamas, galėsite atsiprašyti ir nutraukti pasimatymą dėl pateisinamos priežasties.

Geriausiai skirti pasimatymą kavinėje arba restorane, kur gardūs patiekalai, skamba maloni muzika, tačiau nelabai triukšminga. Pirmojo pasimatymo tikslas – susipažinti, susidaryti vienam apie kitą nuomonę ir smagiai praleisti laiką.

3. Pasimatymas neturėtų trukti ilgiau nei dvi valandas

Kai padavėjas atneša sąskaitą, tai turėtų būti signalas, kad pasimatymas baigiamas. Jei pirmas pasimatymas pasirodė per trumpas, susitarkite dėl antrojo. 4. Neleiskite trečiai pusei dalyvauti pasimatyme

Jei pasimatyme dalyvaus jus supažindinęs draugas, visi jausitės nejaukiai. Susitarkite su juo, kad po 10 ar 15 minučių jis judu paliktų vienus.

5. Parodykite susidomėjimą

Pašnekovo klausykitės su susidomėjimu. Net jei tarp jūsų ir neperbėgs kibirkštis, galite turėti tiesiog gerą bičiulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.