Aukštakulniai sustiprina erogeninių zonų jautrumą

Kalifornijos Klermonto universiteto (JAV) mokslininkų neseniai atliktas tyrimas parodė, kad aukštakulniai padeda ne tik greičiau lytiškai susijaudinti sekso metu, bet ir dažniau patirti orgazmą, rašo zdravoe.com

Aukštakulniai padeda ne tik greičiau lytiškai susijaudinti sekso metu, bet ir dažniau patirti orgazmą.<br>123rf
Aukštakulniai padeda ne tik greičiau lytiškai susijaudinti sekso metu, bet ir dažniau patirti orgazmą.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 20, 2013, 8:48 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:36 AM

Vyrus visada traukė moterys, nešiojančios aukštakulnius. Aukštų kulniukų fetišas – tai labai stiprus seksualinis potraukis. 

Be to, aukštakulniai vizualiai ilgina kojas ir moteris atrodo seksualesnė. Nors aukštakulniai ir kelia pavojų sveikatai dėl trikdančios kraujotakos, jie daro teigiamą įtaką intymiame gyvenime. 

Klermonto universiteto mokslininkų atliktame tyrime dalyvavo 158, 18-33 metų merginos. Per tyrimą paaiškėjo, kad merginos, teikiančios pirmenybę lygiapadžiams batams, dažniau susiduria su sunkumais susijaudinant sekso metu ir pasiekiant orgazmą.

Reikalas tas, kad nešiojant aukštakulnius savotiškai masažuojami vidiniai ir išoriniai raumenys, o dėl to pagerėja kraujotaka mažojo dubens srityje. Be to, moterims, nešiojančioms aukštakulnius, būdinga tiesi laikysena.

Dauguma eksperimentų dalyvių neslėpė, kad pavaikščiojusios su aukštakulniais trejetą metų, jos akivaizdžiai pajuto rezultatą: tapo jausmingesnės ir jautresnės jų erogeninės zonos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.