Patarimai, kaip elgtis per romantišką vakarienę

Ką čia slėpti, visada jaudina susitikimas su mylimu žmogumi. Tačiau romantiškos vakarienės ne visada baigiasi sėkmingai, todėl pateikiame jums keletą gundymo metodų, rašo wday.ru.

Vakarienės metu nesisėskite priešais vyrą. Sėskitės greta jo.<br>123rf
Vakarienės metu nesisėskite priešais vyrą. Sėskitės greta jo.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 7:41 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:49 AM

1. Žvakės

Žvakės – neatsiejama romantiškos vakarienės dalis. Jų derėtų nepamiršti ir tuomet, kai vakarieniaujate namuose. Žvakių liepsnos žaismas visada suteikia daugiau romantiškumo ir intymumo. Be to, pabrėžia jūsų pranašumus ir tuo pačiu gali paslėpti nepageidaujamus trūkumus. 2. Geras apetitas

Geras apetitas visada buvo psichologinės ir fizinės sveikatos požymis. Tačiau nereikėtų užsisakyti daugiau, nei vyras užsakė. Replikos „išrink pagal savo skonį“ arba „man tas pats“ tikrai nepridės jums teigiamų taškų. Todėl pasistenkite išsirinkti tai, kas jums suteiktų malonumą. 3. Koketavimas

Valgykite neskubėdama, tarsi skanautumėte patiekalą dar neįsidėjusi šakutės į burną. 4. Seksualūs drabužiai ir aromatas

Šio punkto privalu laikytis. Lengvas kvepalų aromatas visada sustiprina vyro vaizduotę. Tik jokiu būdu nesikvėpinkite sunkiais ir aštriais kvepalais. Jie gali sugadinti apetitą.

5. Mandagumas

Atvirumas ir dėkingi žodžiai visada tik į naudą. Jei padėkosite atskirai dar ir restorano šeimininkui – dar vienas taškas jūsų naudai.

6. Gestų kalba

Sėsdama prie stalelio, įsitaisykite ne prieš jį, o greta jo. Tai reiškia, kad jūs jam nesate abejinga. Bendraudama galėsite tarsi netyčia priglausti savo ranką prie jo. 7. Desertas

Privalomoji ir baigiamoji vakarienės dalis – desertas. Užsisakykite vaisių ir ledų. Tačiau nereikėtų užsisakyti desertų, kurie trupa ar varva, nes galite išsitepti drabužius. --

Kartais vakarienę sugadina patiekalų išsirinkimas. Todėl pateikiame produktų sąrašą, kurių per pasimatymą reikėtų vengti.

1. Žalias svogūnas

Svogūno stiprus kvapas. Deja, jo įpjaustomą į daugumą salotų, nors neretai jie nėra nurodomi. Todėl derėtų iš anksto paklausti padavėjo, ar yra svogūnų jus dominančiame patiekale. 2. Česnakas

Dar vienas produktas, kuris gali būti „trečias nereikalingas“ prie jūsų stalo. Pasistenkite apeiti tuos nacionalinių virtuvių restoranus, kur česnakai – vieni iš dažniausiai naudojamų produktų patiekaluose.

3. Spagečiai

Žinoma, neverta visai atsisakyti makaronų, tačiau geriau išsirinkite mažus. Jei nemokate mikliai apvynioti makaronų ant šakutės, tai greitai suprasite, kiek kliūčių slypi lėkštėje su spagečiais.

4. Brokoliai arba briuselio kopūstai

Šie produktai – ne geriausias romantiškos vakarienės pasirinkimas. Visiems žinomos jų nelabai malonios pasekmės: nuo jų kaupiasi dujos ir pučia pilvą.

5. Žalumynai

Su jais taip pat reikia būti atsargiems. Nes jų lapai gali imti ir prilipti prie dantų. Todėl geriau tuo metu apskritai atsisakyti jų.

6. Тоrtas „Napoleonas“

Sluoksniuota tešla akimirksniu pabyra nespėjus pasiekti burnos. Cukraus pudra taip pat visur nubyrės. Geriausi desertai – ledai, vaisiai, riešutai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.