Ilgesnius už savo kūną plaukus užsiauginusi moteris kasas auginti ragina ir tris savo dukras

Turbūt kone kiekviena moteris slapčia pasvajoja apie storus ir vešlius plaukus, tačiau užsiauginti ilgas kasas pavyksta anaiptol ne kiekvienai. Ir net jei jaunystėje dėl šukuosenos neteko sukti galvos, perkopus 40 metų ne viena skuba į kirpyklą pakeisti įvaizdžio ir pasitrumpinti plonų nušiurusių galiukų, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2013, 11:08 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:18 AM

Tačiau tik ne Čikagoje gyvenanti Terelynn Russel. Šiai 43 metų amžiaus moteriai galima tik pavydėti gerų genų. Jos plaukai auga sveiki ir stiprūs ir šiuo metu siekia net 1,8 metro. Ilgą laiką nekerpanti ir ypatingą dėmesį plaukams skirianti moteris prie panašių įpročių pratina ir savo tris vyriausias dukras. Jos tarpusavyje tarsi varžosi, kuriai greičiau pavyks užsiauginti tokias kasas, kaip mamos.

Mergaitėms mama po namus leidžia vaikščioti ir išsipynusios kasas, tačiau virtuvėje galioja taisyklė, kad plaukai turi būti supinti. Tačiau net vaikščiodamos paleistomis kasomis mergaitės turi būti atsargios, plaukus ne tik nesunku kur nors užkabinti, tačiau galima juos net priminti.

T. Russel namuose šampūnas ir kondicionierius perkamas didžiuliai buteliais. Ir ne veltui – keturios ilgakasės jo išnaudoja tikrai daug. Išsiplauti galvą turint tokias ilgas kasas – taip pat nelengva, o ką jau kalbėti apie plaukų džiovinimą, kuris kiekvienai užtrunka maždaug valandą.

Ilgaplaukė prasitarė, kad nors prižiūrėti tokias kasas nėra lengva, radikaliai pasitrumpinti plaukų ji nedrįstų. Daugiausia T. Russel yra nusirėžusi 20 centimetrų, o jei plaukai būtų virš liemens, jai atrodo, jie būtų be galo trumpi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.