Penki originalūs būdai susipažinti su vaikinu

Psichologų tvirtinimu, yra galybė būdų neįprastai susipažinti su priešinga lytimi. Viskas priklauso nuo merginos fantazijos ir humoro jausmo, rašo girlstalk.ru. Aišku, šių savybių neužteks, jei nesielgsite aplinkybes. Vis dėlto svarbiausia yra žiūrėti į procesą su šypsena ir nesielvartauti, jei vyras neįvertintų jūsų sumanymų.

Jei vaikinas vienišas sėdi ant suoliuko, prisėskite šalia ir pradėkite pokalbį.<br>123rf
Jei vaikinas vienišas sėdi ant suoliuko, prisėskite šalia ir pradėkite pokalbį.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2013, 3:32 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:12 PM

Ką daryti, jei prieš jus stovi simpatiškas vaikinas, o jūsų galvoje kaip tyčia nei vienos naudingos idėjos? Siūlome pasinaudoti mūsų patarimais.

1. Prieikite prie vaikino ir paprašykite parodyti ranką. Paskui įdėmiai apžiūrėkite delną ir pasakykite, kad jis visai netrukus susipažins su simpatiška nepažįstamąja. Toliau „burkite“ pasinaudodama savo fantazija. Jei vaikinas pats susipras, kad tai buvo užuomina, jis turėtų pratęsti pažintį. Jei taip ir stovės it mietą prarijęs, reikėtų paprašyti, kad „susimokėtų“ už būrimą, t. y. paprašykite jo telefono numerio.

2. Daugumai vaikinų patinka merginos su humoro jausmu. Pasinaudokite tuo. Prieikite prie vaikino ir rimtu veidu paklauskite jo: „Ar turi kompasą?“ Žinoma, jis turėtų nustebti ir sutrikti. Tačiau nelaukiant, kol jis kažką pasakys, reikėtų užduoti jam kitą klausimą: „O lyną turi?“ Jis ir vėl nustebs. Po to iš karto užduokite trečią klausimą: „Bet telefono numerį tikrai turi?“ Tuo metu valiūkiškai nusišypsokite, bet nesijuokite. Vaikinas būtinai įvertins jūsų humoro jausmą ir originalumą.

3. Atsistokite greta vaikino ir pradėkite knaisiotis savo rankinėje. Apsimeskite, kad reikia kažką labai greitai surasti. Po to giliai įkvėpkite ir priėjusi prie vaikino paklauskite: „Ar galėtumėte savo telefonu paskambinti mano telefono numeriu?“ Vaikinas turėtų padėti simpatiškai nepažįstamai merginai ir surinkti jos telefono numerio skaičius. Pradėjus telefonui skambėti rankinėje ir galų gale jį „atradus“, galima pratęsti pokalbį su patikusiu vaikinu. Blogiausiu atveju, jūs jau turėsite jo telefono numerį.

4. Jei norite susipažinti su protingu ir apsiskaičiusiu jaunu vyru, tą galima padaryti bibliotekoje. Užtenka prieiti prie vaikino (iš anksto atkreipus dėmesį, kad jis skaito) ir paprašyti padėti susirasti knygą ar žurnalą. Žinoma, būtų nuostabu, jei jūs bent kažkiek susigaudytumėte jus dominančia tema. Tada užmegzti pažintį bus vieni niekai. 5. Jei jus sužavėjęs vaikinas vienišas sėdi ant suolelio, priekite ir atsisėskite greta, pasisveikinkite ir pradėkite pokalbį. Pasakokite apie save taip, tarsi jūs jau būtumėte susipažinę anksčiau. T. y., kai tik jis leis suprasti, jog pirmą kartą jus mato, nusistebėkite ir paklauskite: „O ar tu ne... (ir pasakykite bet kurį vardą)?“ Jis, suprantama, pasakys, kad tai ne tas žmogus. Po to pasakykite jam, kad susipažinote su vaikinu internete ir susitarėte susitikti būtent šioje vietoje. Tolimesnio pokalbio temų turėtų netrūkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.