Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinai gali pernelyg įsitraukti į strateginių planų rengimą. Verčiau spręskite opias problemas. Ateinanti savaitė žada daug susitikimų ir derybų. Kad išvengtumėte keblumų ateityje,

123rf asociatyvi nuotrauka
123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 28, 2013, 9:15 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:37 PM

Jaučiai neturėtų perdėti savo galimybių, taip pat neverta tikėtis rimtos pagalbos iš šalies. Netgi būtų geriau šiek tiek sumažinti sau keliamus reikalavimus - tada jums pavyktų išvengti nusivylimo. Tuo labiau, kad pagrindinę užduotį atliksite, o smulkmenas bus galima sutvarkyti ir vėliau. Finansinė padėtis stabili.

Dvyniai kitą savaitę turės galimybę atskleisti daug įdomių ir originalių savo sugebėjimų. Tai pravers ne tik jums, bet ir visai jūsų aplinkai. Linksminkitės iš širdies, tik pasistenkite iškart neišleisti visų santaupų. Prieš ką nors pirkdami, gerai pagalvokite, ar jums to tikrai reikia.

Vėžiai neturėtų bijoti būsimų permainų, kadangi net ir nedidelėmis pastangomis jums pavyks pasiekti gerų rezultatų. Tik nesileiskite į avantiūras ir neįsivelkite į abejotinus projektus. Būkite atidūs ir įsitikinsite, kad jūs reikalingi daugybei žmonių. Bendraminčiai deramai įvertins jūsų idėjas.

Liūtams kitą savaitę bus suteikta galimybė užmegzti naudingų pažinčių. Artimiausioje ateityje bendravimas su reikalingais žmonėmis jums leis realizuoti visas savo kūrybines ir profesines ambicijas. Jums atsiveria nauji verslo horizontai, tad nepraleiskite progos įgyvendinti savo planus.

Mergelės kitą savaitę galės išsiaiškinti daugelį klausimų, kurių sprendimas dėl įvairių priežasčių buvo vis atidėliojamas. Ateinančiomis dienomis prasidėsiantis bendravimas su naujais žmonėmis bus ilgalaikis ir padės palypėti karjeros laiptais. Jūsų iniciatyvas vainikuos sėkmė.

Svarstyklėms artimiausią savaitę pavyks surinkti visas lėšas, reikalingas užsibrėžtiems tikslams pasiekti. Atkaklumas padės realizuoti sumanymus, o tai teigiamai pakeis jūsų gyvenimą. Savaitė bus įdomi ir tuo, kad daugelis jau seniai puoselėjamų jūsų planų įgaus realių bruožų. Svarbiausia - nesustoti pusiaukelėje.

Skorpionai kitą savaitę turėtų neskubėti, laikytis tam tikrų taisyklių, tramdyti prieštaringus vidinius polėkius. Būkite itin apdairūs ir atsargūs, kitaip jūsų pozicijos susilpnės. Finansų fronte stos laikina tyla, kuri pareikalaus protingo taupumo, bet nepainiokite jo su šykštumu.

Šaulių laukia naujos dalykinės perspektyvos. Visi jūsų sumanymai kitą savaitę duos gerų rezultatų. Jūsų atkaklias pastangas deramai įvertins ir vyresnybė, ir aplinkiniai. Nors darbo daug, nepamirškite poilsio. Savaitgalį jūs būsite giminių ir bičiulių traukos centras, draugijos siela.

Ožiaragiai artimiausiomis dienomis turės nestandartiškai mąstyti. Netikėtas požiūris ir žaibiška reakcija į visas permainas bus jūsų sėkmės laidas. Bet aplinkinių pagalbos neverta tikėtis. Atsisakykite minčių apie didelį pelną ir greitus rezultatus - skubėti turėsite tik jūs.

Vandenių laukia naujai finansinei veiklai ir daug žadantiems projektams palanki savaitė. Ateinančiomis dienomis bus palaikomi naudingi ryšiai su vadovybe, jus dominantys klausimai bus sprendžiami lengvai ir greitai. Mėgaukitės visaverčiu gyvenimu, bet pinigų nešvaistykite.

Žuvys turėtų ne širsti be priežasties ant viso pasaulio, o pamąstyti apie savo ankstesnių nesėkmių priežastis ir naujas perspektyvas. Galite pagaliau gauti pinigų, bet pasistenkite nesusaistyti savęs kokiais nors įsipareigojimais. Užimtumas jums nesutrukdys pademonstruoti savo sugebėjimų įvairiose srityse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.