Pavasariško flirto ypatumai: kaip sugundyti patinkantį asmenį?

Greitai mestas žvilgsnis ir vėl akmeninis veidas, o paskui vėl verčiantis iš kojų žvilgsnis... Partneris jaudinasi ir laukia paaiškinimo. Tačiau moteris pažvelgia į jį nekaltomis akimis.

Flirtas – tai savotiška sporto šaka. Jei darysite viską teisingai, visada jausitės geros formos.<br>123rf
Flirtas – tai savotiška sporto šaka. Jei darysite viską teisingai, visada jausitės geros formos.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2013, 10:05 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:13 AM

Greitai mestas žvilgsnis ir vėl akmeninis veidas, o paskui vėl verčiantis iš kojų žvilgsnis... Partneris jaudinasi ir laukia paaiškinimo. Tačiau moteris pažvelgia į jį nekaltomis akimis.

„Tai tik flirtas. (angl. „flirt“ reiškia kurį nors greitą judesį) Aš tiesiog mojuoju vėduokle“, - būtent tokia lengva ir neįkyri frazė buvo populiari XVIII amžiuje.

Flirtas – tai savotiška sporto šaka. Jei darysite viską teisingai, visada jausitės geros formos. Jei padarysite kažką ne taip, tai pajusite nuovargį, skausmą ir, žinoma, nesulauksite teigiamo rezultato.

Psichologų tvirtinimu, mokėjimas ir noras flirtuoti – tai geros fizinės ir psichologinės sveikatos rodiklis, žmogaus intelektualumo lygis. Todėl nepamirškite, kad flirtuojanti mergina ar moteris tampa patrauklesnė ne tik kitiems, bet ir sau.

Jei flirtuosite neperžengdama leistinų ribų, gera nuotaika garantuota taip pat kaip ir aukštas tonusas, subalansuotas hormoninis fonas ir jaunatviškumas. Be to, nėra pavojaus būti pavadintai vėjavaike, nes jūs žinote saiką.

Svarbiausia sėkmingo flirto sąlyga – noras patikti. Labai droviai moteriai tai būti savotiškas psichologinis pratimas. Nepamirškite: žmogų pirmiausiai domina jis pats ir tai, kaip jį priima aplinkiniai. Jums tereikia vyrui parodyti dėmesį.

Jūs esate laisva mergina? Тada flirtuok, užmegzkite naujas naudingas pažintis, atraskite naujų draugų. Be to, flirtas – tai universali priemonė ieškant partnerio ir puikus būdas atsikratyti kompleksų.

Jei esate ištekėjusi, pirmiausiai reikėtų flirtuoti su savo sutuoktiniu. Nevenkite žaismingumo bendraudama su juo: tapkite viliojanti arba naivi. Elkitės taip tarsi viskas dar tik prasidėtų ir neaišku, kaip ir kada viskas baigsis. Jei vyras, kaip flirto objektas, jūsų neįkvepia, tai simpatiškas naujas kolega gali tapti tuo, kuris reikiamai įvertins jūsų žaismingą elgesį, suprantama, nepažeidžiant jūsų šeimyninės santarvės saitų. Beje, vyrus stipriai paveikia jų flirtuojančios žmonos. Suveikia esminis instinktas: reikalinga kitam, vadinasi, reikia ir man.

Prieš porą amžių merginų flirto menas buvo neatsiejamas nuo pokylio šokių ir prancūzų kalbos mokymosi. Taip pat nuo lengvo, bet gilaus kvėpavimo, prislopinto, duslaus balso ir lūpų aplaižymo. Tačiau visi šie seni metodai puikiai veikia ir dabar.

Jūsų žvilgsnis turėtų būti ilgas ir mąslus. Staiga nuleiskite akis į šalį, kai tik suprasite, kad patinkantis kolega pastebėjo jus. Žinoma, vyras sutriks. Po kelių dienų akių kontaktą išlaikykite ilgiau nei vieną akimirką. Vyras bus suintriguotas. Tik nepamirškite pasakyti keletą komplimentų, nusišypsoti, „atsitiktinai“ prisiliesti.

Jums nepatinka jo kaklaraištis su auksinėmis žuvytėmis? Pamirškite tai! Pasakykite, kad jis labai stilingas! Štai kitą dieną būkite visiškai abejinga. Praeikite pro šalį, puse lūpų pasisveikinusi, visą dieną net nepažiūrėkite į jo pusę. Išlaikykite pauzę 1-2 dienas ir vėl viską pradėkite iš pradžių. Beje, tikėtina, kad jums patinkantis vyras iš aukos taps medžiotoju.

Jei su jumis flirtuoja vyras, vadinasi, jums pasisekė: sutikote vyrą, kuris dar nepamiršo, kad medžioklė – vyriškas darbas. Todėl bent laikinai pamirškite, kad jums artimos feminizmo idėjos, atsipalaiduokite ir patirkite malonumą. Tik prisiminkite, kad šis žaidimas žaidžiamas dviese. Norite paskatinti jį? Atsakykite jam švelniu, melodingu balsu (taip, kaip kalbama su vaikais), prieikite kiek arčiau ir nusišypsokite.

Jis jums atrodo neišvaizdus? Mokykitės įžvelgti grožį kiekviename žmoguje. Galbūt prieš jus stovi nuostabus pašnekovas.

Jeigu flirtas tapo kančia, padarykite pauzę. Šis žaidimas neturi užsitęsti. Tada išvengsite minčių, kad jumis mėginama manipuliuoti.

Prieš pradėdama flirtuoti atidžiai patyrinėkite savo dėmesio objektą. Neverta flirtuoti su neprotingu žmogumi. Jei jūsų „auka“ – intelektualas, kontroliuokite flirto eigą taip, kad ji neįgautų aiškiai seksualinio atspalvio.

Apklausos duomenimis, 48 proc. respondentų mano, kad flirtas yra pats geriausias būdas pakilti karjeros laiptais, o ketvirtadalis apklausos dalyvių sėkmingai naudojasi flirtu, norėdami perkelti savo darbą ant kurio nors kito pečių. Štai 10 proc. respondentų flirtas pradeda meilikauti ir pataikauti, kai pavėluojama atlikti užduotį. Pamėginkime išsiaiškinti, kokiose situacijose nederėtų naudoti moteriškų gudrybių.

Jūs atėjote į interviu dėl darbo. Koketuoti su potencialiu darbdaviu – nėra gera idėja. Juo labiau, jei jį pirmiausiai domina jūsų profesionalumas, o ne išvaizda.

Jums į akį krito vyras, kuris į vakarėlį atėjo kartu su moterimi. Nepatartina flirtuoti su vyru, girdint jo žmonai ar draugei.

Jums labai patinka jūsų viršininkas. Flirtas su bosu – gana pavojingas reikalas, net jei jūs labai graži, daili mergina. Jei imsitės medžiotojos vaidmens, galite likti ir be darbo, ir be mylimojo.

Ar mokate flirtuoti?

Ar esate įvaldžiusi flirto meną, padės išsiaiškinti šis testas. Atsakyk į klausimus „taip“ arba „ne“ ir perskaitykite atsakymą.

1. Jūs teikiate pirmenybę vyrų, o ne moterų draugijai?

2. Tarp vyrų jaučaitės užtikrintai ir laisvai?

3. Einant gatve vyrai jus nužiūrinėja?

4. Jūs stengiatės atrodyti patraukliai ir seksualiai kasdien?

5. Kai jums patinka nepažįstamas vyras, jūs nenuleidžiate nuo jo akių?

6. Jūs dažnai šypsotės?

7. Jums patinka sportuoti?

8. Kai vakarėlyje pamatote įdomų vyrą, jūs imatės iniciatyvos susipažinti? 9. Bendraujant su vyrais jums nereikia daug žodžių?

10. Kai šalia yra vyrų, jūs visuomet puikiai nusiteikusi?

11. Jums patinka pozuoti prieš fotoaparatą ir paskui peržiūrėti savo nuotraukas?

12. Jūs esate emocionalus žmogus?

13. Jūs mėgstate nešioti aukštakulnius?

14. Jums nėra sunku užmegzti naują pažintį?

15. Jums patinka jūsų kūnas?

Dauguma atsakymų „taip“

Jūs esate puikiai įvaldžiusi flirto meną! Net pati to nenorėdama sugebate atkreipti bet kurio vyro dėmesį. Jūsų elgesys toks natūralus ir patrauklus vyrams, kad belieka tik stebėtis, iš kur ir atsiranda tiek daug gerbėjų. Jei jie nelabai greitai įgrista, galima jus pasveikinti. Tačiau jei gerbėjai pradeda varginti, pamėginkite elgtis bent truputį kukliau. Dauguma atsakymų „ne“

Jūs nesiekiate vyrų dėmesio. Priešingai – jūs jų vengiate. Vis dėlto, jei vyras atkakliai rodys iniciatyvą, jūsų reakcija gali būti nenuspėjama. Jūs – išlaikyta, bet tik todėl, kad vengiate papildomų sunkumų. Jų bijote tik dėl kai kurių savo kompleksų, trukdančių patikėti savo jėgomis ir įgyti pasitikėjimą savimi.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.