Astrologės S. Liepienės horoskopas kovo 16-23 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

"Lietuvos ryto" archyvas
"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Mar 16, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:51 PM

Iš naujo. Prasideda naujas Zodiako ratas. Ir tai pirmiausia pajuntate jūs. Ir ne todėl, kad pavasario vėjai sujaukia mintis, bet todėl, kad atsiranda jėgų antplūdis, vilioja nauji siekiai ir tikslai. Noras skubėti — natūralus. Atrodo, kad laikas greitai bėga ir sustojimams, apgalvojimui nėra galimybių. Tai ne visai tiesa. Laiko yra, tik jis dabar priklauso kitiems. Jums reikia savo idėjas paversti realybe arba bent pradėti jas įgyvendinti. Jei neturite tikslo, raskite jį.

JAUTIS (04 21—05 21)

Būtinybė. Pareigos, kurių jums visai nesinorėjo imtis, tampa kasdienybe. Jums tiesiog nepalikta vietos pasirinkimui. Tik ir girdite — reikia. Jums tai nepatinka. Tačiau teks susitaikyti, paklusti. Nesvarbu, kad kursite keršto ar atlygio planą. Dabar reikia daryti tai, ką reikia. Savaitgalį papurkštausite, o antradienį ar trečiadienį suprasite, kad viskas — tik į gera. Didelius sumanymus ir pasaulio užkariavimo planą palikite penktadieniui.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Pasirinkimas. Ateina metas, kai turite apsispręsti ne tik už save, bet ir už tuos, kurie greta. Ne todėl, kad esate idėjinis vadas ar turite daugiau gyvenimo patirties. Tiesiog jūsų pasiryžimas ir loginis mąstymas yra nenuginčijami. Taip jau nutiks, kad kažką teks guosti, šluostyti ašaras. Bet tai nesuminkštins jūsų širdies. Būkite tvirti dėl savo sprendimų. Viskas, kas gali nemalonaus nutikti, įvyks antradienį arba trečiadienį.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Vienuma. Galima daug nuveikti, jei sugebėsite bent pirmadienį ir antradienį pabūti ramiai, be streso, be priverstinių sprendimų ar šurmulio. Tai nereiškia, kad reikia užsidaryti, nebendrauti ir sėdėti tyliai. Pakanka daugiau laiko praleisti taip, kad niekas netrukdytų būti savimi, kad galėtumėte apgalvoti tolesnius sprendimus. Net jei jums atrodo, kad kažkur paskubėjote, tam buvo svarios priežastys.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Plačiai. Planuojantiems tolimas keliones, perkantiems bilietus, svarstantiems mokslų galimybes — itin palankus laikas. Ne todėl, kad sprendimai teisingi ir viskas, ką sugalvosite, bus įgyvendinta. Tiesiog dabar galite matyti, suprasti plačiau ir įvertinti visą galimybių spektrą. Palankus laikas ir tiems, kas ieško gyvenimo tiesos, keliauja per teismus ar buria bendraminčius. Tik nepamirškite, kad net tiesa būna dvejopa.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Vėjai. Reikia, kad nauji vėjai ir įspūdžiai šluote iššluotų visas žiemos nuoskaudas, nusivylimus, kad leistų lyg švariame lape suplanuoti darbus, siekius, troškimus. Tik to negalite daryti skubėdami. Laiko yra nemažai — iki ketvirtadienio vakaro. Todėl pailsėkite, apgalvokite ir tik tada pradėkite kalbėti apie savo norus. Juos papasakokite tik tiems, kas gali išklausyti, venkite tuščių plepalų.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Spalvos. Pasistumdymai darbe, reformos namuose ir vis tie patys įsipareigojimai šeimai. Tai jums patinka ir leidžia jaustis saugiai, bet vis tiek pasiilgstate dienų, kai galėjote ramiai pasėdėti bare ar su draugais išdumti savaitgaliui. Tam, kad pilkuma neatrodytų tokia niūri, raskite bent vieną vakarą ir pabūkite tik savimi. Geriausiai — trečiadienį. Tada viskas nusidažys džiugesnėmis spalvomis.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Pastangos. Sunku pralaimėti. Net tada, kai suvokiate, kad laimėti neturėjote jokių galimybių. Tačiau tokios akimirkos užgrūdina, verčia stengtis, vėl šturmuoti aukštumas, kurios taip sunkiai pasiduoda. Tai laikas, kai kaupiama patirtis. O jos jums prireiks. Labiausiai tai jaus dirbantys ir siekiantys sporto rezultatų. Šeimos gyvenime — kaip lauke: tai šilta, tai šalta. Vidurio nėra.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Romantika. Romantiškos nuotaikos viską užgoš. Norėsis meilės, flirto, nuotykių. Sunku su jumis dabar. Ir mažai tikėtina, kad visi šie trokštami jausmai bus padovanoti vieno žmogaus. Norėsis visko, dabar ir daug. Jei įtempsite vadeles, išlauksite šią savaitę, tai gal plunksnos ir nepabirs. Bet jei skubėsite, gyvenimas apipešios ne kaip meilės balandėlį, o kaip žvirblį. Piniginę taip pat pasaugokite.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Stabilumas. Pavasariniai mosikavimai šluostėmis jūsų nežavės. Deja, nieko nepadarysi — tokios pareigos namuose. Vykdysite jas ir neišsisukinėsite. Kalbėdami, pasakodami venkite šeimos temų, antraip sulauksite pašaipų. Savaitgalis turėtų būti skirtas namams, jų rūpesčiams. O nuo trečiadienio — laikas, kai galite užsiimti asmeniniais rūpesčiais ir slaptais reikalais.

VANDENIS (01 21—02 19)

Vėjavaikiškumas. Praleiskite pamokas, sutrumpinkite darbo dieną, prisiminkite dienas, kai niekas nerūpėjo. Bent trumpai, bent vieną popietę. Jums nereikia nerimauti, kas bus rytoj, pabandykite nugyventi dieną kaip vienintelę ir nepakartojamą. To reikia, kad galėtumėte iš naujo pradėti darbus, kad nepamirštumėte įsipareigojimų. Tam, kad šiek tiek jaustumėtės kalti. Turėkite savo vėjavaikiškų paslapčių. Rimtos dienos — savaitės pabaigoje.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Limpa. Mintys ir svajonės — painios, lipnios. Sunku atskirti, kas tiesa, o kas pasakos. Nereikia skubėti baigti to, kas dar neišbluko, atsisakyti troškimų, tam tikrų santykių. Nors viskas apsivelia svarstymais, abejonėmis, per savaitę reali situacija išaiškės. Netikėkite pasakojimais tų, kurie išduoda svetimas paslaptis. Tai labiau apkalbos nei tiesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.