Jogos įtaka poros santykiams

Neįtikėtina energija, žvalumas, kūrybiškumas, užtikrinta moteriška jėga ir žavesys spinduliuoja nuo moterų ar merginų, kurios nuolat užsiima joga. Joga – tai ne tik meditacija. Tuo pačiu metu formuojama ir žmogaus aura. Taip pat joga padeda palaikyti gerą formą ir energiją, emocinę būseną bei teigiamas mintis, rašo myjane.ru. O kaip ji paveikia moterų santykius su vyrais?

Vaizdžiai kalbant, jogos užsiėmimai supurto žmogaus energetiką ir užveda jo vidinį variklį.<br>123rf
Vaizdžiai kalbant, jogos užsiėmimai supurto žmogaus energetiką ir užveda jo vidinį variklį.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-18 14:38, atnaujinta 2018-03-09 19:06

Vaizdžiai kalbant, jogos užsiėmimai supurto žmogaus energetiką ir užveda jo vidinį variklį. Įsivaizduokime griežtą moterį, įsitempusia nugara ir suspaustomis lūpomis. Kiekvienam atrodys, kad tokia moteris net neturi jausmų. Tačiau po vieną valandą trukusio jogos užsiėmimo įvyksta stebuklas: moters skruostai parausta, veido raumenys atsipalaiduoja, kūną pripildo energija. Ji tampa žvali, pasitempusi ir tuo pačiu pajunta lengvumą. Išsitiesina ir jos pečiai bei laikysena. Pasikeičia net moters balsas. Jis tampa žemesnis ir minkštesnis. Štai žvilgsnis tampa atviras ir skvarbus, akys spinduliuoja ir skleidžia šilumą. 

O ir pati moteris ima žvelgti į pasaulį visai kitomis akimis. Moteris-jogė jaučiasi beišsiskleidžiančia rože, lanksčia ir aistringa amazone. T. y. prabunda moters prigimtis ir to negali nepajausti vyrai.

Net ir labiausiai nutolę nuo jogos vyriškos lyties atstovai jaučia, kai moteris spinduliuoja iš vidaus, tampa dvasiškai patraukli ir kupina moteriškos energijos. Tačiau jos žavesio esmė ne tik pakylėtoje eisenoje ir daug ką pasakančiame žvilgsnyje, pasitikiančiame elgesyje bei judesiuose. Nuo jos dvelkia moteriškumu, tuo, ką vyrai pajunta itin subtiliai. Reguliariai užsiimanti joga moteris tampa jausmingesnė ir sentimentalesnė. Tai suteikia jai galimybę perduoti savo energiją partneriui ne tik dviejų kūnų susiliejimo metu, bet ir tais atvejais, kai reikalinga intuicija, nuojauta ar vidinis balsas. Ypač ši būsena jaučiama iš karto po jogos.

Tikriausiai daugelis girdėjo apie laisvus santykius ir meilę be atpildo ir išskaičiavimo, kurią praktikuoja jogai. Jei moteris-jogė neturi santykių, nėra sukūrusi šeimos, tačiau supranta savo moterišką misiją šioje žemėje, ji gali aktyviai eksperimentuoti žadindama savo seksualumą.

Jogos užsiėmimai padeda atskleisti naują savo seksualinio pažinimo lygį, kuriame nėra tabu, o žmogus seka pagal savo instinktus. Jau jogos užsiėmimų pradžioje į moters kūną priplūsta daug energijos, bet ji dar mokosi ją valdyti ir realizuoti savo moterišką prigimtį. Šiame etape moteris daugiau atiduoda energijos nei gauna.

Ištekėjusi moteris, kuri nuolat užsiima joga ne tik dėl sveikatos ir malonumo, iš tikrųjų pajunta, ką reiškia dalintis energija. Tokios poros paprastai būna subalansuotos. Dažniausiai vyras uždirba pinigų, rūpinasi šeimos gerove, o moteris rūpinasi vyru, savimi, savo namais, stengiasi vengti konfliktų, ginčų arba išspręsti juos taikiai, neeikvojant nei savo, nei vyro energijos bei sveikatos. Tai nereiškia, kad ji tampa vien namų šeimininke arba priešingai – aukštuomenės ponia, kurią domina tik gražūs, turtingi žmonės ir daiktai.

Harmoninga, su savimi sutarianti moteris nepuola į kraštutinumus ir neišgyvena dėl smulkmenų. Atranda malonų užsiėmimą, stengiasi realizuoti save, bet nesiekia karjeros viršūnių. Ji labiau linkusi kurti ir palaikyti vyrą, kuris su tokia moterimi gali kalnus nuversti.

Joga užsiimanti moteris sugeba mylėti vienodai ir vyrą, ir saulę, ir gėles, ir lietaus lašus. Ji kūnu ir siela kiekvieną akimirką mėgaujasi tuo, ką turi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.