Vyras, gimęs be penio, mylėjosi su daugiau kaip šimtu moterų

Patrauklus ir simpatiškas Andrew Wardle (39 m.) visada atkreipdavo priešingos lyties atstovių dėmesį, todėl jis neslepia, kad intymių santykių turėjo daugiau kaip su šimtu moterų. Tiesa, britas turi vieną trūkumą, kurį pavykdavo nuslėpti nuo ssavo gerbėjų: A. Wardle gimė be penio, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 11:23 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:49 PM

Andrew išvydo šį pasaulį su įgimtu defektu: jo šlapimtakis susiformavo ne kūno viduje, o išorėje. Taip pat naujagimis neturėjo penio. Vos 17 metų Andrew motina nenorėjo auginti sūnaus su patologijomis ir sutiko, kad jis būtų įvaikintas. Laimė, berniukas pateko į gerą šeimą, kur jį mylėjo ir juo rūpinosi.

Įsivaikinusi berniuką pora padarė viską, kas tik buvo įmanoma, kad vaikas gyventų normalų gyvenimą: A. Wardle buvo atlikta 15 operacijų, pašalinusių įgimtą šlapimtakio defektą, tačiau berniukas taip ir liko be lytinio organo.

„Aš gyvenau kaip ir kiti paaugliai, kol man suėjo 16 metų. Tačiau, kai pradėjau jausti seksualinį potraukį merginoms, po mano kūną pradėdavo lakstyti šiurpuliukai“, – atviravo 39 metų vyras.

Tačiau, kai Andrewui suėjo 17 metų, jis susipažino su savo bendraamže, kuriai beveik iš karto prisipažino dėl savo kūno ypatumų. Mergina buvo supratinga ir poros santykiai truko net ketverius metus.

„Мan labai pasisekė. Ji buvo jautri partnerė, padovanojusi man pirmą seksualinę patirtį. Ir vis dėlto mums teko išsiskirti, nes mergina norėjo patirti ir kitų pojūčių, kurių, deja, aš negalėjau suteikti“, – prisipažino simpatiškas vyras.

Sulaukęs 21 metų A. Wardle įsidarbino. Visą savo atlyginimą jis išleisdavo eksperimentams su narkotikais, norėdamas įveikti savo patologijos psichologines pasekmes.

„Narkotikai buvo ideali priedanga. Aš iš anksto pasakydavau, kad šiandien būsiu ne pats geriausias sekso partneris. Taip mano lovoje pabuvojo daugiau kaip šimtas moterų. Vienos iš jų buvo tik vienos nakties partnerės, su kitomis buvau užmezgęs ilgalaikį romaną. Merginas žavėjo tai, kad man intymūs santykiai nebuvo pagrindinė pažinties priežastis“, – pasakojo vyras.

Praėjus kiek laiko Andrew persikėlė gyventi į Ispaniją, o paskui į Rytų Europą, kur susidūrė su visai kitokia moterų reakcija. Anot A. Wardle, viena mergina, sužinojusi, kad jis neturi penio, vožė jam antausį. Kita pasiūlė gyventi susidėjusi, tačiau iš karto pareiškė, kad mylėsis su kitais vyrais.

Dėl tokio priešingos lyties atstovių požiūrio į vyro patologiją, jis atsidūrė gilioje depresijoje. Andrew net mėgino nusižudyti, bet per plauką išvengė mirties. A. Wardle sesuo jį užrašė konsultacijai pas Londono universiteto specialistą.

„Gydytojai pažadėjo man padėti. Jie pasakė, kad pirmoji iš trijų operacijų bus atlikta dar šią vasarą. Jie sakė, kad per 12 valandų truksiančią operaciją bus paimta dalis odos audinio iš kitos kūno vietos ir iš jo suformuos penį. Per kitas dvi operacijas bus sujungtas šlapimtakis ir sėklidės su lyties organu. Pirmą kartą per visus savo pragyventus metus aš žiūriu į ateitį su optimizmu“, – kalbėjo A. Wardle.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas