Pirmajam pasimatymui vyrai skiria daugiau dėmesio nei moterys

Britų psichologė Pam Spurr atliko apklausą ir išsiaiškino, kad vis daugiau vyrų, besiruošiančių pasimatymui su moterimi, neapsiriboja vien barzdos nusiskutimu ir persirengimu švariais marškiniais, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nei pusė respondentų (55 proc.) tvirtino, kad šios išlaidos yra puiki investicija į santykių ateitį ir būdas labiau pasitikėti savimi.<br>123rf
Daugiau nei pusė respondentų (55 proc.) tvirtino, kad šios išlaidos yra puiki investicija į santykių ateitį ir būdas labiau pasitikėti savimi.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 8:11 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:00 PM

Apklausos duomenimis, vyriškos lyties atstovai išleidžia vis daugiau pinigų grožio procedūroms, norėdami kuo geriau atrodyti prieš moteris. Apklausoje dalyvavo 2 tūkst. britų.

Anot psichologės, vyrai išleidžia vidutiniškai 47 svarus (190 litų) kosmetikos ir grožio paslaugoms: už plaukų kirpimą, barzdos formos pakoregavimą, veido kaukę ir genitalijų depiliaciją vašku. Itin besirūpinantys savo išvaizda vyrai galvoja, kad jų pastangas moterys turėtų įvertinti.

Štai moterys tvirtino prieš pasimatymą išleidžiančios mažiau nei 41 svarą (165 litus). Britės nusiperka naujų rankšluosčių, gundomą apatinį trikotažą, apsilanko ir pas kosmetologę, kad ši pašalintų nereikalingus plaukelius nuo kojų ir intymių vietų.

Daugiau nei pusė respondentų (55 proc.) tvirtino, kad šios išlaidos yra puiki investicija į santykių ateitį ir būdas labiau pasitikėti savimi.

Per tyrimą taip pat buvo išsiaiškinta, kad vyrų ir moterų nuomonės gerokai išsiskyrė pirmojo intymaus suartėjimo klausimu. Vyrai sekso tikisi jau po trečio pasimatymo, o moterys – ne anksčiau kaip po šešto susitikimo.

Be to, vyriška lytis tvirtino, kad nenorėtų matyti savo lovoje moters su plaukuotomis kojomis ir pažastimis. Tuo tarpu apklaustos moterys laikėsi panašios pozicijos: jos nenorėtų tęsti pažinties su nesiskutusiais ar netvarkingai apsirengusiais vyrais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.