Vilniuje atidaryta naujagimių fotografijų paroda „Sulaukus gandrų“

Kovo 25-oji – Gandrų grįžimo šventė, šia proga nuo pirmadienio sostinėje vyksta „Vaisingumo klinikos“ inicijuota naujagimių fotografijų paroda „Sulaukus gandrų“. Pirmą kartą Lietuvoje projektas „BabyStory“ pristato savo kūrybą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2013, 3:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:56 AM

Po žiemos parskridę baltieji gandrai praneša apie pavasarį, todėl paroda skirta pažymėti gimimo ir atgimimo šventę. Kartu siekiama pasidalinti viltimi, kad vaikų Lietuvoje bus daugiau, juk gandrai – ir vaisingumo simbolis.

Fotografijose fiksuojamos pirmosios naujagimių dienos ir saldžios jų gyvenimo akimirkos. Kūrybinis projektas, atstovaujamas fotomenininkės Natalijos Miranchuk, į Lietuvą atkeliavo iš Baltarusijos, bet jau yra žinomas Rusijoje, Latvijoje bei Italijoje. Kiekviena jų nuotrauka – tai unikalus fotografų, dizainerio, kostiumų dailininko ir stilisto kūrinys.

N. Miranchuk kūdikių fotografijos meno mokėsi pas žinomą Kalifornijos fotografę Carry Sandoval. Ji surinko profesionalų komandą ir įkūrė fotoprojektą „BabyStory“, kuris susilaukė didžiulės sėkmės gimtinėje. Projekto veikla bus plėtojama ir Lietuvoje, todėl ši paroda yra puiki galimybė iš arčiau susipažinti su jų kūryba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.