Žmonių, gimusių ties dviejų Zodiako ženklų riba, charakterio bruožai

Labai daug žmonių, gimusių ties dviejų Zodiako ženklų riba, visą gyvenimą kankinasi klausdami savęs, kuriam Zodiako ženklui jie iš tikrųjų priklauso. Astrologai tokius žmones vadina „pasieniečiais“, rašo oracle-today.ru.

Labai daug žmonių, gimusių ties dviejų Zodiako ženklų riba, visą gyvenimą kankinasi klausdami savęs, kuriam Zodiako ženklui jie iš tikrųjų priklauso. Astrologai tokius žmones vadina „pasieniečiais“.<br>123rf
Labai daug žmonių, gimusių ties dviejų Zodiako ženklų riba, visą gyvenimą kankinasi klausdami savęs, kuriam Zodiako ženklui jie iš tikrųjų priklauso. Astrologai tokius žmones vadina „pasieniečiais“.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 6:34 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:48 AM

Anot astrologės Alos Nevskajos, kaip žmogaus gimimo momentu būna išsidėsčiusios žvaigždės, tiksliai gali pasakyti tik astrologai. Tačiau toli gražu ne kiekvienas žmogus gali sau leisti prabangą susidaryti individualų horoskopą, suteikiantį galimybę suprasti, kokiam Zodiako ženklui jis priklauso. Jam belieka nusiraminti ir susitaikyti su mintimi, kad jis gimė kuspide. T. y. ties riba tarp Zodiako ženklų. Kuspidui priskiriamos trys pirmos ir paskutinės Zodiako ženklo dienos. Kai kurių astrologų manymu, kuspidą sudaro ne trys, o septynios pirmos ir paskutinės Zodiako dienos.

Astrologės A. Nevskajos tvirtinimu, „pasieniečiai“ yra unikalūs žmonės. Juk juos veikia net du Zodiako ženklai. Galų gale, bet kuris patyręs astrologas patvirtins, kad dirbti su tokiais žmonėmis – vienas malonumas. Juk tai nėra labai dažnas atvejis.

Avinas-Jautis

Žmonės, gimę ties šių dviejų Zodiako ženklų riba, pasižymi atkaklumu ir valia, būdinga Avino ženklo žmonėms bei praktiškumu ir ištvermingumu, būdingu Jaučio ženklo žmonėms. Tokios asmenybės mėgsta dominuoti ir visus bei viską kontroliuoti. Jie negali susitaikyti su savo laisvės apribojimu. Be to, šių dviejų ženklų atstovams patinka gražūs daiktai, jie supranta tų daiktų vertę.

Jautis-Dvyniai

Šių dviejų ženklų kuspidas – tai energijos sutelkimo vieta. Gimusių ties šia riba charakteriuose puikiai dera komunikabilumas, emocingumas, būdingas Dvyniams, ir pragmatiškumas, racionalumas, kuriuo išsiskiria Jaučio ženklo žmonės. Astrologai šio kuspido atstovus vadina amžinais paaugliais. Tai – energingi, veiklūs ir verslūs žmonės. Vis dėlto jie yra labai jautrūs ir lengvai pažeidžiami. Jiems reikėtų labiau kontroliuoti savo emocijas, paprasčiau bendrauti bei atlaidžiau žiūrėti į kitus žmones.

Dvyniai-Vėžys

Šiuo periodu gimę žmonės yra kūrybingi, o jų galvose sukasi daugybė idėjų. Įkvėpimas netikėtai ir bet kokiomis sąlygomis. Lygiai taip pat netikėtai šie žmonės savo idėjas gali realizuoti. Tačiau jie laimingi jaučiasi tik tada, kai gyvenime jiems netrūksta romantikos ir meilės. Pereinamuoju laikotarpiu iš Dvynio į Vėžio ženklą gimę žmonės dievina keliones, naujus įspūdžius, pažintis, tačiau tuo pačiu jie būna prisirišę ir prie savo namų, šeimos, tėvynės. Šis susidvejinimas kartais jiems trukdo apsispręsti, kai reikia rinktis profesiją, antrąją pusę ir gyvenamąją vietą.

Vėžys-Liūtas

Šių dviejų ženklų sandūrų atstovai nuolat ieško savęs, dažnai keičia gyvenamąją vietą, ieškodami geresnio gyvenimo, pasineria į savo gyvenimo patirties apmąstymus. Deja, bet Vėžys-Liūtas turi polinkį blaškytis, dvejoti, net kompleksuoti dėl uždaros, paslaptingos ir jausmingos Vėžio natūros bei labiau atviros ir maištingos Liūto asmenybės. Vėžys-Liūtas gali būti paklusnus ir nuolankus, tačiau po minutės – užsispyręs, kaprizingas ir egoistiškas.

Liūtas-Mergelė

Gimusieji ties šiuo kuspidu – gana sudėtingo charakterio žmonės. Juose tiesiog įaugęs įprotis ir noras vadovauti, nurodinėti. Nepaisant to, kartais jie nori likti šešėlyje ir nesikišti. Įdomu tai, kad juos neretai kankina prieštaravimai: energingas, net agresyvus Liūtas apsiputojęs ginčijasi su smulkmeniška ir nepripažįstančia kitų nuomonės, užtat pragmatiška ir racionalia Mergele. Juos kartu sudėjus – tai ne tik nepakeičiami specialistai, bet dažnai ir puikūs melagiai. Siekiant užsibrėžto tikslo jiems pritrūksta atkaklumo ir kantrybės. Užtat jie sugeba racionaliai žvelgti į gyvenimą ir adekvačiai įvertinti susiklosčiusią situaciją.

Mergelė-Svarstyklės

Šių dviejų Zodiako ženklų kuspidas simbolizuoja žmogaus grožio ir gyvenimo vertybių paieškas. Tokius žmones traukia nestandartinės asmenybės, menas, prabanga. Jie nuolat gražina puošia savo namus, buitį. Tam jie negaili nei jėgų, nei lėšų.

Šie žmonės suderina nesuderinamus dalykus: Mergelės pragmatiškumą ir žemiškumą bei Svarstyklių romantiškumą bei artistiškumą. Tačiau Mergelės-Svarstyklių atstovai nepajėgiai giliai prasiskverbti į aplinkinių psichologiją, todėl juos įvertina paviršutiniškai. Ties šių dviejų Zodiako ženklų riba gimusius žmones pirmiausiai domina bet kurio dalyko ar reiškinio išorinė pusė.

Svarstyklės-Skorpionas

Šių ženklų atstovai į gyvenimą ir aplinkinius žvelgia kritiškai. Kartais jiems trūksta humoro jausmo, todėl daugelį reiškinių ir aplinkinių elgesį priima per daug rimtai. Šie žmonės linkę viską analizuoti ir viskuo dvejoti bei abejoti. Kartais, kai reikia veikti greitai ir ryžtingai, ilgai mąsto. Vis dėlto jie yra linkę į avantiūrizmą, mėgsta rizikuoti ir eksperimentuoti.

Skorpionas-Šaulys

Tai labai energingas ir intelektualus derinys. Emociškai gilus, rimtas ir paslaptingas Skorpiono ženklas priverčia nuolat pažinti save, ieškoti naujų idėjų ir kelių. O Šaulys- tikrų tikriausias maištininkas. Jis sukyla ir priešinasi bet kurios valdžios struktūrai. Šių ženklų sandūroje gimę žmonės pripažįsta tik autoritetus. Jie yra ryžtingi ir atviri, nesibodi rėžti tiesą į akis. Mėgsta dirbti išdidžioje vienatvėje ir nepriklausyti nuo aplinkinių.

Šaulys-Ožiaragis

Šaulio intuityvumas derinasi su gana žemiškos prigimties Ožiaragio natūra. Šių dviejų ženklų atstovas demonstruoja ne tik sugebėjimus įžvelgti ateitį, bet ir mokėjimą nulipdyti ją pagal savo modelį. Tai ir didūs naujų projektų iniciatoriai, garsėjantys savo sugebėjimais įgyvendinti savo idėjas ir projektus. Vis dėlto jie nesugeba būti atlaidūs ir tolerantiški aplinkinių nesėkmėms. Tai vienišių tipo, tačiau pakankamai apsirūpinusios ir tvirtai ant kojų stovinčios asmenybės.

Ožiaragis-Vandenis

Gimusieji ties šių dviejų Zodiako ženklų riba neretai kovoja patys su savimi. Iš vienos pusės, tai – pragmatikai, o iš kitos – nusistovėjusių tiesų griovėjai ir reformatoriai. Jie yra nuotaikos žmonės: tai mėgsta pasislėpti savo namuose ir su niekuo nebendrauti, tai negali gyventi be kolektyvo.

Jiems patinka kurti ateities planus ir svajoti apie ramią ir sočią senatvę, nors tuo pačiu jos labai bijo ir visokiausiais būdais stengiasi atrodyti jaunatviškai. Kitaip tariant, Ožiaragio stabilumą, pastovumą ir nuspėjamumą bet kuriuo momentu gali sugriauti nepastovus ir chaotiškas Vandenis.

Vandenis-Žuvys

Aktyvus Vandenis sunkiai susigyvena su neretai uždaru ir padebesiuose skraidančiomis Žuvimis. Jie stengiasi atsiriboti nuo išorinio pasaulio, bijo visko, kas nauja, užsisklendę savyje ir savo išgyvenimuose. Šių ženklų sandūroje gimę žmonės viską ima į širdį, kerštingi, kartais net isteriški. Jie mėgsta tvarką, švarą ir discipliną, priekabiauja prie aplinkinių dėl smulkmenų. Neretai mėgina primesti savo požiūrį ar nuomonę kitiems.

Žuvys-Avinas

Ties šių dviejų Zodiako ženklų riba gimę žmonės pasižymi prieštaringomis savybėmis. Iš vienos pusės jie gana tiesmukiški, todėl jų atvirumas gali sukelti tiek aplinkinių susižavėjimą, tiek ir pasipiktinimą. Tačiau dėl užsispyrimo ir atkaklumo jiems visada pavyksta pasiekit užsibrėžto tikslo. Vis dėlto jie gali daryti beprasmiškus darbus, galvodami, kad pasieks norimo rezultato.

Dažniausiai juos valdo emocijos ir nuotaika: tai dirba iš peties, tai nieko nedaro. Šie žmonės nemėgsta, kai kiti lenda į širdį, todėl ir kritiką jie priima skausmingai.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.