Moterų sugebėjimai, seksualiai jaudinantys vyrus

Žinia, vyro širdį galima užkariauti ne tik gardžiais patiekalais. Moteris, norinti sudominti vyrą, turi mokėti jį stebinti. Kokie jos sugebėjimai labiausiai seksualiai jaudina vyriškos lyties atstovus? - klausia raut.ru.

Joga – tai ir energijos resursų kaupimas, lankstumas ir dailus kūnas. Apie tokią moterį svajoja daug vyrų.<br>123rf
Joga – tai ir energijos resursų kaupimas, lankstumas ir dailus kūnas. Apie tokią moterį svajoja daug vyrų.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2013, 11:00 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:44 AM

1. Moka šokti striptizą

Vyrams patinka, kai moteris plastiškai ir gracingai juda. Jei dar moteris – rimtos profesijos atstovė, jos sugebėjimas šokti erotinius šokius nepaprastai pradžiugina mylimąjį. Pirmiausia, jis gali mėgautis reginiu. Be to, jis ne tik didžiuojasi savo partnere, bet ir savimi, nes jis sugebėjo pakerėti tokią žavingą moterį.

2. Moka daryti erotinį masažą

Šį moters sugebėjimą vertina visi vyrai. Erotinis masažas – viena populiariausių vyrų erotinių fantazijų. Be to, masažas ne tik padeda atsipalaiduoti, bet ir pašalina skausmą.

3. Turi kūrybinių sugebėjimų

Moteris, sugebanti įdomiai rašyti apie seksą, negali neatkreipti vyrų dėmesio. Norint sukurti romantiškų pasakojimų su erotine potekste nereikia itin didelio profesionalumo. Svarbiausia sudominti vyrą, kad jis suprastų, jog autorė pakankamai patyrusi ir neturi jokių kompleksų.

4. Erotinės fotografijos

Moteris, kuri nebijo pozuoti erotinėje fotosesijoje, taip pat labai patinka vyrams. Juk vyrai nori mylimosios nuotrauką turėti savo mobiliajame telefone.

5. Joga

Tai pratimų kompleksas tiems, kurie nėra Indijos filosofų mokymo pasekėjai. Joga – tai ir energijos resursų kaupimas, lankstumas ir dailus kūnas. Apie tokią moterį svajoja daug vyrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.