Kaip sužinoti, ar esate gimęs po laiminga žvaigžde?

Laimingasis, fortūnos ir likimo numylėtinis – taip vadina tuos, kuriems sekasi geriau nei kitiems, rašo hp-theory.ru. „Tokie žmonės kelia aplinkinių pavydą ir žavėjimąsi, tačiau jų nejaudina svetimos emocijos ir nelaimės“, – sakė amerikiečių numerologas Davidas Phillipsas. Vis dėlto kur slypi nepaaiškinamos sėkmės priežastis? Pirmiausiai tai priklauso nuo žmogaus gimimo datos.

Laimingasis, fortūnos ir likimo numylėtinis – taip vadina tuos, kuriems sekasi geriau nei kitiems.<br>123rf
Laimingasis, fortūnos ir likimo numylėtinis – taip vadina tuos, kuriems sekasi geriau nei kitiems.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2013, 8:12 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:09 AM

„Žinia, gyvuoja palankios ir nepalankios dienos, skirtos darbui, meilei, pirkiniams, kelionėms“, – teigė numerologas. Anot jo, savo gimimo datą reikia palyginti su palankiomis ir nepalankiomis savaitės dienomis ir skaičiais pagal jūsų Zodiako ženklą.

Avino ženklo atstovams laimę gali atnešti skaičiai 4, 7, 9 ir tie skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 9 ir 11. Šio ženklo žmonėms palankios dienos: antradienis ir sekmadienis. Štai nepalankiomis dienomis laikomos penktadienis ir šeštadienis.

Jaučio ženklo žmonėms palankūs skaičiai: 2, 4, 16 ir tie, kurie be liekanos dalinasi iš 6. Palankiausios dienos yra pirmadienis ir penktadienis, o nepalankiausia diena – antradienis.

Dvyniams sėkmę gali atnešti skaičiai 3, 5, 15, 18. Šio ženklo žmonėms palankios dienos: trečiadienis ir sekmadienis. Nepalankiausia diena – ketvirtadienis.

Štai Vėžio ženklo žmonėms palankūs visi skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 2, 4, 5, 8. Sėkmingiausiomis savaitės dienomis laikomos pirmadienis ir ketvirtadienis, o nepalankiausiomis – antradienis ir šeštadienis.

Liūtams sėkmę gali atnešti šie skaičiai: 1, 5, 9, 11. Sėkmingiausia diena – sekmadienis, o nesėkmingiausia – šeštadienis.

Mergelės ženklo atstovams palankiais laikomi skaičiai: 3, 5 ir tie, kurie be liekanos dalinasi iš 5, 6 ir 12. Sėkmingiausia savaitės diena – trečiadienis, o nesėkmingiausios – ketvirtadienis ir penktadienis.

Svarstyklėms sėkmę gali atnešti skaičiai 2, 6 ir tie, kurie be liekanos dalinasi iš 6, 7, 8, 9 ir 15. Palankiomis dienomis laikomos penktadienis ir šeštadienis, o nepalankiomis – antradienis ir sekmadienis.

Štai Skorpiono ženklo žmonėms palankūs skaičiai yra tokie: 4, 5, 8, 9, 10, 11 ir 21. Svarbius reikalus patartina tvarkyti antradienį. Nepalankios dienos – pirmadienis ir penktadienis.

Šaulio ženklo atstovams sėkmę atneša skaičius 3 ir tie skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 3, 4 bei 9. Sėkmingiausia diena – ketvirtadienis, o nesėkmingiausia – trečiadienis.

Ožiaragiams palankūs šie skaičiai: 3, 5, 7, 8 ir tie skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 8 ir 14. Sėkmingomis dienomis laikomos antradienis ir šeštadienis, o nepalankiomis – pirmadienis ir ketvirtadienis.

Štai Vandenio ženklo žmonėms palankūs 2, 4 ir tie skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 4, 8, 9, 11 ir 13. Palankiausios dienos – trečiadienis ir šeštadienis. Svarbių sprendimų nereikėtų priimti sekmadieniais.

Žuvims sėkmę gali atnešti 3, 6, 7, 9, 12 ir tie skaičiai, kurie be liekanos dalinasi iš 7 ir 11. Palankiausios dienos – pirmadienis, ketvirtadienis ir penktadienis. Štai nesėkminga diena laikoma trečiadienis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.