Patarimai, kaip suvilioti moterį pagal jos horoskopo ženklą

„Medžioklė visais laikais buvo laikoma grynai vyrišku užsiėmimu. Moterų medžioklė – vienas mėgstamiausių vyrų užsiėmimų“, sakė astrologas Vladimiras Pogudinas.

Leidžiantis į Liūto moters medžioklę jums teks įsidėmėti, kad šio ženklo moteris, priešingai nei galėjote pamanyti, nėra nepasiekiama ar pavojinga.<br>123rf
Leidžiantis į Liūto moters medžioklę jums teks įsidėmėti, kad šio ženklo moteris, priešingai nei galėjote pamanyti, nėra nepasiekiama ar pavojinga.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2013, 10:05 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:52 PM

Pasak jo, moterys, priklausančios ugnies stichijos Zodiako ženklams (Avinas, Liūtas ir Šaulys) lengvai nepasiduoda. Šiuo atveju medžiotojas ir grobis bet kurią akimirką gali apsikeisti vietomis, mat ugnies stichijos moteris pati save laiko medžiotoja, rašo astroschool.ru.

Žemės stichijos Zodiako ženklų (Jautis, Mergelė ir Ožiaragis) moterų medžiojimas reikalauja itin didelės kantrybės ir ištvermingumo.

„Jei jūs nesate kantrūs ar nepasitikite savo jėgomis, geriau pasiieškokite sau kito kurio nors Zodiako ženklo atstovės“, - patarė V. Pogudinas.

Tuo tarpu oro stichijos atstoves (Dvyniai, Svarstyklės ir Vandenis) labai sudėtinga ir keblu sumedžioti. Šių ženklų moterys pareikalaus iš vyro ne tik didžiulio lankstumo ir sumanumo, bet ir išradingumo.

Užtat Vandens stichijai priklausančių Zodiako ženklų (Vėžys, Skorpionas ir Žuvys) atstovių medžioklė tyki, bet reikalaujanti greitos reakcijos ir geros intuicijos.

Avinas

Norėdami sumedžioti Avino ženklo moterį, jūs turėtumėte veikti greitai, pakankamai tiesmukai, be jokių gudrybių ir užuolankų. Pradėti šio ženklo moterų medžioklę rekomenduojama tik tiems, kurie visiškai užtikrinti savo jėgomis, pasižymi stipria valia, užsispyrimu ir neturi jokio baimės jausmo. Bet kokia abejonė ar neryžtingumas jums gali kainuoti brangiai – prarasite laisvę. Tačiau negalima pulti ir į kitą kraštutinumą, nes vis tiek nepavyks Avino moters paversti paklusnia avele.

Jautis

Šio ženklo atstovės labai moteriškos, harmoningos ir moka maloniai bendrauti. Jos labai vertina joms rodomą dėmesį, tačiau nori, kad vyrai jomis ne tik rūpintųsi, bet ir sukurtų aplink joms jaukią ir šiltą atmosferą. Todėl medžioklės rezultatai priklausys nuo moters emocinės būsenos. Jei ji jausis patogiai, jūsų medžioklė baigsis sėkmingai. Tačiau, jei išprovokuosite jos nepasitenkinimą ir pyktį, pasiruoškite blogiausiam. Tada šio ženklo moteris gali būti net labai pavojinga. Tokiu atveju apie kokių nors nuolaidų iš jos pusės nevertėtų net tikėtis. Nors apskritai Jaučio moters medžiojimas – gana malonus užsiėmimas, tačiau reikalaujantis labai daug laiko, kantrybės ir atsargumo.

Dvyniai

Jei jums patinka ramus, nuoseklus gyvenimas – šis medžioklės būdas aiškiai ne jums. Tačiau, jei jūs mėgstate aštrius pojūčius ir esate linkęs gana dažnai keisti partneres, Dvynių moteris jums gali tapti tikrų tikriausiu atradimu. Ji viena sugeba atstoti viską, nes kiekvieną sykį ji bus vis kitokia. Šio ženklo atstovės linkusios bendrauti, yra psichologiškai lanksčios. Jūsų pagrindinė užduotis – ne suvilioti ją, o išlaikyti savo rankose. Beje, grubumas – vienas iš blogiausių pagalbininkų.

Vėžys

Užmesti tinklus ir gaudyti Vėžio moterį geriausiai jums įprastoje aplinkoje, o dar geriau jos namuose. Tik ten ji jaučiasi visiškai užtikrinta ir rami. Be to, gaudytojas turi pasižymėti ramiu, stabiliu, bet atkakliu charakteriu. Pirmiausiai jis neturėtų daryti staigių judesių, kad neišgąsdintų šio ženklo moters. Kita vertus, reikia kontroliuoti savo emocijas, nes ji puikiai jaučia partnerio prastą nuotaiką ir skausmingai tai išgyvena.

Liūtas

Leidžiantis į Liūto moters medžioklę jums teks įsidėmėti, kad šio ženklo moteris, priešingai nei galėjote pamanyti, nėra nepasiekiama ar pavojinga. Jos elgesys primena gracingą katytę, kuri mėgsta vaikščioti viena. Bet ji gana lengvai priims žaidimo taisykles, kurias jūs pasiūlysite. Žinoma, jei tai neužgaus jos savimeilės. Vienas neteisingas žingsnis į šoną ir jūs rizikuojate atsidurti visai nepavydėtinoje padėtyje. Tada ir suprasite, kad iš tiesų viską kontroliuoja ji. Geriausias būdas prisijaukinti Liūto ženklo moterį – glamonės.

Mergelė

Sumedžioti šio ženklo moterį ir lengva, ir sudėtinga. Mergelės moka labai gražiai bendrauti, tačiau, norint su ja užmegzti rimtus santykius, reikia įdėti daug pastangų, nuolat garbinti šio ženklo moterį. Dėl bet kokios smulkmenos Mergelė gali užsirūstinti ir visos jūsų pastangos nueis šuniui ant uodegos. Šio ženklo moterys ypač pretenzingos dėl švaros palaikymo, atidumo bei kruopštumo. Jokiu būdu negalima sugriauti įprastos jai tvarkos.

Svarstyklės

Šio ženklo moterų nuolatinis svyravimas, nuotaikų kaita neretai trukdo užsimegzti stabiliems santykiams. Medžiotojas turi nuolat stebėti savo vidinę būseną ir emocijas, nes Svarstyklių ženklo moteris labai greitai pastebi mažiausius pokyčius vyro elgesyje ir juos įsidėmi. Be to, medžiotojas turi būti visiškai lojalus ir atsidavęs Svarstyklėms. Tik tada galima tikėtis sėkmės ir jos palankumo.

Skorpionas

Šio ženklo moteris – viena iš įdomiausių ir vertingiausių medžioklės trofėjų. Ji – tai lyg neįmenama paslaptis. Kita vertus, jos medžiotojas balansuoja ties gyvenimo ir mirties riba, mat Skorpiono moterį gana sunku sumedžioti. Maža paguoda: medžiotojui gali padėti prigimtinis moters smalsumas, jos trauka viskam, kas nauja, nesuprantama ir neištyrinėta.

Šaulys

Paskutinės ugnies stichijos atstovės yra Šaulio moterys. Tačiau, kažin, ar kuriam iš jūsų pavyks pasiekti jos palankumo, jei ji pati nenorės būti sumedžiojama. Todėl pirmiau leiskite jai pamedžioti jus. Kitaip tariant, jums reikėtų atsidurti grobio vietoje. Vis dėlto galite įkliūti į jos pinkles taip, jog po to bus labai sunku iš jų ištrūkti. Artimai susipažinti ir bendrauti su Šaulio moterimi bei neprarasti laisvės gali pavykti nebent tik labai patyrusiam medžiotojui.

Ožiaragis

Tai – egzotiška būtybė, todėl jos nereikėtų painioti su vulgaria ožka. Todėl Ožiaragio moters medžioklė yra sudėtingas uždavinys. Šio ženklo atstovės turi tvirtą savo gyvenimo poziciją, todėl vargu, ar pavyks Ožiaragio moteriai primesti savo nuostatas ar principus. Geriau pamėginti prisiderinti prie jos. Be to, reikėtų būti pasiruošusiam ir tam, kad ji gali ir nepadaryti to, ko iš jos tikėjotės. Priešingai – gali užsisklęsti savyje ir net atšalti jūsų atžvilgiu. Jūsų užduotis – įtikinti ją, kad esate sąžiningas medžiotojas ir jumis galima pasitikėti.

Vandenis

Tai vienas iš sudėtingiausių ir paslaptingiausių Zodiako ženklų. Pagrindinė medžiotojo problema ta, kad šio ženklo atstovės pačios tiksliai nežino, kaip pasielgs kitą minutę. Nėra jokių galimybių iš anksto nuspėti jų nuotaiką, norus ir elgesį. Kita vertus, tai suteikia medžioklei visiškai unikalų pobūdį: kiekviena akimirka tampa nepakartojama. Be to, šio ženklo atstovės linkusios palaikyti nuolatinius ir ilgalaikius santykius ir neatleidžia medžiotojui, jei jis tuo pačiu pradeda žvalgytis ir į kitas moteris.

Žuvys

Dažnai šio ženklo moterų meilė atsiskleidžia iš karto keliomis formomis: pradedant nuo žemiškos, baigiant pakylėta ir aukštinama. Be to, tie, kurie nusprendė leistis į šio ženklo moterų žvejybą, turėtų pasižymėti ne tik intelektualumu, romantiškumu, bet ir vidine harmonija. Būkite jautrus, taktiškas ir pasinaudokite savo intuicija.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.