Astrologės S. Liepienės horoskopas balandžio 20—26 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

AVINAS (03 21—04 20) Lėkimas. Minčių, idėjų srautas neslopsta.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
AVINAS (03 21—04 20) Lėkimas. Minčių, idėjų srautas neslopsta.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 22, 2013, 9:36 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:40 PM

Lėkimas. Minčių, idėjų srautas neslopsta. Daugybė sumanymų, kaip pakeisti gyvenimą ar rasti vietą jame. Visoms idėjoms reikia pagrindo, todėl gautus patarimus gerai apsvarstykite ir suderinkite. Nepasiduokite emocijoms. Ieškokite partnerių, kurie ne tik gali padėti įgyvendinti idėjas, bet ir prisidėti prie naujų siekių.

JAUTIS (04 21—05 21)

Kantrybė. Net tada, kai pro šalį lekianti mašina nulaužia jūsų automobilio veidrodėlį, neverta nervintis ir šėlti. Gal kažkas tikrai skubėjo? Gal tai buvo gyvybės ir mirties klausimas? O jums tai dar vienas kantrybės išbandymas. Dabar negalite skubėti, nors atrodytų, kad situacija verčia tai daryti, o aplinkiniai vos ne rėkte rėkia: “Greičiau! Greičiau!” Viskam savas laikas. Dabar jums — pačios lėčiausios dienos.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Greitis. Neturite laiko galvoti ir svarstyti. Dabar reikia veikti — greitai, nedvejojant, nedarant pauzių. Tai gali pakeisti gyvenimą arba bent jau suteikti jam naują kryptį. Laikas, kai negalėsite nei pasitarti, nei apsvarstyti to, kas vyksta. Viską darysite impulsyviai. Šiek tiek baugu, nes tokiems poelgiams reikia drąsos. Tikėtina, kad teks priimti svarbius finansinius sprendimus. Galimi pokyčiai darbe. Jei neišdrįsite, niekada nesužinosite, kiek praradote. Ir tai jus kankins ilgai.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Griūtis. Jei jūsų planai susiję su draugais, bendraminčiais, jei turite bendrų projektų, yra nemenka tikimybė, kad viskas pasisuks nepalankia kryptimi. Vieniems tai bus tik menkutės kliūtys, o kitiems planus teks keisti iš pagrindų. Gali būti, kad šiuo laikotarpiu besirutuliojantys įvykiai pasuks jūsų karjerą kita vaga, nors iš karto to nepamatysite. Kitų šią savaitę laukia bendrų temų aptarimas, tačiau bendros nuomonės prieiti nepavyks. Labiau pasitikėkite savimi.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Barjerai. Sunkumai gali tapti kliūtimis, bet gali ir suteikti galimybių. Viskas priklauso nuo požiūrio. Todėl ieškokite racionalaus sprendimo, kaip įveikti netikėtus barjerus. Tai nebus sunku, pakaks rasti gerų padėjėjų ir suburti palaikomąją komandą. O jos toli ieškoti nereikės — padės ne tik giminaičiai, bet ir draugai. Taigi ne vien avantiūroms turite pagalbininkų. Tai, kas nepasiseks antradienį, puikiai realizuosite ketvirtadienį.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Mokymai. Ateina laikas, kai tenka mokytis. Ne todėl, kad norite ar planavote, tiesiog to prireikė jūsų viršininkui ar žmonai. Ir štai jūs jau lekiate per visas kliūtis, vykdote beprasmes (taip atrodo jums) užduotis ir tikitės pačių geriausių rezultatų. Tai gali trukti porą dienų, bet gali tęstis ir keletą savaičių. Būkite atidūs ir dėmesingi. Smulkmenų nėra — visos užduotys svarbios.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Išeitis. Net iš kebliausios situacijos visada yra išeitis. Todėl neverta pulti į paniką, jei kas ne taip pasisuko. Baimė ir nerimas tiesiog tūno jums už nugaros. Nesudarykite sąlygų tam keroti. Naujos teorijos ir pasaulio užkariavimo planai kol kas turėtų atgulti į stalčių. Tik tai, kas patikrinta ir patikima, galite viešinti ir įgyvendinti. Savaitgalio pasivaikščiojimams rinkitės ramesnes vietas.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Svarbu. Tai, ką dabar darote, yra labai svarbu. Svarbūs ir sprendimai, ir mintys, ir jausmai. Dėl Mėnulio užtemimo reikšminga tampa viskas, kas vyksta. Todėl reikia būti sąžiningiems, apgalvoti visus sprendimus, o klaidų tikimybę sumažinti iki minimumo. Svarbu, kokius partnerius pasirinksite ir darbe, ir namuose. Nauji pažįstami itin greitai taps jūsų gyvenimo dalimi.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Palaukite. Norėdami rasti lobį, turite kasti arba plaukti jo ieškoti. Jums norisi, kad viskas būtų paprasčiau, tačiau to bergždžiai viliatės. O ir laikas ne itin palankus sunkiems fiziniams darbams ar rimtam projektui. Geriau baikite tai, kas pradėta, sutvarkykite, kas ne vietoje sudėta, ir po truputį renkitės naujam etapui, kuris prasidės penktadienį. Jei turite darbų, kurių nenorite atlikti, tai ir nedirbkite. Papildomi rūpesčiai nenaudingi niekam.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Kryptingai. Mylėti ar ginčytis? Gal jums ir keista, bet tai tas pats. Rizikuosite ir vienu, ir kitu atveju. Tik pasirinkus pirmą variantą užplūs malonios emocijos, o kitą — ne. Kad ir koks pasirinkimas būtų, savaitė neleis plepėti niekų, dalyti pažadų. Labiau tikėtina, kad įgyvendinsite tai, ką pasakysite. Todėl daugiau laiko praleiskite aptardami reikalus, dalydamiesi patirtimi ir klausinėdami. Tuomet atsiras ne tik naujų sumanymų, bet ir galimybių pasiekti tikslą.

VANDENIS (01 21—02 19)

Laimingai. Laimė bet kokia kaina — ne laimė. Todėl į tai, kas vyksta greta, žiūrėkite ramiai, be didelių iliuzijų. Nesistenkite išspręsti problemų, kurios seniai neišsprendžiamos. Tiesiog prisitaikykite, mėgaukitės pastovumu ir galimybe gyventi ramiai. Kol kas. Jau greitai prasidės lėkimo, skubėjimo periodas. O kartu — ir naujų kūrybinių minčių bei meilės metas. Dar palaukite — na, bent kol slyvos sužydės.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Rimtai. Savaitgalis negailės malonių siurprizų, mažų dovanų, bet jau ketvirtadienį ryte bus aišku, kad tai, kas vyksta, turi tęsinį. Įgyvendinsite viską, ką suplanuosite. Visi sumanymai pajudės į priekį. O kaltas dėl to artėjantis Mėnulio užtemimas. Todėl svarbu neeikvoti nei laiko, nei jėgų neįmanomiems dalykams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.