Rytų horoskopas kitai savaitei

Avinui ateinančiomis dienomis pasiekti svarių rezultatų padės

Rytų horoskopas kitai savaitei.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Rytų horoskopas kitai savaitei.<br>123rf asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 25, 2013, 7:19 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:44 PM

Jaučiai kitą savaitę galės kaupti pinigus, toliau realizuoti anksčiau pradėtus projektus ir svarstyti naujas idėjas su verslo partneriais. Savaitės pabaigoje galite gauti ilgai lauktą žinią. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai pajus būtinybę kelti savo išsilavinimo lygį ir imsis konkrečių žygių šia linkme.

Dvyniai artimiausiu laikotarpiu galės įsijungti į aukštuomenės gyvenimą. Atsidūrę dėmesio centre, jūs ne tik žavėsite aplinkinius, bet ir pajusite jėgų antplūdį bei pasitikėjimą savimi. Ateinančiomis dienomis galimi netikėti, bet labai palankūs pokyčiai verslo srityje, dėl kurių reikės pakoreguoti ankstesnius planus.

Vėžiai kitą savaitę turėtų sumaniai pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Verslininkams vertėtų rengti pristatymus ir susitikimus su partneriais. Su vienu iš jų sudaryta sutartis netrukus duos pelno. Finansiniu požiūriu sėkmė jūsų pusėje, be to, jums neblogai klosis ir asmeninis gyvenimas.

Liūtai gali tikėtis didelės sėkmės profesinės veiklos arba verslo srityse. Galimi palankūs karjeros pokyčiai. Visur kur galite tikėtis kolegų ir aplinkinių žmonių paramos. Vadovybė deramai įvertins sąžiningas jūsų pastangas tarnyboje ir padidins darbo užmokestį arba skirs solidžią premiją.

Mergelės turės galimybę užmegzti naudingų ryšių, kurie padės ateityje pasirašyti svarbias sutartis ir sudaryti naudingus sandorius. Surenkite susitikimus su veslo partneriais, suderinkite su jais savo idėjas, tada neabejotinai sulauksite paramos ir pagalbos. Jūsų optimizmas ir atkaklumas padės pasiekti visus tikslus.

Svarstyklės neturėtų kliautis kitų žmonių pažadais, pirmiausia dėkite viltis į save, o jau po to - į aplinkinius. Galimas daiktas, kad kitą savaitę jūsų laukia palankūs profesinio gyvenimo pokyčiai. Jie pažadins jūsų vidines jėgas, ir tada jūs įstengsite išspręsti net ir sudėtingiausius uždavinius.

Skorpionai turės galimybę užimti aukštesnį postą tarnyboje ir kartu gerai uždirbti. Dabar jums atsiveria puikūs karjeros šansai, tik būkite atkaklūs ir ryžtingi, laiku priimkite svarbius sprendimus, susijusius su darbu. Pasistenkite rasti bendrą kalbą su artimaisiais, kadangi santykiai su jais kitą savaitę gali pablogėti.

Šauliai pradės realizuoti naują ir labai perspektyvų projektą. Tai suteiks galimybę pademonstruoti visus savo sugebėjimus aplinkiniams. Nusiteikite optimistiškai ir blaiviai vertinkite situaciją - tada sudėtingiausius klausimus išspręsite savo naudai. Jums pagalbą suteiks namiškiai, kurie pagal savo galimybes padės tvarkyti jūsų reikalus.

Ožiaragiams kitą savaitę bus suteiktas šansas daug pasiekti visose kasdienio gyvenimo srityse. Svarbiausia to sąlyga - laiku ir be dvejonių priimti atsakingą sprendimą ir žengti pirmąjį žingsnį. Sąmoningai atsisakykite bet kokios pagalbos iš šalies ir drąsiai eikite į užsibrėžtą tikslą. Jūsų laukia sėkmė.

Vandenio kitą savaitę laukia daug susitikimų ir pokalbių. Laikotarpis puikiai tinka kūrybiniams planams realizuoti ir pradėtiems darbams užbaigti. Jūsų socialinis statusas gali pasikeisti į gerąją pusę, taip pat yra tikimybė, kad išaugs jūsų autoritetas bendradarbių ir šeimos narių akyse.

Žuvims ateinančią savaitę teks ne kartą keisti savo požiūrį į vienus ar kitus klausimus. Netrūks naujų idėjų ir pasiūlymų, todėl reikia viską gerai apgalvoti prieš priimant sprendimą. Daugeliui šio Zodiako ženklo atstovų atsiras puiki galimybė padaryti karjerą. Laiku panaudokite turimą informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.