Trys sekso kvailystės

Seksas – gana subtilus reikalas. Todėl šioje srityje žmonės dažnai pridaro kvailysčių. Jos gali iš pagrindų pakeisti poros santykius. Psichologė Laura Muller tikina, kad į seksą dera žiūrėti rimtai. Negalima sau leisti krėsti kvailystes, kurios gali būti neteisingai suprastos, rašo thirdage.com.

Jei atsakingiausiu momentu netikėtai nusikeiksite, galite labai negatyviai paveikti tarpusavio santykius.<br>123rf
Jei atsakingiausiu momentu netikėtai nusikeiksite, galite labai negatyviai paveikti tarpusavio santykius.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2013, 1:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:10 PM

Pirma sekso kvailystė

Daug vyrų per seksą ir po jo mėgsta užduoti daugybę niekam nereikalingų klausimų, į kuriuos moteris negali atsakyti visiškai sąžiningai. Pavyzdžiui, po sekso ne vienas vyras mėgsta paklausti: „Ar tau buvo gera?“ Klausimo kvailumas slypi pačiame klausime. Jei moteris myli žmogų, niekada nedrįstų pasakyti, kad seksas buvo ne itin vykęs.

Yra ir tokių vyrų, kurie mėgsta klausinėti moterų apie patiriamus pojūčius tiesiog sekso metu. Jiems tai gali atrodyti visiškai normalu, tačiau, tiesą sakant, tai yra gana kvaila. Lytinio akto metu geriau nieko neklausinėti, nes moteris nesugeba adekvačiai atsakyti dėl seksualinio susijaudinimo.

Antra sekso kvailystė

Žinia, kai kurie vyrai ir moterys intymaus suartėjimo metu linkę išgerti stiprių gėrimų, o neretai ir necenzūriškai kalbėti.

„Jei atsakingiausiu momentu netikėtai nusikeiksite, galite labai negatyviai paveikti tarpusavio santykius, – įsitikinusi L. Muller. – Ypač sudėtinga situacija, jei „stiprų“ žodį pasakė partnerė, o vyrui nepatinka, kai moteris keikiasi. Toks moters elgesys gali sukelti didelį konfliktą ar net santykių nutraukimą“.

Trečia sekso kvailystė

Lovoje ne vieta ir kvailam juokui. Jei mylintis moteris pradės juoktis, vyras pamanys, kad ji iš jo šaiposi. Vadinasi, vyro nuomone, jis kažką daro ne taip.

„Juk ne visi vyrai žino, kad kai kurioms moterims netikėtas juokas lovoje – tai savotiška reakcija į seksą“, – teigė L. Muller.

Anot seksologės, lygiai tokia pat nepatogi situacija susiklostys, jei intymaus suartėjimo metu vyras ims kvatotis. Moteris gali ne tik prarasti norą toliau mylėtis, bet ir pasijausti įskaudinta ar pažeminta.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.