Frazės, kurias vyrai ir moterys gali suprasti skirtingai

Kad ir kaip nesinorėtų to pripažinti, dažnai moterys per daug analizuoja smulkmenas, kai vyrai į pasaulį žvelgia kur kas paprasčiau. Galbūt todėl kai kuriuos dalykus vyrai ir moterys supranta kiek skirtingai. Dėl to ne taip jau retai kyla daugybė nemalonių nesusipratimų.

Dažnai moterys per daug analizuoja smulkmenas, kai vyrai į pasaulį žvelgia kur kas paprasčiau.<br>123rf
Dažnai moterys per daug analizuoja smulkmenas, kai vyrai į pasaulį žvelgia kur kas paprasčiau.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 6:59 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:22 PM

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pateikia kelis pavyzdžius, kai moterys ir vyrai tą pačią frazę gali suprasti ne vienodai.

„Labas. Reikia susitikti“

Ar esate kada pamaniusi, kad jis jūsų nebemyli vien todėl, kad rašydamas trumpąją žinutę pagailėjo šypsenėles reiškiančių ženklų? Ar esate kada pagalvojusi, kad galbūt jis nori su jumis skirtis, jei pakvietė jus susitikti, tačiau pamiršo paminėti, kaip pasiilgo? Daugelis merginų ir moterų mano, kad jei jis parašė paprasčiausią „labas“, tai gali būti blogas ženklas. Tačiau iš tiesų viskas yra kur kas paprasčiau.

Jei vyras sako labas, jis tiesiog nori pasakyti labas ir nieko daugiau. Patikėkite, iš šypsenėlių skaičiaus tikrai negalite spręsti nei apie tai, ką jis šiuo metu veikia, nei to, kaip rimtai yra nusiteikęs jūsų atžvilgiu. Atminkite, kad jūs niekada negalite būti tikra, kokiomis aplinkybėmis jis rašė trumpąją žinutę – galbūt, pavyzdžiui, vairuodamas, o tai nėra pačios palankiausios sąlygos galvoti apie šypsenėles ir romantiškus žodelius. Tiesiog žinokite, kad jo žodžiai reiškia tai, ką reiškia, ir nieko daugiau.

„Ką šįvakar veiksi?“

Kai vyras klausia, ką planuojate veikti vakare, nepulkite tuojau pat ruoštis pasimatymui. Dažnai moterys galvoja, kad jei jis užduoda šį paprastą klausimą, tai tik todėl, kad nori kur nors pakviesti. Tačiau nebūtinai taip ir yra. Galbūt jis tiesiog nori tęsti pokalbį ir daugiau tiesiog nebežinojo, ką pasakyti ir ko paklausti? O galbūt jis iš tiesų nori jus kur nors pakviesti, bet gal visai ne į pasimatymą? Paprasčiausiai žinokite, kad šiuos kelis žodžius galite suprasti skirtingai, ir neskubėkite interpretuoti jo žodžių.

„Tai skamba įdomiai“

Įsivaizduokite, kad pasiūlėte jam padaryti erotinį masažą ar sušokti seksualų šokį. Po tokio pasiūlymo išgirdusios panašius žodžius iš priešingos lyties atstovo tikriausiai pagalvotumėte, kad jis tai pasakė sarkastiškai ir greičiausiai mano, kad jūsų pasiūlymas nuskambėjo kvailai. Tačiau tai visai nereiškia, kad padarėte ką nors kvailo, greičiau jau jis norėjo jus paskatinti. Jei būtų priešingai, jis taip ir pasakytų.

„Kaip tau tinka naujoji šukuosena“

Pagalvokite, kokioje situacijoje galėtumėte pasakyti komplimentą kokiam nors vyrui ar vaikinui? Tik flirtuodamos? Greičiausiai nebūtinai. Moterys dažnai nevengia pasakyti vyrui, kad jam tinka kokios nors spalvos marškinėliais ar nauja šukuosena tik todėl, kad taip mano. Išsakytas komplimentas nebūtinai reiškia, kad ji juo domisi. Tuo tarpu vyrai dažniausiai sako komplimentus todėl, kad jaučia simpatiją moteriai – nesvarbu, ar jo ketinimai rimti, ar jis tiesiog nori linksmai praleisti vakarą. Taigi prieš sakydama komplimentą vyrui atminkite, kad jis gali jį suprasti kaip paprasčiausią flirtą.

„Tuomet viso gero“

Vyrai dažniausiai nesureikšmina smulkmenų ir jiems nėra taip svarbu, ar atsisveikindama jūs ištarėte „viso“ ar pasakėte „iki pasimatymo“. Atsisveikinimas jiems tėra paprasčiausias atsisveikinimas. Tuo tarpu moterims „iki pasimatymo“ gali reikšti, kad jis dar tikrai norės susitikti, o „na, tai viso gero“ gali būti suprastas kaip „nežinau, ar dar kada nors pasimatysime“. Norite patarimo – neieškokite paslėptų prasmių, tik ateitis parodys, ar jūsų santykiams bus lemti užsimegzti.

„Šiuo metu nesu pasirengęs artimiems santykiams“

Įsivaizduokite, kad vaikinas jums ištarė tokius žodžius, tačiau netrukus sužinojote, kad jis užmezgė santykius su kita. Koks melagis!!! Neskubėkite teisti, galbūt tiesiog klaidingai supratote jo žodžius. Sakydamas kažką panašaus dažnas vyras tiesiog nori pasakyti, kad konkrečiai su ta moterimi, kuriai skiriami tokie žodžiai, nenori pradėti santykių. Tačiau tai visai nereiškia, kad nenori to daryti su kitomis...

„Aš tave myliu“

Tai vieni gražiausių žodžių, kuriuos moteris gali išgirsti iš vyro lūpų. Tačiau ne visada jie reiškia tai, ką kiekviena moteris norėtų girdėti. Pavyzdžiui, jei jūs per gimtadienį jam padovanojote ką nors, apie ką jis jau seniai svajojo, apimtas didelio džiaugsmo jis gali ištarti šiuos žodžius, bet tai nebūtinai reiškia, kad jis būtent tai ir jaučia. Svarbu mokėti atskirti, kai vyras prisipažįsta mylįs bei nuoširdžiai atskleidžia savo jausmus ir kai ištaria šiuos žodžius norėdamas tik padėkoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.