Kokio pasimatymo tikėtis iš skirtingų Zodiako ženklų atstovų?

Su nepasitikėjimu žvelgiate į astrologiją, bet su malonumu skaitote horoskopus ir atrandate sutapimų su savo gyvenimo įvykiais? Tai kodėl į savo naujus pažįstamus nepažvelgti iš „zodiakinės“ pozicijos?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 12:37 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:01 PM

Ko tikėtis iš pasimatymo su stipriosios lyties atstovu, gimusiu po Skorpiono, Liūto ar Mergelės ženklu? Kur jie pasiūlys susitikti, kaip klostysis įvykiai po pirmojo pasimatymo?

Avinas

Jis paskyrė pasimatymą restorane? Ir jūs spėliote, kodėl būtent čia: jam patinka Rytų šalių virtuvė arba į šį restoraną jis jau buvo kažkada užsukęs su savo pirmąja meile? Nusiraminkite: Avinui vieta nieko nereiškia. Galimas daiktas, kad apie šį restoraną jis sužinojo pirmą kartą.

Atminkite: po Avino ženklu gimęs stipriosios lyties atstovas vargu ar pastebės jūsų nuostabią suknelę ir kitą dieną sunkiai beprisimins jūsų akių spalvą. Bet tai kas išsprūs iš jūsų lūpų, jums gali suteikti džiaugsmo, bet atsisukti ir prieš jus. Bendraudami su Avinais, atminkite patarlę: žodis – ne žvirblis.

Jautis

Šio Zodiako ženklo vyrai kruopščiai apgalvoja susitikimo vietą. Jie, apskritai, labai kruopštūs, rūpestingi. Spontaniškumas – beje, kaip ir meilė iš pirmo žvilgsnio, – ne jų stichija. Gali būti, kad pirmasis pasimatymas nebus itin įsimintinas. Bet Jautis, įsigilinęs į jūsų charakterį, jį įvertinęs, ir supratęs, kad būtent jūs ta moteris, apie kurią jis svajojo ir kurios ieško, už kantrybę apdovanos ištikima meile ir santūriu švelnumu.

Dvyniai

Norite žinoti šių stipriosios lyties atstovų charakterį? Apie tai galima tik pasvajoti, nes jie ne visada žino ko nori. Per pirmąjį pasimatymą iš įsiplieskusios aistros rytą gali, vaizdžiai sakant, likti tik nuodėgulys.

Norite užkariauti po šiuo Zodiako ženklu gimusį vyrą? Tuomet Dvynį reikia pastoviai stebinti, sukurti nuolatinę emocinę įtampą, dažnai keisti savo įvaizdį. Beje, pirmasis pasimatymas bus įdomus, bet atsipalaiduoti vargu ar pavyks.

Vėžys

Nusiteikite romantikai! Beje, tokią nuotaiką sukurs po šiuo Zodiako ženklu gimęs stipriosios lyties atstovas. Ir tai jis puikiai sugeba. Jis nepakvies į tą vietų, kur būna daug žmonių, veikiau pasirinks kamerinę aplinką. Bet dėl tokio Vėžio sprendimo neteks gailėtis. Jis – šmaikštus, aštrialiežuvis pašnekovas, linksmas, atviras žmogus.

Vėžys net ir įsimylėjęs, nesiliaus juokauti, apibers komplimentais. Beje, atkreipdamas dėmesį būtent į tai, ką ir jūs norėjote pademonstruoti.

Liūtas

Šio Zodiako ženklo vyras – ryškus ir mažumėlę linkęs į patosą. Pasimatymo vietą pasirinks apgalvotai, kad interjero fone jis atrodytų itin palankiai. Liūtas daug kalbės, bet nepirškite pašnekesio temos, nes jis jau atsinešė „ruošinių“. Išmokite prie jų prisitaikyti, jei norite santykių su Liūtu tęsinio.

Mergelė

Veikiausiai pasiūlys jums pasirinkti pasimatymo vietą, o tai bus savotiškas jūsų skonio išmėginimas. Per pasimatymą jis daugiausia kalbės apie save. Norite palikti Mergelei gerą įspūdį ir prisivilioti ilgam laikui? Tuomet jį girkite, juo žavėkitės, gėrėkitės, giedokite jam ditirambus ir atidžiai klausykitės. Atminkite: jis pastebės mažiausią jūsų drabužio trūkumą ir savyje piktinsis. Mergelės vertina jiems rodomą pagarbą, tvarkingumą ir punktualumą.

Svarstyklės

Vos tik kalba pakryps apie pasimatymą, paskirkite vietą ir laiką – po šiuo Zodiako ženklu gimę vyrai tokie neryžtingi ir lėti, kad geriau pasirinkti jums. Ir nelaukite primygtinio pakvietimo vėl susitikti: po pirmojo pasimatymo Svarstyklės padarys ilgą pertrauką.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo vyras – gundymo ir viliojimo meistras. Tad nieko keisto, kad jo parinktos pirmojo pasimatymo vietos atmosfera bus labai paslaptinga ir erotiška. Skorpionas, veikiausiai, mėgins jus nusitempti į lovą. Bet stengsis daryti taip gražiai ir subtiliai, pasitelkęs savo išskirtinį misticizmą, – ir jūs džiaugsmingai pritarsite jo troškimui.

Šaulys

Jo pasirinkta pasimatymo vieta priblokš – netikėta, ryški, kažkokia spindinti, blizganti. Šaulys pasistengs palikti jums gerą įspūdį, apgaubs rūpesčiu, prišnekės, – beje, labai nuoširdžiai, – daug malonaus. Bet būkite atsargios: tokie po šiuo Zodiako ženklu gimusių vyrų proveržiai tęsiasi neilgai! Ir jokiu būdu nedarykite užuominų, jog trokštate romano tęsinio. Jei Šaulys pajus, kad „sugautas“, – tuomet jį tiek ir tematysite.

Ožiaragis

Šio Zodiako ženklo vyras – protingas ir atviras. Ožiaragis paskirs pasimatymą paprastoje vietoje – parke arba autobuso, troleibuso stotelėje. Su juo bus įdomu, gera ir ramu, bet tik su viena sąlyga: jei būsite savimi, nes Ožiaragiai akimirksniu pajunta nenatūralumą!

Vandenis

Pasimatymus mėgsta skirti triukšmingose vietose, nes neturi nė mažiausio noro greitai likti dviese. Labiausiai už viską pasaulyje vertina laisvę ir nevaržomą elgesį, tad neapkraukite jo rimtais pokalbiais, nesistenkite „dirbtinai“ sužavėti. Tiesiog laukite: jei Vandeniui patiksite, – iškart suprasite.

Žuvys

Pirmąjį pasimatymą gali paskirti savo namuose. Ne dėl to, kad jo galvoje jau kirba mintys apie seksą, – tiesiog jis mėgsta tylą ir vienumą. Taip, kažin kokių linksmybių iš Žuvų vargu ar sulauksite, bet kalbėtis galima apie viską, net iki giliai paslėptų temų: jis supras, atidžiai išklausys, užčiuops subtiliausias natas. Nesistebėkite: Žuvys – intuicijos karaliai. Ar bus romano tęsinys? Veikiausiai taip, jei kuo nors neįžeisite. Žuvys – labai pažeidžiamos.

Astrologai tvirtina (tiesa, psichologai prieštarauja), kad po pirmojo pasimatymo romano tęsinys būna:

Vėžys – 9 atvejai iš 10;

Žuvys – 8 iš 10;

Avinas, Liūtas – 7 iš 10;

Jautis, Šaulys, Ožiaragis – 6 iš 10;

Svarstyklės, Skorpionas – 5 iš 10;

Mergelė, Vandenis – 4 iš 10;

Dvyniai – 3 iš 10.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.