Astrologės S. Liepienės horoskopas balandžio 27-gegužės 3 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Horoskopas balandžio 27—gegužės 3 dienomis.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Horoskopas balandžio 27—gegužės 3 dienomis.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 28, 2013, 10:48 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:19 PM

Nuolankumas. Kol galvojate, ką sakysite, darykite reveransą. Taip laimėsite laiko. O reveransus teks daryti, nes gyvenimas mokys paklusnumo ir nuolankumo. Tiesiog jis neleidžia elgtis taip, kaip norite, ar būti savimi. Su tuo teks susitaikyti ir prisitaikyti. O jei bandysite apeiti taisykles, garsiai reikšite nepasitenkinimą, sulauksite itin nemalonių pasekmių. Kita vertus, jums ne naujiena griauti nusistovėjusią tvarką.

JAUTIS (04 21—05 21)

Planai. Planai dideli, o galimybės realios. Jums reikia susikoncentruoti, apsispręsti, kas svarbu, o ką galima atidėti. Daug idėjų pavyks įgyvendinti, jeigu padės partneriai, draugai, žmonės, kuriuos vertinate. Todėl tarkitės, šnekėkitės, klauskite patarimų. Penktadienis įneš sumaišties — tiesiog išvilks į dienos šviesą tai, ką slepiate. Jei turite didelių paslapčių, užrakinkite jas.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Užduotys. Ateina laikas, kai tenka mokytis. Ne todėl, kad norite ar ketinote, tiesiog to prireikė jūsų viršininkui ar antrajai pusei. Išgirdę jų pageidavimą lekiate per visas kliūtis, vykdote beprasmes (taip jums atrodo) užduotis ir tikitės pačių geriausių rezultatų. Tai gali užtrukti keletą dienų, o gal net kelias savaites. Būkite atidūs ir dėmesingi. Smulkmenų nėra — visos užduotys svarbios.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Mokymasis. Gyvenimas pateikia naujų galimybių, siurprizų. Gaila, bet tai ne pinigai ir net ne dovanos, supakuotos rausvame popieriuje. Tai žinios, knygos, kursai, mokymai, paskaitos apie dvasines vertybes ir tvirtybę. Gal jums tai ir nelabai patinka, bet kartais šiuos dalykus tenka prisiminti. Gal nuo ketvirtadienio atsiras besimokančių iš jūsų, bet kol kas jūs esate mokinys.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Lėkimas. Nesvarbu, kokios idėjos užvaldys ir kokie užsiėmimai taps reikšmingi. Tai gali būti smulkūs, nedideli pomėgiai, gali būti didžiulis noras viską kam nors išplepėti ar tiesiog sėsti į mašiną ir trumpam nuo visko pabėgti. Tai polėkis, kuriam verta pasiduoti, nes tik taip atgausite ramybę ir pusiausvyrą. Darbų ritmas taip pat neleidžia susikoncentruoti.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Darbai. Ši savaitė nėra itin gera jau vien todėl, kad sudėtinga rasti bendrų ryšių, interesų. Vieni dar tik planuoja vasaros atostogas, kiti jau bilietus nusipirko tolimai kelionei. Deja, visiems visos šventės baigėsi ir liko tik darbas, truksiantis iki vasaros kaitros. Jeigu trokštate asmeninio gyvenimo permainų, jų sulaukti bus sunku. Nebent patys sumanysite viską apversti aukštyn kojomis.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Be problemų. Laikas, kai problemos išnyksta savaime. Gali pasirodyti, kad tai net nebuvo problemos. Tik jūs lig šiol negalėjote matyti kas ir kodėl. Pasinaudokite palankesniu laiku ir padarykite tai, kas buvo sustoję. O kai baigsite, nepamirškite atšvęsti, savęs apdovanoti. Todėl nedidelė kelionė po parduotuves — ne tik būtinybė, bet ir pramoga. Nepamirškite ir tų, kas jumis tikėjo.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Laikas. Nesikiškite ne į savus reikalus, negelbėkite to, kas jau pasmerkta, ir negaiškite laiko. Jį galima panaudoti visai kitiems reikalams: trumpoms kelionėms, maloniems susitikimams, gerai knygai ar naujam spektakliui. Ir visai nebūtina važiuoti į gamtą, jei to nenorite. Darboholikams laisvas liks tik sekmadienis. Tikėtina, kad bent jis bus kaip niekad kupinas įvykių.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Kelias. Grįžti pas seną meilę — dažniausiai žingsnis atgal. Pasvarstykite, kur norite eiti. Ar tikrai norite? Net tada, kai viskas verčiasi aukštyn kojomis, kažkur yra svertai, kurie sureguliuoja gyvenimą. Kad ir kaip stengsitės apsisaugoti, iliuzijų dabar labai daug. Sudarykite planą savaitei, metams, dvejiems. Surašykite tai, kas svarbu, raskite vietą, kur žemė po kojomis stabili.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Realybė. Nereikia spėlioti, galvoti ir kurti istorijų. Tiesiog atsimerkite ir viską įvertinti taip, kaip yra. Nesvarstykite, kas būtų, jeigu būtų. Jei matysite realią situaciją, suprasite, kad geriausi dalykai dar nepraėjo. Namuose gal ir ne viskas taip, kaip norite, gal jūsų nevertina, nesupranta, bet jūs taip pat nesigilinate į kitų problemas, o tik atliekate savo pareigas. Bandykite pakeisti susiklosčiusią situaciją.

VANDENIS (01 21—02 19)

Rūpesčiai. Tai, kas savaitės pradžioje atrodo reikšminga, jos pabaigoje išblėsta ir virsta visai kitais rūpesčiais ar problemomis. Atrodo, kad senka laimės šulinys, iš kurio buvo semta ne vieną dieną. Ne tik nutrūksta patikimi ryšiai, dingsta tai, ką turėjote ilgus metus. Tiesiog nieko nauja nepradėkite, pabandykite baigti tai, kas būtina.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Draugai. Tai laikas, skirtas draugams, linksmoms kompanijoms ir plepalams. Ar bus iš to naudos, ar tai tik tuščiai praleistas laikas? Svarbiausia — bendravimo malonumas. Neskubėkite reikalauti, piktintis ar keisti tvarkos namuose. Tai gali sukelti daug neigiamų emocijų, bet laukiamo rezultato išpešti nepavyks. Gal sekmadienio rytą po skanių pusryčių pavyks pakalbėti, tada viskas susidėlios daug paprasčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.