Ką žada žvaigždės balandžio 30 - gegužės 6 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Jautis (04 20–05 20) Sudėtinga nuspręsti, kas svarbu, o kas – tik antraeiliai dalykai. Planai, norai ir laiko stoka – šio laikotarpio palydovai. Blogiausia, kad niekas negali jums padėti, jums reikia patiems nuspręsti, kur ir kiek jėgų bei energijos eikvosite.
Jautis (04 20–05 20) Sudėtinga nuspręsti, kas svarbu, o kas – tik antraeiliai dalykai. Planai, norai ir laiko stoka – šio laikotarpio palydovai. Blogiausia, kad niekas negali jums padėti, jums reikia patiems nuspręsti, kur ir kiek jėgų bei energijos eikvosite.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 30, 2013, 10:27 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:37 AM

Gyvenimas skirtas gyventi ir džiaugtis, o ne svarstyti, kiek esate verti ir ką už kiek įsigyti. Finansiniai, turto bei savigraužos klausimai užima nemažai laiko. Bet tai nieko nekeičia iš pagrindų. Ir gaila laiko, kuris praleistas tuštiems svarstymams.

Jei norisi atiduoti duoklę visuomenei ar kam nors padėti, darykite tai patys. Bet neorganizuokite bendrų projektų, nesureikšminkite to, nekelkite iki padebesių savo nuopelnų. Gyvenkite paprasčiau, be pompastikos.

Jautis (04 20–05 20)

Sudėtinga nuspręsti, kas svarbu, o kas – tik antraeiliai dalykai. Planai, norai ir laiko stoka – šio laikotarpio palydovai. Blogiausia, kad niekas negali jums padėti, jums reikia patiems nuspręsti, kur ir kiek jėgų bei energijos eikvosite.

Savaitgalis bus nuspalvintas nedidelių konfliktų. Ir vien todėl, kad negalite ar nenorite išklausyti. Pabandykite priimti ir kitų nuomonę bei kritiką. Tai ne vien jūsų privilegija.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad laimei kažkas apkarpė sparnus: lyg ir yra, bet neskrenda. Jei neskrenda, tai ir negainiokite, ateis laikas ir pakils.

Visi sumanymai geri, bet kol kas reikia pagalbos iš šalies – ne tik finansinės paramos, bet ir supratimo. Judėjimas viena kryptimi pagirtinas, ypač jei atsiranda pagreitis ar pakeleivių.

Grožio ar sveikatos procedūros nedomina, naujos suknelės – taip pat. Todėl pradėkite planuoti keliones – tolimas ir artimas.

Vėžys (06 21–07 22)

Atsitraukus toliau nuo kasdienių problemų galima visai kitaip pažvelgti į susidariusią situaciją. Ji nėra nei bloga, nei gąsdinanti, nei reikalaujanti esminių sprendimų.

Bet ką nors keisti jau reikėtų.

Ir nauja namų tvarka su tuo nesusijusi. Atsiranda nedidelių plyšelių santykiuose su kolegomis, bendradarbiais. Kažkuriame etape dingsta atvirumas ir pasitikėjimas. To sugrąžinti nebepavyks, tačiau galima apie tai pašnekėti.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors savaitė prasideda sunkiai, nuo vienos dienos niekas nesikeičia, tereikia nepridaryti didelių klaidų. Gailestis, parama ar paguoda – labai gražu. Bet nepamirškite, kad dalis jums skirtų ašarų yra suvaidintos.

Ginčai namuose gali sugadinti iš anksto planuojamas šeimos atostogas. Suraskite jėgų pabūti ramūs, diplomatiški ir labai kuklūs. Tai sunku, bet įmanoma.

Mergelė (08 23–09 22)

Sprendžiant problemas aiškėja jų priežastys. Būkite pasiruošę išgirsti tiesą. Jūsų tai nepradžiugins, greičiau patvirtins senus įtarimus. Jokių išvadų, jokių sprendimų ar skandalų. Yra kaip yra ir su tuo teks toliau gyventi.

Galite suruošti keletą mažų švenčių – tai atitrauks nuo rimtų apmąstymų. Pasistenkite visus svarbius darbus nuveikti iki sekmadienio.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Aplink daug žmonių, norinčių bendrauti ir pasidalinti savo mintimis. Tik jūs patys neturite kam atverti širdies ar pasitarti. Geriausi pašnekovai dabar gali būti studijų draugai ar toli nuo jūsų gyvenantys bičiuliai (internetas visagalis).

Neužsisklęskite, kalbėkite, bendraukite, rašykite. Meilės tema nebus aktuali – darbai ir rūpesčiai tam nepalieka laiko.

Bet po viso to atsiranda iškrovos poreikis. Todėl susidomėję ekstremaliomis pramogomis pagalvokite ir apie saugumą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Griežtas žodis dar ne įstatymas, todėl galvokite, kokiu tonu kalbate.

Galite likti nesuprasti, kartu įžeisite žmogų ir patys jausitės nesmagiai. Daugiau diplomatijos ir laiku prikąskite liežuvį.

Bet romantikos bus per akis, todėl negadinkite pasimatymų pokalbiais apie praeitį, nereikalaukite ateities planų ir mėgaukitės šia akimirka. Jei galvojate tik apie verslą ir pinigus, nepamirškite, kad geriausios dienos dar ne dabar.

Šaulys (11 22–12 21)

Lemtinga pažintis gali pakeisti jūsų gyvenimą. Supratimas, dėmesys – štai kas būtina jūsų žmogui. O mainais gausite kur kas daugiau. Bet reikia save truputį prilaikyti, nelėkti stačia galva bedugnės link.

Namuose negvildenkite finansinių klausimų, neaptarinėkite didelių pirkinių – reikia pauzės ir laiko, kad viskas atrodytų paprasta ir vietoje. O trečiadienį užklupęs parduotuvių virusas gyvuos iki pat savaitgalio.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Vis dar apie meilę ir šeiminius santykius. Romantikos banga susijusi ne tik su pavasariu, bet ir stabilumo troškimu. Viskas būtų gerai, jei į tai neįpainiotumėte savo ar antrosios pusės tėvų.

Atostogų planai labai susiję su jūsų finansinėmis galimybėmis. Todėl reikia žiūrėti į tai, ką turite dabar, o ne kas bus vėliau. Dėl padidėjusio atlyginimo piniginė turėtų papilnėti.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitę pradedate nuojautomis ir spėjimais. Viskas labiau paaiškinama šeštuoju pojūčiu nei faktais. Bet jūs vis tiek žinosite, kaip veikti, ką daryti, kad tai, kas dabar pasiekta, nesugriūtų.

Savaitės pabaigoje viską lems jūsų emocionalumas, noras pamatyti ir pažinti.

Praktiškajai gyvenimo pusei lieka mažai vietos. Bet gal dabar kaip tik to ir nereikia? Gal tereikia, kad viskas eitųsi lengvai?

Žuvys (02 19–03 20)

Draugai be jūsų negali – reikia jūsų pagalbos, pritarimo ir paramos. Tačiau nepamirškite, kad sprendimus jie turi daryti patys.

Jūs negalite užsikrauti jų gyvenimo ant savo pečių. Mat jūsų gyvenimas pradės itin greitai tekėti, reikės daug laiko tam, kad suspėtumėte patys savimi pasirūpinti.

Pradedamos derinti naujos darbo sutartys, nauji sutarimai dėl darbų. Venkite dviprasmiškų situacijų ir pašnekesių, atskiestų paskalomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.