Neįtikėtino natūralaus biusto savininkė krūtimis vos neuždusino mylimojo (video)

Claire Smedley (30 m.) tvirtina, kad ji yra didžiausio biusto Didžiojoje Britanijoje savininkė. Būtent tai ją ir išgarsino šalyje. C. Smedley yra kviečiama į įvairių televizijų šou laidas. Dabar trijų vaikų motina su pasididžiavimu demonstruoja savo didžiulį 40LL dydžio biustą, pozuoja apsinuoginusi ir taip užsidirba pinigų. Tačiau moteris neslepia, kad ji ne visada taip pasitikėjo savimi, rašo thesun.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-30 09:08, atnaujinta 2018-03-07 12:42

Paauglystėje Claire patyrė patyčias iš savo bendraamžių. Iš jos šaipėsi, nes merginos jos krūtinė buvo daug didesnė nei jos bendraamžių. Berniukai versdavo ją bėgioti ir juokdavosi, žiūrėdami kaip jos didžiulės krūtys šokinėdavo į šalis.

Pakviesta į vieną televizijos laidą C. Smedley papasakojo: „Kažkada buvau labai įsitraukusi į religinę veiklą, norėjau prižiūrėti mažuosius, kurie tuo metu lankė šeštadieninę mokyklėlę, įsteigtą prie bažnyčios. Vaikams stengiausi pašvęsti visą savo laisvalaikį, tačiau kai kurie bažnyčios aktyvistai keletą kartų man uždraudė būti su vaikais. Jie pareiškė, kad esu netinkamai apsirengusi, nors savo apranga niekuo nesiskyriau nuo kitų merginų. Aš tiesiog nevilkėjau striukės, nes tuo metu buvo šilta. Galų gale vienas iš bažnyčios patarnautojų nusivedė mane į šalį ir pasakė, kad man reiktų pagalvoti apie krūtinės sumažinimą, nes per daug pritraukiu vyriškus žvilgsnius“.

Claire prisipažino, kad tuomet manė, jog taip ir reikėtų pasielgti. Ji nematė kitos išeities.

Į pirmuosius laikraščių puslapius C. Smedley pateko po to, kai sekso metu savo krūtine vos neuždusino mylimojo. Viešumas jai padėjo suprasti kokiu turtu ją apdovanojo gamta. Dabar moteris būtent išnaudoja savo krūtinę pragyvenimui. Ji nuolat dalyvauja įvairiose erotinėse fotosesijose ir pardavinėja nuotraukas.

„Iš pradžių padariau kelias bandomąsias fotografijas, kurios buvo patalpintos internete. Po to supratau, kad vyrams patinka įvairių dydžių ir formų moterų krūtinės“, – tikino Claire.

Kai Claire pirmą kartą užsisegė liemenėlę, jai buvo 11 metų. Tuomet ji suprato, kad savo krūtinės dydžiu ji gerokai skiriasi nuo bendraamžių.

„Мama su tėčiu juokaudavo, kad kai eidavau miegoti krūtinė būdavo vienokia, o ryte atsikeldavau su dar didesnėmis krūtimis. Dėl mano gana greitai didėjančios krūtinės šaipėsi bendraklasiai: jie mokykloje per pamokas nepastebimai atsegdavo mano liemenėlę. Be to, berniukai taip spoksodavo į mano palaidinukės iškirptę, tarsi tai, kas buvo po ja, atskrido iš kosmoso. Tėvai nuvedė mane pas gydytojus, tačiau jie taip ir nesuprato, kas su manimi vyksta. Aš mėginau pati įveikti šią problemą: miegodavau veidu į pagalvę, tikėdamasi, kad tokiu būdu krūtys nebedidės“, – pasakojo Claire.

12 metų C. Smedley nešiojo jau DD dydžio liemenėlę. Masyvios ir putlios krūtys ėmė pamažu lenkti paauglės nugarą ir kelti vis daugiau problemų. Kartą autobuso vairuotojas atsisakė parduoti Claire vaikišką bilietą, pareiškęs, kad 12 metų mergaitės tokių krūtų neturi.

18 metų Claire tapo įžymybe tarp vietos vyrų, kurie nepraleisdavo progos pačiupinėti jos biusto.

„Aš, žinoma, varžiausi įdėmių praeivių žvilgsnių, bet man buvo malonu jaustis patrauklia“, – koketuodama kalbėjo britė.

Prieš trejus metus įvykęs nutikimas didžiulio biusto turėtojos gyvenime, privertė ją kitaip pažvelgti į savo krūtinę. Mat vieno erotinio žaidimo metu moteris vos neuždusino savo sekso partnerio.

„Markui patikdavo, kai savo krūtis uždėdavau jam ant veido. Tačiau kartą mylintis jis dusdamas ėmė mosikuoti rankomis ir muistytis po manimi. Aš pagalvojau, kad tai nuo susijaudinimo, o po kelių minučių jis liovėsi judėti. Labai išsigandau ir jau norėjau skambinti į ligoninę, tačiau pamačiau, kad Markas pradeda atgauti kvapą. Jis šiaip ne taip atsisėdo ant lovos ir ėmė svyruoti“, – dalijosi prisiminimais Claire.

Praėjus trims mėnesiams po šio įvykio 27 metų Markas dingo kaip į vandenį, palikęs savo draugę ir jos tris vaikus iš ankstesnės santuokos.

Moteris neilgai liūdėjo dėl pabėgusio meilužio. Ji atnaujino santykius su savo trijų vaikų tėvu. Anot Claire, jam patiko jos biustas, jis net pasiūlė susimąstyti apie modelio karjerą.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.